Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Ok, je kdo pogledal da je cena za burger +krompirček 11,40€....mogoče bi najprej nehal nabijat o 20€ za burger.
Tebe res ne razumem PumaX? Sej to, kar govoriš je ja jasno. Si kdaj pogledala cene hrane v trgovini v Nemčiji? Ne bomo pa tega rešli na enih hamburgerjih! Sori za Maribor, ampak tam marsikaj ne štima. Nazadnje sem bil tam jeseni in gledal propadat plantažo jabolk, ki jih že drugo leto ni nihče obral. Pogreb.....
Ko sem šel na prvi in moj od takrat edini obisk Beer&Burger festa sem bil najbolj, recimo temu začuden, kako da je ravno eden najmanjših in od najdražjega lokala narejen hamburger najboljši! Imel je tudi zelo najdražje vse ročno narejene sestavine zraven.
Zdaj pa to primerjam s povprečnimi "hamburgerji", ki so zanič, imajo kupljene bombetke in dodatke in stanejo 6 - 7EUR. Nekateri tudi brez krompirčka. Damn....what is wrong here?!?!?
Vsi tisti, ki vpijete da je to nateg, OK. Ampak kaj pravzaprav lahko naredimo? Ne gremo na burger? Lahko....ampak šli bodo drugi.
Če se mene vpraša je pošten hamburger premera 10 cm, notri mora bit 125gr mesa, slanina, pravi sir, 1x omakca in dodatki po želji - če so seveda nestandardni je višja cena. Prave slanine za to pri nas ne delajo - naredi sam. Pravih bombetk pri nas ne pečejo - naredi sam. Kje boš našel pravi sir? Omakca - hm? Sveža zaloga, ročna izdelava, vsi "legal" pogoji za firmo in prava oprema. Hm, hm??
Poštena cena za takle hamburger s krompirčkom je pomojem 8 - 10EUR. Plus, da se še vsedeš v kul ambient i da ima osebje kaj pojma kaj dela. Ostalo je pa res ogromen nateg, ki ga sprejema večina. Samo nateg je v slabih sestavinah, slabi pripravi, slabem odnosu....pa še vedno cenah okrog 6EUR.