helikopter v Z zasavju

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
*********oriolus : Vozniško imam od leta 1967, torej 47 let. V tem času sem vozil nekaj različnih motorjev in kopico različnih osebnih avtomobilov, tudi kombije.
Ustavljali so me kar nekajkrat, v prvih, nekoliko norih letih, večkrat, zadnje čase pa zelo redko.
In v vsem tem času nisem niti enkrat pihal! ********
So pa zato samo lani policaji odredili 362572 alkotestov, za katere se je izkazalo da so vozniki trezni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.206
6.992
113
pri taščici
Morilec ne bo videl Doba. Če bo, bo mogoče Polje, idrija.... Če se ne bo prej fental.
Vsaj glede na podatke sedajle pri dnevniku.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.206
6.992
113
pri taščici
Toliko?
Uf....
Skoraj 20 let na cesti, recimo da cca 15kkm letno, pa sem pihal ene štirikrat. 2x ali 3x bi odvzem moral nekaj pokazati, pa je bila vedno 0.
So me pa v eni noči isti policaji na istem mestu ustavili 3x. V prvo pihal, v drugo sva se smejala skozi odprto okno, v tretje pa sem samo še poblendal.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
robi, če prebereš njegov blog piše, da nima čustev. da nič ne čuti je otopel... to je sam napisal... celo kazen mu ni kazen ampak "nagrada"... tako da dečko je res bolan... edino če ga ne bo okolica porinila čez rob... sam bo "vztrajal"...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Škoda, da ga drugi policist ni uspel "ubiti" kot bi to storili po vsej verjetnosti v tujini. Tukaj bodo pa še davkoplačevalski stroški z njim. Na stotisoče €.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Glede na blog: psihopat, glede na dogodke teh dni: kriminalec in morilec.
Na tiho ga pospravit, pa bo življenje za malenkost varnejše.

najboljse vse pospravit, ane? pa invalide pa dementne ljudi pa idiote ipd... kdo je ze imel taksna nagnjenja? pa se mu ni izslo in si je pognal na koncu sam kuglo v glavo?

da bi kdo pomagal cloveku, bohnedaj? fak kam smo prisli in kaksni ljudje prihajajo za nami.
bonk.gif

Dragi moj ggg,
pelji si ga domov in ga zdravi. Sigurno ti bo uspelo.
Izmeček je prestopil prag dopustnega. Pa malar, rojen v Braunau am Inn, gor ali dol. Vsaj ta primer bi rešil primerno.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No ja, pišeš lahko traparije resnica pa je lahko drugačna.

Kake traparije in resnica?

10-15 let čuze je takole:

70-100€ stroška na dan x 365 x 10-15 let in računaj + vsi sodni itd stroški.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
robi cilja da je un na blogu pisal traparije ampak da je resnica o njem drugačna...

robi... jaz sem prebiral blog pa se lahko razbere da piše nek "psiho"...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Morilec ne bo videl Doba. Če bo, bo mogoče Polje, idrija.... Če se ne bo prej fental.
Vsaj glede na podatke sedajle pri dnevniku.

Sem ga poznal, sem pogruntal
grin1.gif

Že po dijaškem domu je patruliral v uniformi, pa 50 kg skupaj s postlo.

Pozdravu je pa zmeraj, miren itd itd.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Torej tudi velika odgovornost staršev, ki bi morali reagirati, če so sploh opazili, da so iz otroka vzgojili psihopata.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Glede s kakšnimi živalimi sem bil cimer, bi si takega samo želel lahko.

Še enkrat povem miren urejen ni da ni
cheer.gif
Kaj se mu je pa v glavi dogajo me pa niti zanima ne.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Glede s kakšnimi živalimi sem bil cimer, bi si takega samo želel lahko.

Še enkrat povem miren urejen ni da ni
cheer.gif
Kaj se mu je pa v glavi dogajo me pa niti zanima ne.
sprasujem se.gif

Po moje hoče povedat, da takrat še ni bilo videt da bi bil psiho oziroma nevaren za okolico ...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Nekaj bi morali takoj naredit - vsem, ki imajo status invalida, takoj pobrati izpite.
Ker večina vse naredi, da ne bi delali, hodili v služno, potem pa napolno šušmarijo, izigravajo zakone, ...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ksz... Glede na vse bo polucijski sindikat izsilil drugačne postopke ustavljanja aka american way... Sicer nas, ki smo razumni to ne bo motilo, jih bo pa marsikateri zaletav mladec poln samega sebe dobil po kepi pri normalni kontroli ko bo pametil in utrujal (pač previdnost je mati modrosti, določeni uniformiranci pa bodo malo pumpali ego). Ven iz avta, naslon na havbo, noge narazen in preverba. Za otresanje pa marica in kazen. Sem pa prepričan da bi marsikateremu Alter upirabniku to privoščil, glede na to koliko so pametni in ne znajo držati jezika za zobmi...
V svojem 25 letnem vozniškem stažu še nisem doživel maltretiranja kot ga nekateri dnevno, plačal sem nekaj kazni, a nikdar neupravičeno (samo zaradi hitrosti in telefona). Tudi samo opozorilo sem dobil. Če imate nekateri stalne probleme z avtoritetami se čimprej naročite pri psihiatru, da ne bo prepozno...