Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Seveda je reklama. Ni pa za lase privlečena. To je McD res naredi in tak je bil rezultat. Pove vse o folku ...
Mah daj no. Prvič, Italjani nimajo pojma o Hamburgerjih, možno, da se kje v Italiji najdejo dobri ampak kar sem jih jaz jedel pri njih v restavracijah, ki naj bi imele dobre hamburgerje in tudi nekoliko dražje so vsi na ravni McDonaldsa, Burger Kinga... ali pa celo še slabši le nekoliko večji so ponavadi. Drugič, kako veš kakšen folk je v bil v reklami in kakšni jedci ter poznavalci različnih hamburgerjev so?
In, če je tako, da je itak vseeno in je vse enako, zakaj potem vsi ne jeste v McDonaldsu namesto, da hodite kam drugam ali pa celo doma kuhate? Torej je tudi neka nemška klobasica iz Hoferja enaka, kot prava Kranjska klobasa? Je solata v McD enaka, kot tista, ki si jo doma pripravite? Imajo vse pizzerije enako okusne pizze?.....
Zame je bistvo dobrega hamburgerja meso. V McD pa je meso ena brezokusna žagovina. Kdor ne čuti razlike v mesu mu verjamem, da mu je vse isto, oziroma mu je lahko McD celo boljši saj je nafilan z njihovimi sladkimi omakami, ki sploh dajo nek okus njihovim jedem in je okus mesa popolnoma nepomemben, sploh tistim, ki recimo sploh ne marajo dobre malo "premalo" pečene govedine. Ravno zaradi tega, ker McD burgerji nimajo nobenega posebnega, izrazitega okusa so všeč otrokom in večini ljudi.
Verjamem, da so ljudje, ki bi lahko tako nasedli Mcd hamburgerju. Prav tako, kot bi jaz naprimer lahko nasedel za kakšno drugo jed, ki je ne poznam dobro ali pa jo sploh ne maram kaj preveč, da je domača ali pa, da ni zmrznjena...ali kaj vem kaj. Če pa nekdo nekaj rad je ali pije pa to dobro pozna pa čuti razliko. Prav tako meni ne moreš podtakniti union piva iz steklenice ali pločevinke, ker pijem izključno točeno pivo in takoj čutim razliko. Mnogi bodo trdili, da ni res in je vse isto.
Je pa res, da so v zadnjem času pri nas Hamburgerji kar naenkrat nek hit in se je seveda pojavilo ogromno "poznavalcev", ki vse vejo o burgerjih. Jaz sem že od nekdaj ljubitelj hamburgerjev in sem jih poizkušal povsod kjer je bila prilika in se mi je zdelo, da bi lahko bili dobri, sploh na potovanjih po tujini in to mnogo let prej preden so/ste v Sloveniji ugotovili, da hamburger in pleskavica ni eno in isto
Razumem, da nekaterim hamburger nikoli ne bo dober pa, če bo pljučna pečenka v njem, ker jih preprosto ne marate. Samo ne delajte se pametne, da med njimi ni razlike in so vsi, kot iz McD.
Lahko še en roman napišeš, pa to ne spremeni dejstva, da so uni kljukci v italiji mirno žvečili McD in mislil da jedo nevemkakšen burger. Pač čuden folk, samo dokaz, da padejo na obliko in ne vsebino. Če se prav spomnim, je bila restavracija odprta 3 dni, torej se je izmenjlao precej folka, pa nobeden ni nič rekel.
Zakaj pa mene rineš med folk, ki bi menjal McD za dober burger, pa tudi ne vem ...