Hofer

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
saj ne da bi jih ravno gledal zato, da bi jih kupil. . . pa 10€ tudi ni ne vem kak dnar . . je pa 7% cenej. .
ampak gre mi pa na jetra, za kakšne kekce nas majo
10.gif

149€

139€

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
to je čisto normalno, da je hofer v avstriji ceneje..moraš tudi kak prevoz zraven štet in še kaj..

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nič od tega kar je napisano ne vpliva na ceno! Vpliva slovenska kultura zapravljanja! Avstrijci in nemci so varčevalen narod in gledajo na vsak cent slovencu pa se zanenkrat to še ne zdi pomembno. Zakaj bi prodajal po nižji ceni če veš da boš prodal po taki, če pa ne boš pa boš kasneje dal še na tisto kar je ostalo v še dodatno akcijo in pri 2 šleperjih smuči se to lahko ogromno pozna!

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Od 20 artiklov so dražji trije. Pri ostalih so cene enake. Nič nenavadnega.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Cez 14 dni bojo dile pa v akciji za "samo" 179€, pa bojo sle za med
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če se ena skupiinica odloči da bi jih imela zakaj pa ne! Pri 5 parih je to 50 evrov če jih kdo deli naj javi mu pošljem številko računa! Sam imam do najbližjega hoferja v avstiji 30 km pa če sem tam vedno kaj kupim in pripeljem v SLO!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne vem sam osebno ne ker ne smučam! pozimi grem vedno malo na dopust v tople kraje! Dal sem samo predlog če bo več nakupov!

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ne vem kaj bi rad povedal. Pelji se v AT in jih kupi 10€ ceneje, če ti paše:)
Pa kaj ga jeb...ete. Pač je povedal, da je opazil višje cene pri nas, kot pri Avstrijcih.
Se strinjam z Vaginkotom, da nas imajo še vedno za "nižje", ki smo kupovali pri njih.
Sam sem že večkrat opazil razlike v ceni pri nas in v Avstriji (Obi, Bauhaus,...).
Npr. gugalnica za otroka je bila pri nas 80 EUR, ista trgovina v Avstriji pa 45 EUR. Komu na čast pa?
Iz principa (o.k. sem bil ravno v Kranjski gori), sem jo šel kupit v Oesteraich.
wink-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.464
3.785
113
Oh, kakšen hud princip.
Lastniki trgovin so isti... in če kupiš v avstriji ni nevemkakšen prikaz principa.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
ksz....

Po trgovinah v avstriji so dostikrat na artiklih tudi napisane cene za nemčijo in so praktično vedno nižje kot avstrijske.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Vsaka trgovska hiša ima svojo politiko. Ko se je Hofer pripravljal za vstop v Slovenijo (če se spomnete, je trajalo zelo dolgo) sem nekje prebral, da bo njihova politika drugačna od tiste v Avstriji. Pri nas bodo uvedli sistem letakov vsak teden in podobne finte, ki jih drugje ne uporabljajo. Popolnoma jasno je, da to nekaj stane.
Drugače je pa Hofer trgovina za določeno vrsto kupcev. Pozoren sem postal, ko sem opazil, da imajo samo eno vrsto surovega masla, sosedi v Šparu pa ga imajo vsaj deset. Je pa Hoferjev en cent cenejši od Šparovega najcenejšega. Tudi pri drugih artiklih je verjetno podobno.
Jaz v Hoferju kupujem pasjo hrano in mimogrede, če sem že tam, še sadje. Boljše in cenejše je kot v Šparu. Nekaj časa sem kupoval tudi kavo za espresso, pa so jo nehali prodajati, ker so baje premalo prodali. Tudi to je njihova politika.
Vse izgleda, da jaz ne odgovarjam profilu Hoferjeve stranke, pa zato samo enkrat tedensko pridem, ko psu zmanjka hrane.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ne vem kaj bi rad povedal. Pelji se v AT in jih kupi 10€ ceneje, če ti paše:)

saj bom povedal še enkrat . . .
grin1.gif

nimam in nisem imel namena kupovat teh smučk. hotel sem le opozorit, da se kekci malo delajo norca in nas imajo za bebčke s takimi in podobnimi zadevami, ko nas molzejo k ježke
grin1.gif
. . . .
še en primer, za 20%
cry12bpy.gif

119€
99€

ni mi ravno vseeno
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kot sem že enkrat napisal čeprav mi je en uporabnik očital da nimam pojma o tem trgovci so bolj pametni in vedo kje kaj prodat po kaki ceni!