Hamburger ?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
da ne berem celotnega špeha - kaj pa Projekt burger, Stari bazen v Kranju?
men so top, samo cena se mi zdi pretirana (=biga, gorenjc pač).
Se mi zdi pretirano, OK vesele urice majo po 4.5 eur + nekaj krompircka je zraven, če pa pomislim, da v Potepuhu v Lescah laufa malica s solato in pijačo za 4.5...

Ker vedno pa ostaja klasika (OK, ni burger po vseh pravilih), Giovanni horse v Kranju za 3.2 eur...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sem jaz Frenkie burger na Grencu v Škofji Loki že pohvalil?

Vmes sem ga skenclal za več kot eno leto pomoje, ker takrat ni mel skoraj niæ, tisti fast food junk burger, zdaj se je pa kar popravil. Burgerje zelo hvalijo z dodatki in sestavo se je bolj potrudil, ampak burgerja pa sploh še nisem jedel, ker je mel na meniju fenomenalne ribse!

2x jedel ribse, obakrat fantastične, porcija super, samo zdaj jih je konec in bo dal nekaj drugega v ponudbo. Zraven kromirček, kos storža koruze z maslom (končno dobil nekje!) in coleslaw zraven (tadrugič čist preveč čebule in malo zelja).

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kako ne?

Sm bil v leklerku par dni nazaj pa je bil odprt, pa gužva not
smile-1.gif

Za LJ govorim
smile-1.gif
Ne bo držalo... v Lj "so priprave na otvoritev v polnem teku" - danes. Mogoče je bilo upeljevanje osebja.

btw. a ta Lars & Sven Burger's je od Hood Burgerja ali sta popušila lokacijo, ki sta jo reklamirala mesece, kjerkoli sta jo lahko?

Citat:
Ustanovitelja Hood Burgerja: Bodite strastni in sledite svoji viziji
Lani sta ustvarila dobrih 600.000 evrov prihodkov in že pripravljata vse za nov lokal pri nakupovalnem središču E.Leclerc na Rudniku.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
A je kdo že bil v Kralj žara BBQ Restavraciji?

Na Pivo&Burgerfestu sem poskusil njihovega PORK-A-MADONA burger in je bil odličen
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
A je kdo že bil v Kralj žara BBQ Restavraciji?

Na Pivo&Burgerfestu sem poskusil njihovega PORK-A-MADONA burger in je bil odličen
cheer.gif

Ja, sem tud napisal oceno v temi ocenjujte gostilne.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
A je ta L&S odprl kak bivsi zaposleni v Hoodu? Sem neke povezave zasledil, pa se menu jim je skopiral - rozbif s cebulico in provolone sirom.
Nizka.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A je ta L&S odprl kak bivsi zaposleni v Hoodu? Sem neke povezave zasledil, pa se menu jim je skopiral - rozbif s cebulico in provolone sirom.
Nizka.
Glede na to kako je hood oglaševal bodočo novo lokacijo pred E'Leclercom je moralo biti nekaj nizkega vmes.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
C/P s FB
Lars&Sven Burger's: Vsak ima svoj okus in zelo veseli bi bili mnenja, kaj je tisto, kar bi še lahko dodali oz. odvzeli, da dobimo najbližjo perfekcijo.Glede, da je mož naše lastnice solastnik Hood-a so nam vsi burgerji zelo dobro poznani. v L&S je razlika predvsem v nesladkanem kruhu, ki je brez vseh aditivov in ojačevalcev okusa ter drugih, skrbno izbranih kosov govedi. Ima pa vsak od nas svoj okus in zagotovo ni samo enega in edinega najboljšega burgerja na tem svetu smile emoticon Cheers

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Citat:
Uporabnik Emma pravi:
Stara kašča, Vrhnika.

Top burger
smile-1.gif

467716-post_slo.gif

Lahko samo potrdim, cena je še kar konkretna (okrog 8€) sam burger je skoraj za tri hoodove plus krompir je vštet v ceno.
Meso je koretno, okusno, zapečejo kot si zaželiš
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
C/P s FB
Lars&Sven Burger's: Vsak ima svoj okus in zelo veseli bi bili mnenja, kaj je tisto, kar bi še lahko dodali oz. odvzeli, da dobimo najbližjo perfekcijo.Glede, da je mož naše lastnice solastnik Hood-a so nam vsi burgerji zelo dobro poznani. v L&S je razlika predvsem v nesladkanem kruhu, ki je brez vseh aditivov in ojačevalcev okusa ter drugih, skrbno izbranih kosov govedi. Ima pa vsak od nas svoj okus in zagotovo ni samo enega in edinega najboljšega burgerja na tem svetu smile emoticon Cheers
Kakorkoli, dober je
smile-1.gif

Se mi zdi boljši od hooda, pa še lepa porcija je, ne tiste hoodove mikroverzije.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

A v hooda hodijo sefi kej gledat kako stojijo stvari?
Zdej k je mraz je notri ledeno, vrata oboja zjebane kljuke visita, vrata se nedajo zapret. odprta boli te klinac za vse, zgleda kt neka slaba burekdzinica.