Hamburger ?

Chuck

Pripravnik
12. feb 2016
59
0
6
Da se vrnem na temo

Stari pisker: Nič posebega. Polpetke ne znajo speči. Tudi ko sem naročil "rare" sem jo dobil prepečeno. So pa onion ringsi zelo dobri.

Sven&Lars: Dosti bolje. Meso so spekli tako kot sem naročil in burger je bil zelo okusen. Pa še Bevog pivo točijo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
V Larsu bi morali (po par izkušnjah, tudi z dvojnim Larsom) samo 1 stvar popravit: spečeno meso bi moralo najprej par minut počivat, da iz njega steče kar ima za stečt oz da se sokovi nazaj razporedijo po mesu. Drugače naročiš medium rare, dajo v štručko, potem se pa sok iz mesa uščije in štručko popolnoma razmoči-.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
isto opažanje z moje strani, dvojni lars in bombeta čisto razpade. sem jim to opazko, dobronamerno, tudi povedal... kruh bi moral biti bolj kompakten.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Stilista lih nimajo an....
grin1.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a to je govora o teh ljudeh?

a ta s cupo ma pa mega jajca?

No dajmo se delati norca. Urinska inkontinenca? Fekalna? Tega je vedno več mimogrede in ni tako nedolžna zadeva. Saj vas bo dosti pristalo v domovih za starejše pa se boste najbrž odlično počutili, ko se bodo mulci delali norce iz vas.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V Larsu bi morali (po par izkušnjah, tudi z dvojnim Larsom) samo 1 stvar popravit: spečeno meso bi moralo najprej par minut počivat, da iz njega steče kar ima za stečt oz da se sokovi nazaj razporedijo po mesu. Drugače naročiš medium rare, dajo v štručko, potem se pa sok iz mesa uščije in štručko popolnoma razmoči-.

Se strinjam, sploh ce jes rare.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Kwa?
Ponvadi tako izgleda, ko ima človek kakšen vložek ali hlačke proti inkontinenci. Je pa malce nerodno izbral ozke hlače v tem primeru.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Hlači ne izgledajo ravno ozke, jajca so pa jajca. Verjetno je kaskader v tej ekipi, pa ima kokose...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kaj pa pravite na Pop's place? Sem bil v zadnjem času nekaj krat in moram pohvalit! Burgerji okusni, slastni, lahko ga normalno ješ (ne teče vse, ne razlada), prava višina za v usta ter zraven se lepo prileže njihov krompirček s parmezanom! No da slišim pripombe....
smile-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Odkod si pa ti uletel tle z nekimi hamburgerji?

Drži se teme in komentiraj jajce od unga tipa.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj pa pravite na Pop's place? Sem bil v zadnjem času nekaj krat in moram pohvalit! Burgerji okusni, slastni, lahko ga normalno ješ (ne teče vse, ne razlada), prava višina za v usta ter zraven se lepo prileže njihov krompirček s parmezanom! No da slišim pripombe....
smile-1.gif

Poglej par strani nazaj. Top so! Skor tk ko v asu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
V AS-u sem sicer bil enkrat lani ampak se mi nekak ni preveč dopadel burger... nevem, morda sem imel slab dan...

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
smile-1.gif

Tudi jaz sem bil pred kratkim tam. In je super! Zelo sočen burger, krompirček na nivoju, prijazna postrežba. Edino na prvi pogled je bil burger mičkeno majhen, ampak okus pa fenomenalen!