Hamburger ?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ja, se strinjam. Saj sem reden gost
cheer.gif

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
7burger je ful ok vsaj men.

Uceri bil na rudniku v lars&sven jedu sm rare dvojnega... mal morjo se nastudirat da ko das dol z plate da si pleska spocije ker se je ful uscala not v kruhu. Vsaj kake 20sec bi lahka stala kje drugje. Pac ok, mogoc mal prvlek za dvojnega mors bit kr lacn.

Dans sm bil v pops place.... nimam pripombe vrhnusko. Za as apertitivo men osebno drug nabjolsi hamburger v lj. Glede na kvaliteto in okusnost je tud cena cist ok.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Včeraj sma šla z mojo na Larsa in Svena. Oba medium. Lars čisto neslan, Svena je slanina rešila. Krompirček dober. Točen Bevog
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Bravo! super zgleda! si zadovoljen ne? jaz imam pa 4 florentince od istega teleta v paci
smile-1.gif

Ja sem ja. Zdaj samo upam, da ga uspem potamanit, pa da se mi ne kaj pokvari.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Bravo! super zgleda! si zadovoljen ne? jaz imam pa 4 florentince od istega teleta v paci
smile-1.gif

Ja sem ja. Zdaj samo upam, da ga uspem potamanit, pa da se mi ne kaj pokvari.

jaz bi 1/2kg za tatarca reskiral pomoje bi bil vrhunski.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

probal svena. Kiosk lusten, narocim svena, krompir, tartuf omakca, me odslovi in mi da pager, ga spomnem kako bo pa meso peceno, pa pravi kot boste rekl??? Recm srednje in pocakamo. Torej hambic ima dost plain okus, nic ne izstopa, razn slanina se cuti, cebula kot cebula ceprav je v pivu marinirana. Se ga pa vsaj malo najes napram hoodu, Meso se mi je zdelo tudi dost suho, se mi zdi v hoodu bolj socno.
Edino kar je pa res zgreseno so pa smeti, predno sploh pogruntas da moras iz lokala ven in potem se na dezju sortiras odpadke, kr neki.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
No, včeraj sem imel namen se spravit in sprobat Burgerje v Ljubljani od, Katrca .

MIsija v Trubarjevi se je začela pri Kralju žara, vendar se je hitro končala, saj imajo v ponedeljek zaprto
jezen.gif

Misija se je nadaljevala pri Tabay Brothers, jedel se je Big apple in American classic star, morm rečt zelo dobro, zelo sočno, mehko...kruhek sam dela, mehak, lepo ga zapeče ob peki, meso sem hotel bolj zapečen in je vztrajal, da ne bo bolj zapekel in je fant super naredil, sočno, mehko, ravno prav grobo mleto, sicer za moj okus bi bil lahko meso malo bolj začinjen ali samo malo bolj slan, čeprav kolegu je bil tako čisto ok, stvar okusa pač. Omakice zelo okusne, marmelada jabolčna top šit, zelo paše nekaj sladkega, na drugi strani pa rahlo pikantni american tudi fin, bbq omakica kot se šika. Skratka, zelo okusno, mehko, sveže...malo lokacija za parkirat slaba, tam pri k4 gre, lokal ne zgleda vrhunsko,bolj kaka burekđinica ampak ok, so začetki, fanta se trudita, imata kar nekaj prometa, glede na to, da mu je zmanjkalo French onio-a in egg Burgerja in da je imel samo eno pivo lol, katerega je bilo potrebno potem podelit...ampak ajde, če prideš jest in probat Burger je to prioriteta in je vse ostalo bilo hitro pozabljeno, ko se je naredil prvi grižljaj
wink-1.gif

Dalje po veliki žeji, zaradi samo enega piva, se je šlo v pivnico, kakopak od hude žeje na superca ali dve...
smile-1.gif

Ko se hitro naveličaš unionovega piva in je lakota začela zbujati želodec se je ob cca 22ih odpravilo proti Pop's Place, kjer je sledilo ponovno razočaranje, zaradi generalnega čiščenja kuhinja zaprta
jezen.gif

''Jeza'' se je stopnjevala pri katrca Beer Burger, spet, ker ni bilo ljudi kuhinja že zaprta...
10.gif

Končalo se je v Deželi okusov z deželnim Burgerjem in baby ribs. Deželni Burger, bi morda bil še nakako, ampak pri kruhu se je vse končalo, premalo pečen kruh, notri pocast in bombica definitivno prevelika zato, se niti nisem spuščal v okuse, na pol pojedel in pustil...rebrca pa...brez presežkov zame, premalo vroče, premalo pečene za moj okus, sicer so šle lepo od kosti, malo premalo začinjene....kolega sicer hvalil, meni pa nič special, zato sem se raje prepustil kar pivu
nahrung002.gif

Tako, žal nisem slikaril, sicer mi je fino, ko prebiram had blog s slikami, ampak mi ni do tega, , ....skratka opravičilo, ampak, kaj dosti tudi ni bilo slikati, rezultat obiskanih 2/5 je porazen
smirk-1.gif

Misija iz Maribora še sledi, upam, da v zelo kratkem, čeprav se v temu mrazu nebi sprehajal po lenti in okrog
smile-1.gif

Čin
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Čak malo,

Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:

...bilo potrebno ohladiti z nekaj Guinness-i ... tako, da hitro zeksal tri in dalje na mraz...

...dalje ... v pivnico, kakopak ... na superca ali dve...

da nekaj takšnega napišeš in potem podajaš neko oceno hamburgerja, mi pove vse koliko je vredna tvoja ½recenzija½. Po tistih parih pivih dvomim, da imaš brbončice še toliko prisebne, da lahko zmogljivo opravljajo delo.
Lastne izkušnje so me izučile, da se po pivih zbudi apetit in takrat tekne golaž, kranjska, burek, kebab, hamburer, pač karkoli mesnatega in maščobnega, da pa bi takrat ocenjeval hrano, ne hvala.
Ali pa se me pač hitro prime.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Po tej tvoji logiki, bi moral v deželi okusov prehvalit zadevo na polno a je bilo ravno obratno
smirk-1.gif

Kakor želiš, podal sem svoje mnenje, pa podaj ti svojega na suho grlo pa je, da bo potem alter lahko sklepal po tvoji trezni ''recenziji''.

Sicer pa, se ne ocenjuje nek hud presežek kulinarike in vina za 50€, da bom sedaj ''šparal'' te tvoje borbončice za poln okus, gre se za heben Burger za 5-6 eur.

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ampak, da se po 22i odpraviš na testiranje še treh lokacij je pa tudi optimistična...
Drugače pa ja - Tabay je meni tudi odličen.