Hamburger ?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Danes sem šel v Feniksa na Letališki, ker mi ga je nekdo pohvalil iz Burger festa. Tega burgerja v gostilni seveda niso imeli, izbira zelo skopa, naročil Mad Men hamburger, ki je bil ubistvu edini z govedino. Meso sicer konkretno, ampak totalno brez okusa, notri nobene omakce, zraven dobiš neko "hamby", v katero pomakaš krompirček, ki pa je totalno brezvezna. Skratka ni omembe vredno, cena pa 7€ s krompirčkom. Sit sem, to je pa tudi vse. Je Lars&Sven neprimerljivo boljši, čeprav tam bi moral maznit dva Svena za malco.
smile-1.gif

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
no, ni bil na pol pečen medium, ampak je blo hm, kaj pa vem, kot bi neki zmrznjenega vrgel na žar in ne dobro popekel.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Jaz sem bil na Burger Festu razočaran nad Argentinotom..... verjetno tudi zato ker sem pred časom tukaj prebral da bi naj argentinsko govedo bilo the shit. Pa je bil kruh nikakvi, možno da kar odmrznjen, meso brez nekega okusa, cena pa lepih 7-8 €, tu nekje
bonk.gif

AS nasprotno, ne prav velik, ampak po prvem pajsu tega meseka, čebule in kruha sem pozabil na vsak cent hehe.

Hors? že pred 10 leti je bil navadna svinjarija in ga po tistem več nisem probal... če je to nekoč veljalo za dobro.....
bonk.gif

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Evo, danes sem si pripravil hamburger iz pleskavic, ki sem jih omenjal par postov nazaj.
Čez teden ne živim doma in nimam možnosti peke žemljic, zato pri kruhu nisem kompliciral in sem dal kar navadno kajzerico, k sreči sem dobil še toplo. Žemljico sem prerezal čez pol in jo rahlo popekel na maslu.
Ker sem hotel da omake nebi prekrile okusa vrhunskega mesa, sem naredil samo eno. Na olivnem olju in čiliju sem popekel čebulo in jo pokarameliziral z medom. Nato sem jo vmešal v majonezo.
Od zelenjave je samo motovilec. Meso sem popekel na vroči plati iz obeh strani, oblikoval sem ga tako, da je bil debel 3 cm.
Nad rezultatom sem zelo zadovoljen, meso je odličnega okusa, omakica je samo v ozadju in ga ne povozi. Moti me le malo preveč poporano meso, kar sm zafrknil že v pripravi sami, drugo leto bo boljše
wink-1.gif

Aja, zraven se bohoti moj scottish ale
wink-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Danes sem jedel Spicy duble burger v Brunchu....
Jaz kaj slabšega še nisem jedel v zivljenju. Bombetka je bila tako suha in zbita, da sem se cel čas spraševal a sem kr zmrznjeno dobil na krožnik. Meso je sproti razapdalo in tudi sicer je bilo brez okusa, vse skupaj pa polito z nekimi omakami.... Bruh...
Hors oz bilo kater hambi ki ga dobiš na vogalu je svetlobna leta pred tem sranjem za 7,5€... Never again...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
V brunchu so dobri zajtrki, burgerji pa bolj kot ne šara, sicer jedel burger samo 2x, zajtrk pa ene 10x.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
če komu ni dovolj... (reklame ne bom delal)

Če imaš rad burgerje z angus mesom in Rock glasbo, imamo zate dobro novico! Danes se od 18:00 – 21:00 ure, v centru Ljubljane na XXXX odpira XXXXX burger.

====================================
A obstaja kakšna knjiga o fenomenu "vlakov" kakor so se v določenem obdobju vsedli "vsi"...na misel mi pridejo videoteke v osemdesetih, potem privatne trgovinice,v zadnjem času so bile nekaj časa popularne grupon strani, pekarnice, zdaj vsi odpirajo burger jointe... če finančne fenomene kot so skladi zanemarimo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Dajmo malo počakat, da se naval IT crowda umiri, pa da vidimo dolgoročni uspeh.

Želim pa jim vse dobro.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Res je kar naval teh burgerjev, prava burgermanija
smile-1.gif

Poročilo sledi v temi "ocenjevanje gostiln"
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Clanki so itak placani oz. veze.....res je tezko nekomu rect, da napise en clank v tvoje dobro v zameno za 5 burgerjev....

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Možno, meni je vseeno, v bistvu hvala bogu da so, da se kaj novega vidi in sproba, veliko manj moteče, kot reklame na TV.

Nazadnje urejeno:

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
KZS

Ima kdo izkušnje s Fast5 na koseški tržnici? Malo mi deluje... tako, no, kot da človek lahko stakne kakšno salmonelo tam... ampak eni ful hvalijo.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
včiraj sva bila s punco v kavarni tiskarni.
1X utrgana svina (pulled pork) odličen burger
1X mehiški (punci ni bil všeč, jaz sem ga samo poskusil pa mi je bil povprečen)
1X krompircek. Ki ni krompirček, ampak faking dobr "domač krompir" lepo zapečen, z zelo dobro omakico zraven. Dobiš ga pa ogromno.
1X en njihov special čaj
1X Rusian Maister Brewery.

Za vse skupaj sem dal. 19,90€. In odšel sit, ter zadovoljen z kvaliteto. Razen punca, ki je kot kaže naročila burger, ki ji ni bil po godu
wink-1.gif

zelenkaktus

Zelenc'
20. nov 2015
6
0
1
kdo že jedel v 7 burger kamnik? Predvsem petki so zanimivi ker majo stalno neke specialitete
smile-1.gif
Boston pulled butt je nor :O