Hofer prodaja japke

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.035
6.893
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Tak bo v četrtek v hoferjih.
hysterical-1.gif

A to je slika recesije in lakote?
Glede na izkusnje mocno dvomim da bo takole.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ker morda ne vedo, da se dobi preko neta, nekateri pa hočejo danes, ta trenutek, takoj, nekateri so pa prišli po kruh
grin1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Wtf? zakaj so v vrsti stali? Saj se sigurno dobi online zadeve po enaki ceni?

Nekateri so takšni, da želijo, da drugi vidijo, da so prišli kupit iPhone... Je ja online bolj enostavno, če je nek artikel iskan... Ne čakaš v vrstah, itd...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.466
446
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
http://www.ebay.de/itm/Apple-i...F8AAOSwf-VWWB3L

res je, stane poštnina še celih 14 eurov zraven.

Ampak Hofer ne prodaja "gebraucht" in "1. Gen" ajpodov..

Sicer pa glede vrst na slikah - jaz sem takšno "gužvo" že večkrat opazil na povsem običajni dan pred odprtjem Hoferja. Posebno ponudbo imajo praktično vsak teden in verjetno jim marsičesa res hitro zmanjka. Znanec, ki sem ga takrat opazil pred vrati in ki ima večizmensko delo, recimo kar pogosto zjutraj "odpira" Hofer.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Očitno je folk pogruntal da itelefon enostavno dela. Pa so prišli kupit 6 tko, ki naj bi bla po alter znalcih zastarela za relativno dober gnar, vsaj če primerjam cene pri telekomu. Pustmo pri miru obroke, glejmo gotovinsko ceno. Enostavno je folk pogruntal, da če hočeš premium zadevo (beri nad 500+ eur) je itelefon še najboljš izbira, ker nimaš kej zahebat. Zadeva enostavno dela, kar za konkurenco ne mormo rečt. kak mesec dela, potem se pa začne. Kka firma prej, druga kasneje

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.481
118
63
40
Malo tu,malo tam :)
Temu sem se pa danes nasmejal :

Nisem si mislil, da bo kdaj prišel ta dan. Sam je nor filing, ko lahko zapriseženega sadjarskega vernika pobaraš, ko ga ponosno vrže na mizo "U, a to maš tega iz Hoferja ?" In vidt njegovo faco, neprecenljivo. Matej Špehar