Hamburger ?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
saj ni blo tak hudo, s punco sma si vzela 5 različnih pa probavala
smile-1.gif
gužva je bla pri teh popularnih, pisker vem da je mel 20 min čakanja, ampak tam sem itak že jedo,
malo so meli nerodno, ker tisti ki so meli pivo in hrano, so meli vse na istem šanku, pa bi mogoče samo pivo, pol pa res nisem čakal v vrsti ja
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Guzva prehuda... Sicer pa dogodek hud, se pa bojim, da se izrodi v ponavljanju.
2209254-11107735_10203966872120810_6465604272929356068_n.jpg

Priponke

• 2209254-11107735_10203966872120810_6465604272929356068_n.jpg
    2209254-11107735_10203966872120810_6465604272929356068_n.jpg
    55,3 KB · Ogledi: 394

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
sem ga mel na to-do, pa ni šlo več v predal
grin1.gif

ni videt da bi se izrodilo, odprta kuhna lepo laufa.

sem pa videl da je žajfa iz mb imela tudi lepo vrsto

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hehe
wink-1.gif

To rundo je bilo opaziti, da so imeli vsi "new comerji" vecje vrste kot ustaljeni ponudniki, oz. tisti, ki obratujejo v Ljubljani in so znani na LJ burger sceni. Sploh Stari Pisker je bil "hype", najdaljsa vrsta poleg AS Aperitvo = itak The Boss
smile-1.gif
Razlog je pa v tem, da jih LJ scena "ne pozna"(seveda vedo za njih, a bradati hipster nima avta, da bi se peljal do Celja, s kolesom, se mu pa ne da , zato pocaka raje, da Pisker pride k njemu) in izredno mocna reklama na socialnih omrezjih, predvsem v slinocednih fotkah burgerjev.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Danes testiral omenjeni HOOD BURGER. Normalno hamburgerjev ne jem, vendar glede na prebrano sem iz čistega firbca moral poizkusiti.
Hamburger - klasik je za moj okus zelo okusen. V življenju sem hamburgerjev pojedel bolj malo.
smile-1.gif

Kruh, hlebček, oziroma lepinja potegne malce na sladko, tako kot v Mc ali Kingu, vendar manj. Ni tako moteče kot tam.
Meso sem vzel well done, ker me ostale opcije ne zanimajo in jih ne maram. Bilo je OK
Krompirček je totalno brez veze. Navaden pomfri, malce bolj mesnat in nič preveč lepo zlato rumen. Vleče na zažgano. Več kot polovico, sem ga vrgel v kanto.
Že pri naročilu so mi rekli, da bom čakal cca. 8 minut. Sem bil presenečen, ker tega še nisem slišal za fast food.
Hamburger klasik + kevin bacon + krompir = 7,5€
Zame odločno preveč za to vrsto hrane.
Za 7,5€ dobiš pri Jurmanu odličen golaž s kruhovo štruco + solato.
Ko sem pojedel, sem bil še lačen.
Mislim, da me v Hood Burger ne bo več.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Lahko pa za ta denar v štacuni kupiš kilo mesa pa par kil krompirja. Še boljš, ne?

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Pri hood-u mi je hood steak veliko boljši od hamburgerja. Bi pa lahko bil tudi kakšen evro cenejši, oziroma malo večji.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zaprejo ob 22:00. So v trendu. Se zgodi. Vedno imajo guzvo, podpiram njihovo filozofijo "in time nabave" - vedno sveze meso.
Dvojni clasic, s kevin bacon in dvojnim cheddarjem +pippova oranzana habanero omaka + double fried dolenjski krompir = win, win.
Pfuj nerazumljivi hejterji. Pojdi na plesko v HH, so vedno v župi na lagerju.

nikakor ne sme zmanjkat ničesar kar ponujajo. če mu po zaprtju ostane kaj neprodanega in se gre "svežo" ponudbo naj ostanek vrže proč, al pa sam poje. Vglavnem zmanjkat mu ne sme, če mu, potem je neresen. pojma nimam zakaj to zagovarjaš in se ti to zdi ok.
Prideš na tankštelo pa ni dizla, pa rečeš ok, imajo "in time" nabavo, bom počakal do jutri.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
za 6eur dobis v zoisovi domaciji kislo zelje, krompir in kranjsko klobaso (celo, ne samo polovico) in to vse od lokalnih kmetov.
evil.gif
vi se pa s plasticnimi hamburgerji mucite.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Danes testiral omenjeni HOOD BURGER. Normalno hamburgerjev ne jem, vendar glede na prebrano sem iz čistega firbca moral poizkusiti.
Hamburger - klasik je za moj okus zelo okusen. V življenju sem hamburgerjev pojedel bolj malo.
smile-1.gif

Kruh, hlebček, oziroma lepinja potegne malce na sladko, tako kot v Mc ali Kingu, vendar manj. Ni tako moteče kot tam.
Meso sem vzel well done, ker me ostale opcije ne zanimajo in jih ne maram. Bilo je OK
Krompirček je totalno brez veze. Navaden pomfri, malce bolj mesnat in nič preveč lepo zlato rumen. Vleče na zažgano. Več kot polovico, sem ga vrgel v kanto.
Že pri naročilu so mi rekli, da bom čakal cca. 8 minut. Sem bil presenečen, ker tega še nisem slišal za fast food.
Hamburger klasik + kevin bacon + krompir = 7,5€
Zame odločno preveč za to vrsto hrane.
Za 7,5€ dobiš pri Jurmanu odličen golaž s kruhovo štruco + solato.
Ko sem pojedel, sem bil še lačen.
Mislim, da me v Hood Burger ne bo več.

Morda ni mišljeno zate ali zame. Morda je bolj mišljeno za sinčke in hčerkice, ki visijo na tošlih svojih starih?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zaprejo ob 22:00. So v trendu. Se zgodi. Vedno imajo guzvo, podpiram njihovo filozofijo "in time nabave" - vedno sveze meso.
Dvojni clasic, s kevin bacon in dvojnim cheddarjem +pippova oranzana habanero omaka + double fried dolenjski krompir = win, win.
Pfuj nerazumljivi hejterji. Pojdi na plesko v HH, so vedno v župi na lagerju.

nikakor ne sme zmanjkat ničesar kar ponujajo. če mu po zaprtju ostane kaj neprodanega in se gre "svežo" ponudbo naj ostanek vrže proč, al pa sam poje. Vglavnem zmanjkat mu ne sme, če mu, potem je neresen. pojma nimam zakaj to zagovarjaš in se ti to zdi ok.
Prideš na tankštelo pa ni dizla, pa rečeš ok, imajo "in time" nabavo, bom počakal do jutri.

Ja, nikakor ne sme zmanjkti. Seveda... Ti si za McD idealna stranka. Meni je pa ravno ta "buticna" izdelava burgerjev fora in zagotovilo, da je roba dobra in sveza. V dobrih ostarijah tudi kdaj pa kdaj zmanjka kakega dobrega kosa mesa, ki ga imajo na meniju, se mi je ze veckrat zgodilo. Pa kaj, naj se na glavo mecem zato? Pri tistih ki imajo polne skrinje zmrznjenega ne zmanjka. Ampak ta pravi gostinci ti povedo, da je pošlo, hinavec ti bo pa zmrznjeno ribo prodal za frisno.

Pa, ce si ze na nafto presel... zakaj morm skoraj vedno cakat dan, dva na gume za moj avto pri vulknizerju, ce jih ima v ponudbi- "menuju" - ja vem glupa primerjava, ampak na nivoju s tvojo o dizlu.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Me zanima, če bi se dalo zmenit samo za meso kljub temu da jim je zmanjkal kruha.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če bi bli pamenti in podjetji, ja. računal bi ti pa cel burger;)

par let nazaj sem pri kebab majstrih hotel nabavit omakce. Jok brate, ne moreš. Niso se mogel odločt kaj bi mi računal, zastonj valda ne bodo dal... Sem jim reku, ja računi mi tri kebabe. Pa so me sam čudno gledal.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
za 6eur dobis v zoisovi domaciji kislo zelje, krompir in kranjsko klobaso (celo, ne samo polovico) in to vse od lokalnih kmetov.
evil.gif
vi se pa s plasticnimi hamburgerji mucite.

Saj ne govorimo o McDonaldsu
bonk.gif

Domača štručka, domače meso, domača zelenjava, domače omakce... lačen od enega burgera pa tudi ne vem kako nekomu rata, eni so še pač vedno na količino mahnjeni, ko se je treba nažret in je to najbolj važno.
hysterical-1.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Kaj, če bi se vsi, ki omenjate ostalo ponudbo po gostilnah malce umirili in pridali kak post o hamburgerjih, ki ste jih pojedli?
Ostali, ki Vam je pa cena pri enem ponudniku previsoka, pa poiskali sebi primerno ponudbo in pač uživali tam?Enako velja za tiste, ki venomer primerjate količino na krožniku s ceno itd.

Bi šlo?
sprasujem se.gif