Hamburger ?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.941
2.643
113
Pops je klu, samo 9 evrov za burger je pa predrago. V LJ se meni najboj dopade burger pri Tabay B.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Kam se je preselili tisti kateri je imel za Kristalno palačo ?

Nikjer še ni odprl....upam pa da bo kmalu
smile-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
Pops je klu, samo 9 evrov za burger je pa predrago. V LJ se meni najboj dopade burger pri Tabay B.

Se strinjam glede cene. Je pa meni bolj okusen od popsa v primerjavi z tabayem. Je pa res, da je tudi ta zelo na nivoju (pa cenovno tudi bolj dostopen - okoli 5€)..

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Najprej so pice postale gurmanska hrana z gurmansko ceno sedaj bodo pa hamburgerji? Kaj bo naslednje, burek za 10€?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Najprej so pice postale gurmanska hrana z gurmansko ceno sedaj bodo pa hamburgerji? Kaj bo naslednje, burek za 10€?

To jest trobm ze skoz. Folku pa kot da jim manjka nekaj v lajfu da se tolk vzigajo na te burgerje za 10eur. V argentini pa ramstek v poprovi omaki 250g s krompirjem 23eur.

Pice so danes 10eur recimo trta ki se napisano javno hvali z uporabo najboljsih sestavin, druge picerije pa 9,5eur kjer majo gor sunko pa pripravek podoben siru !?

Nazadnje urejeno:

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Dokler bo folk kupoval, tolk časa bodo tisti, ki lahko, cene držali - večinoma cena ni poivezana s tem, kako slaba je neka zadeva, ampak kako dobra je. Za As/Pops burger sem ob prvem Burger festu napisal, da je najboljši oz. edini, ki zadovolji kriterij okusa, čeprav je bil res mali. Ne jokat, da je tudi najdražji. Glede na tvojo primerjavo pic gor, katera je torej predraga? Je burger za 5EUR res vreden teh 5EUR in oni za 10EUR res vreden tistih 10EUR? Je nekdo v njega vložil še toliko dela, da je upravičil ceno ali ti ga je obrnil najeti študent, ki ima na steni naliman listek po koliko sekundah naj ga obrne? Gurmansko da ali ne pa lej, naredi in prodaj mi burek za 10EUR. Če bom ocenil, da je vreden ga bom plačal in seveda pojedel. Maš pa tud folk, ki hrano dojema le kot gorivo....tak bo gledal na to, da bo sit, tudi če ima denar. Ponavadi bo pojedel burek za 2EUR in šel dalje. Maš pa tudi take, ki imajo neko fiksno idejo, da hamburger ne more imet cene 10EUR. Večina se nas najde nekje vmes.....tako pač je.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mene nič ne moti če je hamburger 10 eur. Ga pač nebom jedel. Mi pa to ne paše ker se mi zdi da ti lahko za 5 eur narediš hudo dober burger pa maš še vedno plus

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj pa pravite na Pop's place? Sem bil v zadnjem času nekaj krat in moram pohvalit! Burgerji okusni, slastni, lahko ga normalno ješ (ne teče vse, ne razlada), prava višina za v usta ter zraven se lepo prileže njihov krompirček s parmezanom! No da slišim pripombe....
smile-1.gif

Super je, ampak predrago. 2 burgerja, 2 krompirčka, 2 piva je takoj blizu 30 eur.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj pa pravite na Pop's place? Sem bil v zadnjem času nekaj krat in moram pohvalit! Burgerji okusni, slastni, lahko ga normalno ješ (ne teče vse, ne razlada), prava višina za v usta ter zraven se lepo prileže njihov krompirček s parmezanom! No da slišim pripombe....
smile-1.gif

Super je, ampak predrago. 2 burgerja, 2 krompirčka, 2 piva je takoj blizu 30 eur.

Hja glej ga zdaj... potem pa greš k mesarju po faširano, k šiptarju po lepinje, na trg po zelenjavo, na vrt po krompirček in si nardiš enako zgodbo za 5€ stroška, no... morda 3€... skratka tema nima naslova "Ali je burger predrag" temveč govorimo o tem kje so dobri burgerji. Da je vse skupaj prišlo tako daleč da je vsaj 30-40% predrago je jasno ampak če hočeš jesti dober burger pač plačaj. Zdaj boš verjetno rekel da dober burger dobiš tudi za 5 ali 5,50€? Drži, ampak glede na to kako redko jem hamburger bom raje dal še tiste 3€ zraven in jedel tak burger kot mi je všeč... drugo bi bilo če bi jih mlel vsak dan....

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ta tema se je itak spremenila v slovenceljsko nabijanje o ceni, velikosti itd.
bonk.gif

Sem rekel, da ne bom, pa sem šel spet na fardamni Burger fest. Probal Stari pisker, Tiskarno in Pops. Tiskarna polom, da ga nismo niti trije skupaj pogrizli. Neko rdeče zelje in smrdliva pražena čebula, pa mrzlo meso - ne dojemam še danes ne kaj so to stregli. Stari pisker Holesterol burger....spet kar nekaj. Pa notri rezine stejka, pa spet neka omaka, kruh generičen....okusa pa nikjer pravega, škoda. Pops.....neljuba sprememba od Asovega burgerja je bun. As je imel pravega, Pops servira brioche (rumeno, sladko, pecivasto). Meso dobro, sam je imelo od rešetk res zoglenele sledi in je zagrenilo. Klasik burgerja in cheeseburgerja nikjer. Veliko hipsterije - jaz sem kle, glej me. Sam mal da slikam burger....vse skup je postalo en velik zeh.
rolleyes-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
V Tiskarni sem ga dvakrat jeden ampak na Dunajski, ne na festu... na festu je brezveze ker če tudi delajo top burgerje jih večina ni dorasla pritisku, pač nimajo izkušenj iz industrijske menze.... vem pa da ko sem 2x šel v Tiskarno da sem kar čakal na burger in ni bilo pretirane gužve torej si vzamejo čas. No in tudi burger je bil tam zelo soliden, bi še šel pogledat...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Ta tema se je itak spremenila v slovenceljsko nabijanje o ceni, velikosti itd.
bonk.gif

Sem rekel, da ne bom, pa sem šel spet na fardamni Burger fest. Probal Stari pisker, Tiskarno in Pops. Tiskarna polom, da ga nismo niti trije skupaj pogrizli. Neko rdeče zelje in smrdliva pražena čebula, pa mrzlo meso - ne dojemam še danes ne kaj so to stregli. Stari pisker Holesterol burger....spet kar nekaj. Pa notri rezine stejka, pa spet neka omaka, kruh generičen....okusa pa nikjer pravega, škoda. Pops.....neljuba sprememba od Asovega burgerja je bun. As je imel pravega, Pops servira brioche (rumeno, sladko, pecivasto). Meso dobro, sam je imelo od rešetk res zoglenele sledi in je zagrenilo. Klasik burgerja in cheeseburgerja nikjer. Veliko hipsterije - jaz sem kle, glej me. Sam mal da slikam burger....vse skup je postalo en velik zeh.
rolleyes-1.gif

To je tko nekak ja.

Drgač pa kdo že jedkl burger pri Golarju v Gornji Radgoni. Meni nič posebnega. KOt mi noben ni ubistvu

Chuck

Pripravnik
12. feb 2016
59
0
6
Tabay Brothers: Uf. Tole pa je bil top burger. Meso super in pečeno kot se spodobi. Burger pa zelo okusen ampak premajhen. Še tri bi pojedel z lahkoto. :D