Bravo Olimpija. Dvomim, da je med nami kak navijač, ki bo razočaran, če bo Salzburg z lahkoto opravil z Olimpijo v finalu. Res, kapo dol vsem zaslužnim, še posebej pa Jocu, ki je prvi krivec za letošnji uspeh ljubljanskih hokejistov.
Hvala Bogu, da se v Sloveniji sploh še najde nekdo, ki tako vneto podpira šport, kot je to recimo Joc Pečečnik. Če ne bi bilo njega, bi Olimpija letos ne imela takšnih igralcev, trenerja in konec koncev tudi tako polne dvorane. Jaz samo upam, da bo čimveč teh ljudi ostalo skupaj, ker več, kot očitno znajo sestaviti recept za uspeh. Samo da se ne bodo našle spet kakšne dolge lovke, ki bi se rade dokopale do zaslug in Jocovega denarja...
Hkrati pa me veseli, da tudi Zoki (Jankoviæ) teži k rasti novih športnih objektov in ko bosta v Ljubljani en nov in drugi posodobljen stadion ter nova dvorana, pa morda še kaj v bližnji prihodnosti, bo to res poslastica za vse športne navdušence.
Samo kot sem rekel, le da se ne bodo našle kakšne seronje, ki bi spet vse pokradle.