[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
cheer.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ko bomo pa Salzburg premagal, pa direkt še po državni naslov!!!!
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
cheer.gif

P. bo pa k. z Salzburgom, preveč smo odvisni od prvega napada, ostalo bolj šepa.

Me je pa Yarema dons spet navdušu z svojim provociranjem
grin1.gif

BTW: na juriš po karte
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
J**** pa ta bitka za karte...ceno naj nastavijo lepo na 50€ pa bo dnar za Westlunda...
aplauz.gif

...pa še karte bom mogoč dobil.
jezen.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Bravo Olimpija. Dvomim, da je med nami kak navijač, ki bo razočaran, če bo Salzburg z lahkoto opravil z Olimpijo v finalu. Res, kapo dol vsem zaslužnim, še posebej pa Jocu, ki je prvi krivec za letošnji uspeh ljubljanskih hokejistov.
Hvala Bogu, da se v Sloveniji sploh še najde nekdo, ki tako vneto podpira šport, kot je to recimo Joc Pečečnik. Če ne bi bilo njega, bi Olimpija letos ne imela takšnih igralcev, trenerja in konec koncev tudi tako polne dvorane. Jaz samo upam, da bo čimveč teh ljudi ostalo skupaj, ker več, kot očitno znajo sestaviti recept za uspeh. Samo da se ne bodo našle spet kakšne dolge lovke, ki bi se rade dokopale do zaslug in Jocovega denarja...
Hkrati pa me veseli, da tudi Zoki (Jankoviæ) teži k rasti novih športnih objektov in ko bosta v Ljubljani en nov in drugi posodobljen stadion ter nova dvorana, pa morda še kaj v bližnji prihodnosti, bo to res poslastica za vse športne navdušence.
Samo kot sem rekel, le da se ne bodo našle kakšne seronje, ki bi spet vse pokradle.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Lepo smo jih
grin1.gif

Jankovič pa kr h Dragonsom pršu na začetku prve tretjine ... car
aplauz.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
J**** pa ta bitka za karte...ceno naj nastavijo lepo na 50€ pa bo dnar za Westlunda...
aplauz.gif

...pa še karte bom mogoč dobil.
jezen.gif

Za westija je dnar
grin1.gif
bolj je odvisno če on hoče tukaj ostat..
BTW: kart se danes še ni dalo dobit..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Aja: če kdo unga peka pozna ki kao spodbuja po mikrofonu: nej mu reče da se igra z pakom in da olimpija na ledu pač nima žoge
hysterical-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Yea
evil.gif

V igri so pa še Finci, 2 beka in en boljši napadalec (bivši NHL material-Elik zrihtal) sam tuki me pa ne za ime spraševat
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
A nisi govoril o Flueryu?? Mogoče samo širiš govorice
smile-1.gif

Men je sicer Felsner ful dober, sam zabit pa gola zadnje cajte ne zna. Se pa vseeno res bori.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ja govorilo se je naokol in pisalo se je o Fleuryu. Žurnal itd.. Sam nekak ne verjamam, je le v penziji.
Tako kot folk govori da naj bi Yerema hotel slo državljanstvo-zelo dvomim..

Za ostalo pa upam rečt da 99% drži, ta boljši so podalšal, kaj bo pa z finci pa povem ko mal folk zaslišm (ljudje ki delajo oz so dobr povezani z olimpijo-sponzorji itd).
Ko sm enako govoril da bo Olimpija v EBEL, preden je blo uradno, sm tut zadel, me niso nategnil
grin1.gif

BTW: jutr se karte začnejo ob 16 prodajat, za Salzburg-gostovanje pa še nism zasledu kako pa kaj..

Nazadnje urejeno:

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Za Salzburg bo mela zihr Olimpija organizirane prevoze, pa Dragonsi tut. Bomo verjetno jutr zvedl. Jst sm šu z Olimpijo v Celovec pa morm rečt, da so me kr pozitivno presenetl. Je kr dobr organizirano. Z Dragonsi je pa tko, nikol neveš, kdaj bojo avtobus domov poslal
smile-1.gif
! Je pa zato toliko cenejše.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah Dragonsi, to je tema, sami mulčki itd itd. Bolj da se ne gre z njimi, sama štala..
BTW update oz popravek, Mitchel je edini od "boljših" ki nam zna pobegnt, na Dunaj.. (bolj ko ne zarad familije)

Hm čist tko: kako je mela Olimpija organiziran prevoz v Celovc?? SI šel po karte kot za domače tekme? Pa odhod pred halo??
Thnx..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Z dragonsi je res mal zoprno it, če nisi flegmatik
grin1.gif
Zna bit zajeban, če te 5km pred Linzem okol obrnejo zarad takih pacientov.

Za karte pa nevem kako se da zment. K smo pršli v Linz so bli uni zmeneni, pa je pršu en od staffa Olimpije pa je dal karte. Če prideš pa sam z avtom pa nevem kako laufa... bi blo pa zlo dobrodošlo, če bi kdo dal kakšno koristno informacijo
grin1.gif