Hofer prodaja japke

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.200
708
113
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Lesce... pred 15 minutami... Vsi trije...
wink-1.gif

A bogami i u Jesenicama. Hebat ga, če ni na 24 obrokov je predrago. 5s je 399.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.426
9.711
113
EU
V soboto je Hofer imel dva kosa v vitrini, neprodana. Mogoče še znižajo ceno zaradi zaloge
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
V soboto je Hofer imel dva kosa v vitrini, neprodana. Mogoče še znižajo ceno zaradi zaloge
hysterical-1.gif

To verjetno ne bojo, čeprav saj ni bila lih neka ogromna akcija.

Konc koncev če pogledaš playstation, ni tud nič kaj cenej kot drugod.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.652
508
113
Kje si to videl? Jaz sem šel v ene par hoferjev prejšnji teden pa ni bilo nikjer nobenega

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.507
5.054
113
Včasih takih reči niti v vitrine ne dajo. Enkrat sem kupil nek prenosnik, v vitrini ga ni bilo, ko sem rekel na blagajni zanj, pa je šla ponj in kolikor sem videl, ni bil edini za vrati v skladišču.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.108
-862
83
1.9.2016 bo na Dunajski 20 v Ljubljani otvoritev 80 poslovalnice Hofer, na dan otvoritve:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Ksz ...

Samo na glas razmišljam, ampak da je nekdo pripravljen dat 800 eur za telefon?? Opazujem nove trende na področju turizma: zafnana mularija backpacka čez Evropo, iščejo cheap hrano in cheap hostle, sedijo v lokalu v Piranu in skupaj štirje naročijo dva deci soka, ampak ima pa vsak najnovejšega iPhona.

Jaz več kot 100 eur v prosti prodaji za telefon ne dam, grem rajši na večerjo in na dobro pivo.

aplauz.gif

Miljon backapckerjev v Ljubljani letno, prodajalcu kebaba (cena 3,5 evra) na Ajdovščini pa cel dan težijo z vprašanji, kje je najbližji Špar.
Še malo, pa bodo spraševali, kje je kak velik kontejner... V potopni smetnjak se pač ne da potopit...
evil.gif

(Četrtorazredni) turisti = teroristi!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.586
1.119
113
Titograd
Sem spregledal to, sicer sem meril bolj v smeri plusa. Vseeno precej drago, glede na to da ne samo da ni več aktualni model, zelo kmalu pride ven spet nov. Speci so za tak denar dandanes smešni.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Sem spregledal to, sicer sem meril bolj v smeri plusa. Vseeno precej drago, glede na to da ne samo da ni več aktualni model, zelo kmalu pride ven spet nov. Speci so za tak denar dandanes smešni.
https://youtu.be/DcdRAJAWXcE
Za 2 leti star model ni slabo. In če iščeš jabko, ne andorida je OK. Za nekoga, ki potrebuje telefon za osnovno uporabo + aplikacije + dobro slikanje in hranjenje posnetkov (64gb)+ offline navigacija (64gb) socialna omrežja in web brskanje, pa ob vsem tem hoče dobro delovanje in ne dosti štekanja je telefon OK. Poleg tega rabljeni iPhoni zelo dobro držijo ceno, in ga lahko po 1 oz 2 letih še vedno prodaš za dokaj normalno ceno. Za androidne telefone tega ne moreš trdit.
Srat te prime ko pogledaš baterijo? Mene srat prime ko vidim, da samsung z 2x večjo baterijo zdrži manj uporabe kot iPhone.

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
No 6 stki čisto nič ne manjka. Vse dela tako kot mora, hitro in brez nekega zatikanja. In še nekaj časa bo, ni to android. Leto pa pol ima doma tamali 6 plus in je tako zadovoljen kot še z nobenim telefonom do sedaj.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.626
2.670
113
še v SLO - ampak komaj
Tukaj uporabnik, ki je šel iz Nokie, preko robide in Androida na japko.

In grem samo še na robido bolda nazaj* - Android me ne vidi več.
(* čisto robido - brez Androida)

Žena bo šla iz 635 (Windowsphone) na 5s - samo da ga kje dobim za 300.

In ne - japka ni "dober" telefon - ima samo eno prednost pred Androidom - dela in dela in dela in dela ...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Trenutno je res slab čas za nakup iphone-a. Naslednji teden bodo napovedali novi model in bo tudi 6-kam padla cena.

Moj je star že 2 leti in dela kot nov. bom še brez problema počakal eno leto. Naslednje leto, ko bo iPhone praznoval 10 let, bi naj bil bolj radikalni update.