Hofer Full HD medijski snemalnik in predvajalnik

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dans je v prospektu in je tud slika zadnje strani not

zadaj ima power, kaleska antena not in ven, za zvok 4 banane (2 rdeči, 2 beli, - 2 za in dve za out) in 2 rumeni banani za sliko (in in out), hdmi, optical in lan

s strani pa še 2x usb in card reader

za video piše - podpira večino standardnih avdio in video formatov, majo pa tud extra napisano MKV in h.264

bruco21

Pripravnik
10. maj 2008
106
0
16
Potem je to dober nakup ali je kakšna zadeva boljša po razmerju kakovost : cena : zmogljivost ?

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
523
18
18
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Pise da je tudi za dvb-t , ce se omogoca gledanje videov preko mreze iz pc bi znal biti to dober nakup.
Kdo pozna to ?

A smo ugotovil če se da prek mreže gledat video al pa snemat???

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Na papirju zgleda res mikavno. Kaj pa ko bo spet kak nov format, ko bo kaj zaštekalo, na koga se pa potem obrnit? WD in Xtreamer imata stalno neke updejte in custom firmware, ki odpravljajo težave in olajšajo delo.

Kar se tiče snemanja tv programov preko dvb-t sem tudi malo skeptičen. V eni temi sem zasledil, da je dokaj malo programov, ki jih lahko napravice snemajo, ker so programi sami zaklenjeni za snemanje. Zdej kolk se kater proizvajalec drži te zakonodaje/zapore pa je spet vprašanje.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz imam en DVB-T sprejemnik Denver, ki ima možnost snemanja na USB. Do sedaj še nisem opazil, da mi kateri kanal ne bi snemalo. (Italijanski in Slovenski kanali)

22. dec 2010
4
0
1
1107
@Gox
a lahko priklopiš gor, recimo usb ali portable disk, na kerga si naložu gor neki iz kompa npr. dvdrip film in predvajaš preko sprejemnika na TV?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.510
889
113
snemanje in predvajanje iz usb podpira Strongov dvb-t, ki ga prodajajo v bigbangu. Model pa mislim da je 8110

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
KSZ - tukaj je eden iz prakse, da ne boste preveč teoretizirali.
grin1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Te opcije nisem še poskusil.

Citat:
Uporabnik neiborhoodsniper pravi:
@Gox
a lahko priklopiš gor, recimo usb ali portable disk, na kerga si naložu gor neki iz kompa npr. dvdrip film in predvajaš preko sprejemnika na TV?

Davixy

Zelenc'
20. jan 2011
1
0
1
Pozdravljeni !!

Pišem zaradi tega, ker sem si približno leto nazaj kupil Asusov medijski predvajalnik, pri katerem sem zelo zadovoljen, predvaja mi praktično vse datoteke, podnapise, katere lahko tudi večam v nedogled, manjšam , barvam..itd...

Ko sem videl v Hoferju to ponudbo, pa me je zamikalo, predvsem zaradi snemanja, katere opcije nima ta moj predvajalni, jaz pa bi morda tu pa tam rad tudi kaj posnel po TV-ju, in se mi zdi da zadeva enako dobra, vsaj po karakteristikah sodeč z mojim Asusom, + tega ,da ima ta recorder, da lahko snemaš, in DVB-T, ampak te antene tak niamo, tak ,da bi mi blo neuporabno, ampak vseeno...

Mi lahko kdo pove, če so kakšni problemi s podnapisi, predvajanjem , MKV-jev, in MP4, Se slika da prilagajat zaslonu, naprimer, da lahko zoomiraš, oddaljuješ.. skartka prilagodiš...?!!

Ker nisem takšen eskpert, bi še bila zame najboljša opcija sledeča: Obstaja morda kakšen predvajalnik, ki omogoča vse to, da predvaja MP4, MKV, podnapise, DA SNEMA V FULL HD Resoluciji, ker ti mediji večina snemajo v 720 x 480 , in pa , da vsebuje DVB-C v sebi, ker mamo na kabelski sedaj 40 programov, od tega pogrešam nekaj športnih, in bi to bilo potrebno! Tako ,da če ostaja kaj takšnega, vse to v eni napravi, da ne kupuješ posebaj...! Bi prosil za te odgovore in še zgornje, hvala!
wink-1.gif

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
Source te napravice se tudi že dobi na medionovi strani. Vrjetno se bo našel kakšen junak, ki bo kasneje to malo priredil po svoje.

Za tak denar zgleda zanimivo. še posebej če predvaja DTS in DVB-T...