[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz se nebi pritozeval nad komentatorjem, bodite veseli da sploh prenasajo tekme z gostovanj - smo bili ze velikokrat brez tega.
Verjetno pa boljsega komentatorja ni, vsaj v tako kratkem casu ga nebi mogli najti.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. sej z KAC-om se je tut lagano gledalo, pa čeprav ni bilo pri nas prenosa. (si lahko đabe prek neta gledal premiere.at)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ah ni to to. Filing je iti v gostilno ali pri kolegu na pivo pa gledat tekmo in navijat. Ni point v temu da doma sedis za raculalnikom in gledas sam.

Ali se ze kaj ve, kdo kam odhaja (iz obeh ekip). Menda je Raza ze na jesenicah, vendar na njihovi strani ni nic napisanega???

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Neki sm že pisal+za Mitchla sm lepo zajb., on 100% gre, ker naj bi že za božič podpisal (takat ko je bila olimpija v p..), mislm da za Linz.
Naj bi letela Felsner+McCarthy (kam ne vem), finc vprašljiv, naj bi pa mela Olimpija sigurno drugo leto 2 finska beka.
Za golmana mi vsi ki so v vezi z ekipo govorijo da ostaja (pa čeprav kot za Razo ni uradno), naj bi pa še Hočevarja in Goličiča dobil..
+spet resne govorice da naj bi Ellik Fleury-a prpeljal, sam to pa skor ne upam vrjet. Sam glede na to kakšne model je tale Elik je vse možno.

BTW: kakšna je omejitve z tujci, Olimpija drugo leto naj bi tut mela samo 6 tujcev, pa me zanima al te "tujci" so mišljeni severnoameričani al tut evropejci.
Kužnik recimo ima že slo pasport..

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja letos ni bilo omejitve na tujce. Bile so le neke točke, ki so jih prinašali posamezni igralci. Cela ekipa tako ni smela preseči določenega števila točk. Tujci so seveda prinašali največ točk, mladi domači igralci pa najmanj. Jst sm samo nekje slišal, da naj bi za prihodnjo sezono malo zmanjšali to število točk, kar posledično pomeni tudi manjše število tujcev. Več pa nebi znal povedati.
Nevem pa kako se bodo odzvala bogatejša moštva, saj so imeli nekateri tudi po 10 in več tujcev.
Sicer bi pa rad tudi sam videl, da se v Olimpijo vrne kak Slovenec. Pred nekaj dnevi sem bral interviju s Terglavom, ki je rekel da če dobi kakšno konkretno ponudbo, bi se rade volje vrnil.

Ponuja pa baje Davos Westiju 300.000€, kar seveda Olimpija ne more nikakor približati. Mogoče le kakšen osebni sponzor. Upam samo, da je ženi res tako všeč Ljubljana. Sej vsi vemo zakaj sta se preselila Beckham in Ševčenko
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ne vem keri TTX tebi vleče, ampak na tistem, ki ga vidi preostanek Slovenije tega niti približno ni gor
rolleyes-1.gif