[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Mah Dragonsi, to je tema, sami mulčki itd itd. Bolj da se ne gre z njimi, sama štala..
BTW update oz popravek, Mitchel je edini od "boljših" ki nam zna pobegnt, na Dunaj.. (bolj ko ne zarad familije)

Thnx..

A ni Mitchel podpisal za Linz?

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Na uradni spletni starni od ZM Olimpije : http://www.hokej-olimpija.si/olimpija/hddolimpijaslo.nsf/f1?openFrameset
so ble vse informacije v zvezi z gostovanji. Zdele trenutno še ni nič, samo pomoje bo kr kmal.
Gre pa tko, da pokličeš na en telefon in rezerviraš. Pa ti oni pol po mailu pošljejo račun, ki ga plačaš. Jst sm tut na busu plaču, ker smo bli mal pozni.
Za v Celovec je bla cena 25€ (Dragonsi so mel 5€). To je vkličevalo prevoz Tivoli-Celovec-Tivoli, karto in darilo (dobili smo podpisane ploščke-lepa gesta). Na prvi tekmi so pa mislm, da dobil sendvič pa sok
smile-1.gif
!
Je pa ful vse lepo organiziran, je pa zihr plus to, da ni nobenega policijskega spremstva, pa da se folk zna obnašat. Men je blo samo bedno to, da dokler niso Dragonsi pršli ni znal (hotel) noben navijati.
Eni so se zmenil tut tko, da so šli s svojim prevozom, pa so pol pred dvorano dobil karte in darilo. Nevem pa če je v tem primeru kaj ceneje.

Zihr bo ful dobr v Salzburgu. Ni pretirano daleč, pa še dvorana je sodobnejša.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ja za lastni prrvoz vem da si moral enako 25eur plačat, ni bilo ceneje.
Jst bom vidu, mogoče pol kasneje, prve dve ni cajta za v Salzburg. Sm optimiost da namo lih po 4ih tekmah končal, kot dunaj..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ja za lastni prrvoz vem da si moral enako 25eur plačat, ni bilo ceneje.
Jst bom vidu, mogoče pol kasneje, prve dve ni cajta za v Salzburg. Sm optimiost da namo lih po 4ih tekmah končal, kot dunaj..

Jst sm optimist, pa mislm da bomo po 4ih tekmah končal
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
He he, to pa bi bil šok za jodlarje...

BTW: najbolj mi gre na k. ti glupi novinarji,skos trobjo da Olimpija igra v polfinalu in zdej v finalu avstrijskega prvenstva itd itd. Res ne razumem da osnovnih pojmov nimajo razčiščenih, pa ne bi reku če bis am v enem mediju tako razmišljal, povsod, redke so izjeme..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
No sej ubistvu je to avstrijsko prvenstvo (odprto sicer). Ker zdej je Salzburg že prvak in Avstrijci ne bodo več mel hokeja. Res nevem kako so to čudn organizirani.

4:0
smile-1.gif
ja to bi blo res lepo presenečenje. Pa še pol ostane velik časa, da se lahko na Jesenice prpravmo v miru. Če bo pa 7 tekem, znajo bit pa zelo utrujeni.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
NI čudn organizirano, tako kot NLB liga je, s tem da je pač večina moštev in avstrije+ da njim šteje za naslov avstrijskega državnega prvaka.
Pač je liga EBEL in ne avstrijsko prvenstvo, vsaj kar se nas tiče. Ne mormo mi bit v avstrijski prvaki..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Čudno so organiziral v smislu, da imajo zdaj tako dolg premor pred svetovnim prvenstvom. Za moje pojme ni ravno dobro za avstrijsko reprezentanco, da njihovi igralci ne igrajo vrhunskih tekem več mesecev. No sicer mi je vseeno:), samo recimo en Graz je že pred novim letom zaključil z igranjem hokeja.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sam res, pravilno da naši doma igrajo, ne bi rekel če bi šli v precej boljše klube, če so pa v avstrijskih je pa isti k. kot da so doma..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Karte razprodane. Pol ure prej na prodajnem mestu, da mi pol lahko povejo, da so razprodane, še preden so šle v prodajo. WTF???? Mislm, kakšna svinjarija.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Karte razprodane. Pol ure prej na prodajnem mestu, da mi pol lahko povejo, da so razprodane, še preden so šle v prodajo. WTF???? Mislm, kakšna svinjarija.

Petrol???
Ista bila tamala na enem malem petrolu (šiška pr LPP-ju) tm pred 16to, ene par pred njo, vrže sistem kao vn, nič ne dela ob 16.30 ko zalavfa pa kao ni več
bonk.gif

NATEG KOKR JE MOŽNO....

K sreč smo pol v tivoliju dobil par kart za četrtek
smirk-1.gif

Pač stanadrad: karte so bile prodane že pred prodajo, pod pultom na pterolih. K. ga znači se
grin1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Baje je šlo v prodajo samo 2000 kart, ostale so bile potalene med sponzorje. Zanima pa me kje so bli ti sponzorji takrat, ko nas je blo samo 800 na tekmi.

Za četrtek je pa z Dragonsi v Salzburg samo za 10€. Res ugodno!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
en zanimiv utrinek z nedeljske tekme - prostor za foto sem si delil z avstrijskim fotografom, ki je bil sprva začuden nad praznostjo dvorane, pa sem ga pomiril, nič bat, dvorana bo nabito polna, potem pa me je presenetil z izjavo, da si želi zmage Olimpije, saj dobro igra in jih rad spremlja in da bi rad videl tekmo Olimpija - Salzburg. plus, da mu je Ljubljana res všeč.
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Baje je šlo v prodajo samo 2000 kart, ostale so bile potalene med sponzorje. Zanima pa me kje so bli ti sponzorji takrat, ko nas je blo samo 800 na tekmi.

Za četrtek je pa z Dragonsi v Salzburg samo za 10€. Res ugodno!

Vedno vseposod tak, ko nam je fuzbal šel je tudi več kot pol bežigrada imelo karte preko raznih vez, polvico jih pa itak ni melo pojma o fuzbalu pa so se pokazat šli. Danes repke povoha nena nihče.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Pa ni to logično? To je tak kot da bi rekel, da folk, ki ne gre gledat en podn od filma v kino, tudi LOtR (vstavi poljuben dober film) ne sme it gledat. Meni se ne da it na vsako tekmo, ko pa pride nekaj takega kot je to finale, pa vprašam:

karte za naslednji četrtek so že naprodaj?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Viky pravi:

Petrol???
Ista bila tamala na enem malem petrolu (šiška pr LPP-ju) tm pred 16to, ene par pred njo, vrže sistem kao vn, nič ne dela ob 16.30 ko zalavfa pa kao ni več
bonk.gif

NATEG KOKR JE MOŽNO....

K sreč smo pol v tivoliju dobil par kart za četrtek
smirk-1.gif

Pač stanadrad: karte so bile prodane že pred prodajo, pod pultom na pterolih. K. ga znači se
grin1.gif

Od mamine sodelovke mož dela na pretrolu in je nalašč zato, ker je čakal na karte ostal do štirih, pa je ni dobil... na Petrolu niti ene karte niso natisnli....

Na internetu je bila ob 16:20 stran nedosegljiva... torej so bile manj kot 20 minutah razprodane dve karte. Mal mi smrdi to.

No ja... se vidmo v četrtk v Salzburgu
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah za čertek so tut že prodane, so dons pograbil..

Evo smo ugotovil kje je bla fora, ker so se karte dobile po 17ti v Tivoliju (sicer takrat le za četrtek)..
Bumbarji v tivoliju so umes ko je vn vrglo omrežje v teh 20-30min najbrš vse karte natisnl in jih je zato zmankal. Na netu!!
Namesto da bi sprot printal, so jih vse naenkrat in tako so vsi na petrolih pop, čeprav si karte še dobil, žal le v Tivoliju..
Žal je ta Eventim totalno nesposoben

BTW: to da je šlo ful kart za sponzorje itd je logično. Pr nas za take tekme itak vse po vezah zgine..

Aja: kje je novica za dragonse?? Ma olimpija tut čez gostovanje?? Z unimi klukci res ne mislm gor rint. No če bom šel bo to itak na 5to tekmo...

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja neki so jih prej natisnil in jih prodajali pred halo. Kdo bi se to spomnu, da bojo tut v unih kioskih prodajal. Ostalo so pa verjetno na eventimu pokupil in zdej lepo prodajajo na bolhi (cena za karto je že danes dosegla 40€).
Upam, da naslednje leto kej naredijo v tej smeri pri Olimpiji.

Men je čist jasno, da folk hodi gledat ko je igra tako dobra in smo v finalu. Ne razumem pa kako gre lahko v prodajo samo 2000 kart. Ker po tej logiki, bi moralo biti na vsaki tekmi 3000 ljudi, ki bi dobili zastonj karte. Pa tako pač ni bilo! Upam samo da bodo vsi tile sponzorji, ki so dobili karte, naslednje leto globoko pogledali v svoje žepe!!