Hofer prodaja japke

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.466
446
83
Saj sadjarski verniki verjetno nimajo nič proti, če njihovo sadje prodajajo zraven ostalega sadja?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Boljse zraven sadja, kot pa razne android igracke, katere dobis zraven pralnega praska
evil.gif

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ampak najhujši mrhovinarji so pa tile kvazi novinarji. Da bi bilo pa še malo več gužve pa prerivanja bi bila pa sploh novica...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.005
1.894
113
Citat:
Uporabnik map pravi:
Očitno je folk pogruntal da itelefon enostavno dela. Pa so prišli kupit 6 tko, ki naj bi bla po alter znalcih zastarela za relativno dober gnar, vsaj če primerjam cene pri telekomu. Pustmo pri miru obroke, glejmo gotovinsko ceno. Enostavno je folk pogruntal, da če hočeš premium zadevo (beri nad 500+ eur) je itelefon še najboljš izbira, ker nimaš kej zahebat. Zadeva enostavno dela, kar za konkurenco ne mormo rečt. kak mesec dela, potem se pa začne. Kka firma prej, druga kasneje

Preberi si moj post na prejsnji strani o teh kantah, kak to enostavno dela. Še osnove ne delajo. Je pa fancy. To pa priznam.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.005
1.894
113
Ja povej to nebroj ostalim napravam od 50€ dalje, ki delajo na njem bp. Sicer pa klasicen odziv vernika, ki ponavlja Jobsove besede: its not us, its you.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.173
490
83
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Očitno je folk pogruntal da itelefon enostavno dela. Pa so prišli kupit 6 tko, ki naj bi bla po alter znalcih zastarela za relativno dober gnar, vsaj če primerjam cene pri telekomu. Pustmo pri miru obroke, glejmo gotovinsko ceno. Enostavno je folk pogruntal, da če hočeš premium zadevo (beri nad 500+ eur) je itelefon še najboljš izbira, ker nimaš kej zahebat. Zadeva enostavno dela, kar za konkurenco ne mormo rečt. kak mesec dela, potem se pa začne. Kka firma prej, druga kasneje

Preberi si moj post na prejsnji strani o teh kantah, kak to enostavno dela. Še osnove ne delajo. Je pa fancy. To pa priznam.

Res je nexus 9 za "samo" 400€, dela wifi, ampak appi crashajo, rama konstantno zmanjkuje, baterija zdrzi ogromne 4 ure SoT, pa fila se 5 ur. Še dobro da vse dela, pa da je poceni
hysterical-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:

0,1% ko nekaj ne dela ima pač očitno večji pomen, kot 99,9% časa ko vse dela. Koliko androdiov pa ima težave z vsem mogočim, pa se noben ne vtakne. Pri jabki je pa enkrat na tisoč primerov nekaj narobe in seveda cel alter skoči v luft.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja povej to nebroj ostalim napravam od 50€ dalje, ki delajo na njem bp. Sicer pa klasicen odziv vernika, ki ponavlja Jobsove besede: its not us, its you.

Lej, če ti kaj ne dela, uveljavi garancijo. Zato jo imaš. Jaz uporabljam iPhone že od prvega modela, pa še nisem srečal WiFi-ja, na katerega se ne bi mogel povezati. Razen na 4s na koncu, ko je crknil wifi. Oz sem sam nekaj zjebal, ko sem sprednjo šipo menjal in potem ko sem nazaj sestavil ni več delal wifi. Samo prej je pa 2 pa pol leti delal brez problema.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.952
6.129
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Jest imam doma 4 jabolčne naprave in vse so brez težav povezane na domači router. So pa s tem teže na nekateri drugih omrežjih n to večkrat, kot bi bilo prav za tako napravo.

Tudi jaz imam doma iNapravo vrednosti kakih 3 povprečne (al pa minimalne plače itak so skor enake)... V upanju kaaka u iber naprava je to. Saj ne rečem hiter je, v shutdown praktično ne gre, ker je bp tudi en mesec v stanbyu. Ampak pri takratnem Yosemithu, je bil prenosnik precej precej lagast. Ko sem prišel iz 20% cene vrednega windows prenosnika nisem mogel verjet, da lahko okna tako lagirajo kot 8 let star andoid. Po mnogih updejtih do El capitana je končno grafika kolko tolko porihtana. Ampak še vedno kdaj zalagira. Pa dobro, to ni nič, ne vpliva na produktivnost.

Ampak WiFi pa do zadnjega updejta zajebaval v eno. Pa ok, če surfaš ni problema, pač narediš reconect in gremo dalje. Šit je ko pa si povezan z VPN-om in ko ti ven celo sejo vrže, in zaradi varnostnih politik na firmi se 10 minut na moreš nazaj skonektat, to pa me je že primlo da bi ga skozi okno zabrisal. Če nebi bil tako svinsko drag, bi ga ženi uturil, pa naj se ona z on/off wifijem ukvarja.

Pa ne pravljic o menjavi ruterja, ključev, kanalov in kriptiranja.... Dokler vse stare mašine na Windosih delajo po več ur neprekinjeno na VPNu, potem lahko rečem da so jabolka samo šminka in nič drugega.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.952
6.129
113
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:

0,1% ko nekaj ne dela ima pač očitno večji pomen, kot 99,9% časa ko vse dela. Koliko androdiov pa ima težave z vsem mogočim, pa se noben ne vtakne. Pri jabki je pa enkrat na tisoč primerov nekaj narobe in seveda cel alter skoči v luft.

Problem je ker 99% pošilja sms-e in zadnja leta celo MMSe. Tisti ki hočemo kaj več pa kolnemo!

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Ja v Yosemite so zjebal network stack. Zaradi handout in drugih stvari, je bil ta narejen na novo in očitno še ni bil pripravljen. Predkratkem so šli nazaj na stari SW, ki so ga popachal za nove funkcije.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.952
6.129
113
Konec koncev me ne briga kaj so zjebal, skoraj eno leto sem imel, ne polizdelek, ampak skoraj četrt izdelek doma in to za 1800 eur. Šalabajzerji v glavnem. Pa ne da sem edini. Apple je za to vedel, probleme je imelo miljone ljudi oni pa pacajo popravek skupaj skoraj eno leto in to pri proračunu več stotine miljard dolarjev. Kreteni nesposobni.

Nazadnje urejeno:

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Se popolnoma strinjam. Zajebal so na polni črti. Očitno je postal mac drugorazredni produkt pri Applu. Problem Appla je da imajo relativno majhne ekipe razvijalcev, ki jih potem dodeljujejo projektom, ki imajo v tistem trenutku glede na management večjo prioriteto. To sta pa v zadnjem času iOS in watchOS. Na produktih za OSX pa na koncu ostaneta ena ali dve osebi, ki več ali manj samo odpravljata buge, zaradi katerih aplikacije kreširajo. To se je začelo že poznati navzven, kot si tudi sam opazil. Zaenkrat še ni jasno, kako se bo apple na to odzval. Letos je bilo par blog postov na to temo, ki so dvignili precej prahu.

Jaz osebno nimam toliko težav. Res da je moj early 2010 macbook pro že malo v letih, zato pričakujem, da se mu bo tu pa tam malo zakolcalo. VPN pa imam tudi na ruterju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.952
6.129
113
Ful si me potolažil, ko si napisal koliko razvijalcev imajo na voljo
tongue-1.gif

Še vedno pa mi ni jasno kako pri vragu? Pa miljardni dobički??? Še sreča za njih da imajo toliko brezceličnih vernikov, ker drugače bi bili pokopani že zdavnaj. Sam vem da ko bo ta Macbook spustil dušo, grem za podoben denar nazaj na Windows.