[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
BTW, zgubili pa čist opravičeno, so bli biki dons precej boljši. Več drsanja, hitrejša igra..Naš prvi napad je odns sanjal nekaj...

In kokr vedno pravm: če ko imaš 5:3 ne daš gola, si ne zaslužiš zmage..

K. u tork je nova tekma
smirk-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Eh ja: nove sezonske naj bi bile po 350eur (ne vem al bo zahod in vzhod isto), VIP 750eur. Za študentske nimam pojma.
Dobijo nov grb+drese.
+za fane bodo prodajal kape+majice+drese, samo to nej bi sama Olimpija dilala in ne več prek une teamsport štacune.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Za študente 160€ na zahodu. Je pa ful novih sektorjev (podobno kot basket), zato take razlike v ceni. V novi sezono bo v rednem delu 27 tekem (letos 18) nato direkt v četrtfinale končnice. Se pravi, v najboljšem primeru 35 domačih tekem. Nakup sezonske ti da prednost pri nakupu karte za morebitno 3 tekmo v Hali (res se mi ne sanja kako bodo to izvedl) in prednost pri nakupu karta za finale DP (seveda če se ke uvrstijo).

Novi dresi men niso preveč všeč, sicer sem jih videl samo na bigscreenu v dvorani. Preveč so podobni KAC. Tud logo mi ni preveč včeš. Nova bo tudi spletna stran. Zgleda so kar zavihal rokave, upam, da bodo rezultati tudi na ravni.

Pohvalno, da se nekaj spreminja tudi v marketingu, vendar nevem zakaj take drastične spremembe.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. kakšne prednosti za nakup kart?? Do sedaj je sezonska veljala za čisto vse tekme v hali??? Torej če pridejo v finale DP, maš z sezonsko "zastonj" vstop oz zagotovljen sedež...

Kej veš kako bo z cenami običnih kart. Sigurno bo dražje,sam za kolk??

Hm drese pa treba res vidt, letos so čist ok, škoda da bi neki zajb..

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Govorim o prednosti za letošnje tekme. Se pravi, če greš ta teden po sezonsko, imaš prednost pri nakupu karte za morebitno 3 tekmo v Hali proti Salzburgu in prednost pri nakupu kart za finale DP (kjer bo verjetno še večji naval, če bomo igrali proti Jesenicam).

Cene bodo pomoje malo dražje, glede na to da bojo 160€ za 27 tekem.

So ene brošurce tala včeraj na tekmi o novi podobi Olimpije. Žal je nisem vzel.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
E soory ni mi blo jasn glede kart, sm mislu da prednost za nasledn let ko bo končnica-my bad...Pa mi ni šlo v račun, kako če imaš "đabe"..
Res tut men ni jasn z tole prednostjo..

P. ne vem, z tole sezonsko, je kr nekaj več k letos.. Mogoč pa vseeno uzamem.

Letos je za nas možno max 28 tekm doma ( z KAcom smo mel sam eno) +DP.. Recmo tm 30 tekem, pa še to jih je blo precej zastonj..
Študentska pa 100eur oz posamezna 5eur.. Drugo leto bo res vsaj 8 za študente..
Upam da mi tamala prnese brošurco, da mal pregledam..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A kdo kej ve, s kakšno ekipo bo Olimpija špilala proti mladim Jeseničanom v sredo? Se mi zdi kar mal neverjetno, da bi s pravo ekipo (trije dnevi, tri tekme), karkol druzga zna bit pa mal kriza za zgubit, k tamali niti niso tok slabi.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Zihr tujci ne bojo igral, kot tudi ne starejši. Če gre po zadnjih tekmah gledat, bodo od A ekipe predvsem tisti ki skoraj nič ne igrajo v EBEL (Hočevar, Cvetek, Groznik, Kontrec, Kralj mogoče tudi kakšen ki kaj več igra). Verjetno bi s temi igralci morali zmagati, se pa zna kej zalomit, še posebej če bodo dali Jeseničani kakšnega zravn od taboljših.

Sicer pa mislim, da je tudi v interesu Jesenic, da v finalu igrajo z Olimpijo, tako da je pomoje izid znan že vnaprej. Razen seveda če hočejo igrati pred 500 gledalci.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Najbrš ja, p. sm hotu pogledat kdo je zanč gole dajal ko so TOJO zmagal, sam so samo rezultati
bonk.gif

BTW: zloženka, maš v pdf-ju...

ZM Olimpija

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Thnx, čist solidna ekipa za DP, mislm da z malili gorenci ne bi smelo biti problemov..

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Sicer pa mislim, da je tudi v interesu Jesenic, da v finalu igrajo z Olimpijo, tako da je pomoje izid znan že vnaprej. Razen seveda če hočejo igrati pred 500 gledalci.
Upam, da je Jeseničanom toliko do finala z Olimpijo kot je bilo to lansko leto Olimpiji do finala z Jesenicami.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Samo za razliko, da je lansko leto Slavija igrala v polfinalu z Jesenicami in tukaj je ogromna razlika. Kakor sm pa reku, zna se zgodit, da pač ne bomo v finalu DP. EBEL je pač EBEL in taka priložnost se zihr ne bo ponudila še kar nekaj cajta, če sploh kdaj. Se pa strinjam, da bi lahko lansko leto rešili zadevo, samo termini se pač morajo upoštevati.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
HS Toja Olimpija : Boh, Pavlič; Bergman, Zdešar, Uhan, Lepša, Pahor, Zver, Krivec, Ulaga, Igličar, Miljuš
HDD ZM Olimpija : Mohorič, Pavlin; Loboda, Cvetek, Vedlin, Groznik; Slak, Kontrec, Hočevar, Badiura, Modic, Pance Ž.

samo malo malo igralcev se mi zdi
confused-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nažalost je vrh glave, tkole se lepo vidi v kakšnem stanju je naša liga.
Hvala k. za Ebel.

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
4:3 Zmaga Elik svaka čast, Yarema pa kot Inzagi na pravem mestu ob pravem času.