Hofer prodaja japke

I

Izbrisan uporabnik #488

Spucat nastavitve za wifi pol pa morda bo delalo
Ena taka jajca sem tako uredil, iphone je bil

Nič mi ni bilo jasno

Sicer pa nesi nazaj

Steve

Guru
13. avg 2007
10.005
1.894
113
spucal sem vse kar se spucat da, resetiral vse mozno, dal skozi vse nasvete...ne dela.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
841
15
18
Ksz ...

Samo na glas razmišljam, ampak da je nekdo pripravljen dat 800 eur za telefon?? Opazujem nove trende na področju turizma: zafnana mularija backpacka čez Evropo, iščejo cheap hrano in cheap hostle, sedijo v lokalu v Piranu in skupaj štirje naročijo dva deci soka, ampak ima pa vsak najnovejšega iPhona.

Jaz več kot 100 eur v prosti prodaji za telefon ne dam, grem rajši na večerjo in na dobro pivo.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Ne vem ampak pri meni doma vse iNaprave delajo bp, imam ravno tako 3 ruterje v bajti, in ja niso neki dragi, en je pac tisti siolov in dva od tp-linka, za katere sem dal tocno 30€ za oba
wink-1.gif

In kaj ti vrze ven, ko zalaufas google??

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
spucal sem vse kar se spucat da, resetiral vse mozno, dal skozi vse nasvete...ne dela.

probaj router nastaviti da he odprt da vidiš če sploh gre gor

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.910
644
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Probaj spremeniti kanal na kateremu router dela, pa mogoče še enkripcijo...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Jest imam doma 4 jabolčne naprave in vse so brez težav povezane na domači router. So pa s tem teže na nekateri drugih omrežjih n to večkrat, kot bi bilo prav za tako napravo.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Ksz ...

Samo na glas razmišljam, ampak da je nekdo pripravljen dat 800 eur za telefon?? Opazujem nove trende na področju turizma: zafnana mularija backpacka čez Evropo, iščejo cheap hrano in cheap hostle, sedijo v lokalu v Piranu in skupaj štirje naročijo dva deci soka, ampak ima pa vsak najnovejšega iPhona.

Jaz več kot 100 eur v prosti prodaji za telefon ne dam, grem rajši na večerjo in na dobro pivo.

Se sekiraš? Zaradi mene če dajo 1k in so cel mesec samo ob vodi...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
edit: Bi blo vredno druge teme.

Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.173
490
83
Taki android znalec kot si, bi ji pa ja zrihtal enga nexus 9 za "samo" 400€, sicer se bo na wifi povezal, bojo pa appi crashali, rama bo konstantno zmanjkovalo, baterija mu bo zdrzala ogromne 4 ure SoT, pa filal se bo 5 ur.
hysterical-1.gif

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Samo na glas razmišljam, ampak da je nekdo pripravljen dat 800 eur za telefon??

Sej ni treba dati 800 EUR takoj. Dobiš ga za 25-30 EUR na mesec

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
841
15
18
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Samo na glas razmišljam, ampak da je nekdo pripravljen dat 800 eur za telefon??

Sej ni treba dati 800 EUR takoj. Dobiš ga za 25-30 EUR na mesec

Tole me spomni na izjavo moškega v trgovini s tehničnim blagom, ko mu je prodajalka rekla, da te in te žarnice porabijo veliko manj energije. Moški odvrne, da ga poraba ne zanima, ker ima pavšal
hysterical-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
A je pri nas sploh možen LTE > 150mbs?

Je... Na določenih baznih baznih postajah... (LTE-A)

Za LTE-A je hitrost 300/50 in podporo telefona cat6... Za doseganje 150/50 je dovolj da telefon podpira LTE in cat4
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
6 tke pa res še ni čas povozu, kaj vam pa je ?

8 mpix ??? LTE cat4, ko imajo komkurenčni že cat6 ??? Procesor v primerjavi s konkurenco ???

A je pri nas sploh možen LTE > 150mbs?

Procesor je pa neumno primerjati z androidi iz več razlogov. iOS je bolje optimiziran kot android. in A8 SOC je zdizajniran posebno za iOS. Pa tudi aplikacije so narejene in testirane za iphone. Večina je narejena tako, da vsaj za silo deluje tudi na 4s. Tu so predvsem igre bolj problematične. iP6 je pa precej bolj zmogljiv od 4s, zato ne bo z nobeno aplikacijo imel težav še precej časa. 6s je ven šele dva meseca. Nobenemu razvijalcu tudi na misel ne pride, da bi optimiziral tega. Dokler bo podprt 4s bodo, ga bo večina aplikacij podpirala.

Kvaliteta kamere se je pa že zdavnaj nehala meriti z mpix.

Je možno na baznih postajah ki je LTE 1800Mhz
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.466
446
83
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Probaj spremeniti kanal na kateremu router dela, pa mogoče še enkripcijo...

Tole je dober nasvet. Sem imel primer, ko naenkrat wifi ni več deloval... razlog je bil v avtomatskem nastavljanju kanalov. Ker se je frekvenčni spekter zaradi sosedov očitno zabasal, se je ruter prestavil na nek obskuren kanal, posledično se naprave niso več uspele povezat. Če pa že, več od nekaj kilobajtov(!) na sekundo niso uspele pretočit, pa še to ne prav za dolgo.

In pa za test izklopit enkripcijo, če je to razlog.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Meni je pa ipad zajebaval QoS, ko sem to izklopil na ruterju, je wifi delal 5x hitreje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.626
6.378
113

Primerjava s cenami na spletu.

Mimogrede, najdražji trgovec je postal Spletni trgovec leta?

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.945
3.586
113
Vse skupaj je ena sama žalost od ljudi, trgovci pa si manejo roke in dejansko uživajo, ko to gledajo...