Hamburger ?

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
bonk.gif

Ko grem na burger, hočem za 16€ DOBRO če ne že vrhunsko in količinsko nasitljivo.
In ne mi prodajat enih kajzeric s kao vrhunskim mesom itd... srednje povprečen lager za 3,70€ je pa sploh
uf-1.gif

Se že ponavljam, vendar zame, LJ: Kavarna tiskarna. Vrhnjika. Kašča.
Za 12€ se povsod naješ vrhunskega burgerja z eno dobro pivo.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Evo me od Larsa&Svena, vzel sem Svena. Meni je bil hamburger zelo dober, boljši od Hooda, drugih "te vrste" niti nisem jedel, meso konkretno, ampak še vseeno premalo za malico, bi rabil 2. Je pa družba rekla, da je dober, ampak je tisti na Letališki (ne Cube
grin1.gif
) boljši.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Klemen ne odgovarjam vam, pardon....

Eni ste res face.....a veste zakaj majo take cene??? Zato, ker je veliki večini kul povprečno sranje od burgerjev, ki se prodaja po 90% placih. Zato, ker veliki večini šteje količina nad kvaliteto. Zato, ker velika večina še vedno preverira greznico od U ali L piva pred vrhunskimi domačimi crafterji (tukaj sicer tud jaz ne razumem, kje so našli ravno kratochwill, ampak OK logika je ista).
Ne sprašujte se zakaj je večkrat preverjeno najbolje ocenjen Asov hamburger majhen in drag, ampak se raje vprašajte za koliko vas olupijo pri tistih ostalih greznicah po 6 - 7 EUR, ki so le za v smeti. Tko to je.

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Po eni strani imaš prav: Primerjava med kvaliteto in ceno.

Ampak pri današnji situaciji v Sloveniji, ko je 80% ljudi na ali pod pragom revščine, je pač potrebno prilagajati tudi cene!

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Joj....ne mi s takimi ocenami prosim. Res....to kar pišeš nima s tem prav nobene veze. Raja je raja....bogata ali revna. Raja ima rada veliko in poceni. Bogata raja in rada še ceneje.....nima veze ali je dobro ali ne.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj za burger še ne rečeš 9 eurov, če je not res top meso, samo za 0,3 kratochwill lagerja lahko pa samo v smeh bruhnem.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Joj....ne mi s takimi ocenami prosim. Res....to kar pišeš nima s tem prav nobene veze. Raja je raja....bogata ali revna. Raja ima rada veliko in poceni. Bogata raja in rada še ceneje.....nima veze ali je dobro ali ne.

Posplošuješ. Kar v tem primeru žal ne gre skozi.

Mnogi bi radi jedli kvalitetno, pili kvalitetno. Pa žal ne gre zaradi tega kar sem napisala zgoraj!
Imaš pa seveda ljudi, ki je kao "dobro" le tisto, kar je ogromno na krožniku...pa če sta to dunajc in pomfri pečena v 10x prepečenem olju in kečap na vrh.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ne mešat......gre za posel. Ponudba, povpraševanje. Mene boli bolj tam kjer si nategnjen s kvaliteto. Saj konec koncev, če te sezujejo s kvaliteto ne boš ravno bentil preko cene, ali pač?

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Craft piva so pa itak v beer shopih 2.7€ v lokalu 3.7€. Veliko njih tudi 0.33l. Kratochwill je v tem špilu.

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Ne mešat......gre za posel. Ponudba, povpraševanje. Mene boli bolj tam kjer si nategnjen s kvaliteto. Saj konec koncev, če te sezujejo s kvaliteto ne boš ravno bentil preko cene, ali pač?

Ne razumeš, da nekateri BI imeli kvaliteto, a si je ne morejo privoščiti !!

Zakaj misliš, da toliko ljudi nakupuje v teh poceni trgovinah?
zakaj misliš, da toliko ljudi je vsak dan v menzah,...??

Večina ne zato, ker bi jim bilo to všeč...ampak ker s prihodki ne bodo prišli skozi mesec, če bodo hodili vsak dan na malico na 0,3piva za 3,70eur in Burger za 15eur!

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Še kako razumem, verjemi.....ampak ne vidim povezave, da bi moral to nekdo upoštevat na trgu. Grantiram ti da bo ta nov lokal sigurno poln. Mene bi v vsej te štoriji prej zanimalo koliko je tu slovenskih sestavin. Pa ne zarad nekega "patriotizma" ampak zaradi tega, koliko slovenskih pridelovalcev je v verigi. A se končno razumeva?

Nazadnje urejeno:

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Za dobro ceno hočem tudi kvaliteto! pika!
In ne, ne primerjam kakega horsa z asovim. Razumem da gre v enem primeru za burgeražnico v drugem pa top restavracijo.
Samo da bom pa dal 20€ za burger in pivo. In od mize šel lačen in žejen, ter lahko rekel uff, jedu sem naj burger v ljubljani.
pa nisem požeruh ki bi goltal čimveč poceni pleskavic

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Craft piva so pa itak v beer shopih 2.7€ v lokalu 3.7€. Veliko njih tudi 0.33l. Kratochwill je v tem špilu.
Kratochwill je daleč od tega špila...

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Pri hamburgerjih se strinjam z mnenjem Boštjana Napotnika (Mladina, 15.3.2013) da:
- se ne spodobi , da bi bil hamburger drag,
- za noben hamburger se ne splača čakati v vrsti več kot pet minut.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Jaz te razumem...ampak se ne strinjam najbolj
cool-1.gif

POCAST ti je lepo odgovoril:
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
In ne, ne primerjam kakega horsa z asovim. Razumem da gre v enem primeru za burgeražnico v drugem pa top restavracijo.
Samo da bom pa dal 20€ za burger in pivo. In od mize šel lačen in žejen, ter lahko rekel uff, jedu sem naj burger v ljubljani.
pa nisem požeruh ki bi goltal čimveč poceni pleskavic

Takšni lokali bodo polni na začetku, ko gredo "vsi sprobat". Kasneje je le malo ljudi v SLO, ki bo lahko jedlo konstantno burget s pivom za 20eur.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
20 odbit za burger je itak bolecina, ampak v Lj je tolk snobov in turistov, da taka zadeva skos laufa.....

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
20 odbit za burger je itak bolecina, ampak v Lj je tolk snobov in turistov, da taka zadeva skos laufa.....
ena... dve.... ne pa na vsakem vogalu kakor se odpira zdaj. Ob četrtkih pa še v večini lokalov, ki niso specializirani (Rocky Burger Conex, Buldog Burger, Corner Burger...)... vsak že ponuja prave goveje meso, v bombetki z s pravimi ameriškimi omakicami, harmonija okusov pravih mojstrov.

Trenutno je prav tekma kdo lahko računa več pa da jo še odnese. Pred nedavnim je bil Tabar drag s 7.9 ...če ne podražijo bodo s tako ceno zdaj z vsemi temi novimi diamantnimi burgerji v povprečju pristali med cenejšimi. Isto je s craft pivi ... še nedolgo nazaj je bil Bevog drag... z raznimi pozlačenimi Tektoniki in Malimi gradovi so že "poceni".

Schime

Guru
22. nov 2008
1.994
776
113
Ah to je tko kot s temi mikropivovarnami. Trenutno je pač nek hype s tem. Ko bo to malo minilo jih bo tko večina verjetno šla rakom žvižgat ali pa životarila. V obeh segmentih je nekaj res dobrih ostalo ba bolj kot ne povprečno in nevredno cene za katero se ponuja.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Točno to!
Sedaj je vse nabito, bomo videli koliko bo trg zdržal, čez 3 zna bit vse že pase.
Sicer sem pa lih zadnjič razmišljal, kaj se dandanes prodaja, glede hrane seveda
- burgerji
- pivo
- čili
- kava
- čokolada
- sladoled
Vse seveda butično
wink-1.gif