Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Glede na to, da google nič ne najde (verjetno je kakšen rebrand), je težko ugibati. Čisto možno je, da bodo prodajali verzijo brez ethernet porta (glede na to, da v opisu ni omenjen) in da imajo pač napačno slikco priloženo. Možno je pa seveda tudi obratno (da so pozabili v opis napisati, da ima ethernet priključek). Ampak če pogledate priključke na slikci, boste videli, da ni nikjer USB-ja (ki je v opisu oglaševan)... seveda je pa lahko USB tudi pri strani ali spredaj.
Player bi bil bomba, če bi imel dvb-t/4, DTS in iso. Vsekakor pa je v letaku premalo podatkov za odločitev za nakup. Pa na strani proizvajalca (prodajalca) Chiligreen ga tudi ne poznajo.
A si kaj pametnega povedal? Če škatla nima mpeg4 sprejemnika, je pri ta funkcija dvb-t neuporabna, za 100€ oz. celo manj pa se dobi player, ki podpira mnogo več, kot sem zapisal.
BTW, koliko stane pri vas zunanji USB 3.0 disk 2 TB?
DVB-T sprejemnik demodulira signal in iz njega pridobi video informacijo (pa naj bo to mpeg2, mpeg4 ali kaj drugega). To zna narediti vsak DVB-T sprejemnil. MPEG4 je kodek... in glede na to, da ta škatla predvaja MKV-je (ki imajo večinoma H.264 kodek), bo lahko dekodiral tudi "mpeg4" iz DVB-T sprejemnika (ker ta "mpeg4" ni nič drugega kot H.264).
Torej 100% zagotavljaš, da bo škatla znala prikazat sliko na slo muxih in mogoče celo dekodirati he-aac v2, če se slučajno Norkring brez pravega razloga spet odloči zanj.
Še en brezvezen odgovor.
Vprašanje je: Ali Hoferjev box zna prikazat sliko in predvajat zvok na slo muxih, ali ima DTS pass through in DTS downmix in če prebavi DVD zapakiran v ISO image. To je vse, kar me je zanimalo, vidva pa pametujeta o video in audio kodekih.
Sliko ti bo 100% predvajal... zvok tudi zelo verjetno (drugače ga bodo ljudje vračali --> in to z vso pravico). Za DTS ne vem. Mogoče je, mogoče ga ni (pač nič ne piše). ISO-tov pa 99.999999% ne bo odpiral.
Če bi jaz v Sloveniji kupil DVB-T sprejemnik, ki ne bi delal po slovenskih standardih, bi ga definitivno nesel nazaj v trgovino. In isto bi predlagal vsem, ki bi me vprašali.
Če je pa sprejemnik kupljen v tujini, pa kupci žal nimajo nobene podlage za vračila.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.