Hamburger ?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Saj verjamem, samo če veliko pico v Foculusu poje "za šalo" pa mi po tem gburgerju reče, da ga ni ravno lahko snel, sem predvideval, da je konkreten, razen če ni iz Foculusa šel direktno tja
wink-1.gif
.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
2,99€ če smo natančni :D sicer pa je pomoje enako kvalitete kot v kakšnem šparu- Glede E-je pa si preberi kakšen sok, ki ga piješ te bo kap
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jap... Jaz si jih delam v hoferjeve štručke s 125g porcijami mesa (iz pol kg mletega dobim 4 ven), pa mi je včasih premalo, da bi si kar dve dal.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
ksz

Ena kritika za Hood burger. Prijatelji ga hvalijo, ok, ga bo treba probat... Grem septembra zvečer mim hipermarketa, pa mi mimoidoči pove, da so ga ukinili tam. Ok, bom ob priliki probal na Viču.

Dans se mi ga zalušta, pa se ob 19.15 ustavm tm. Folk uzun je, štant pa zaprt. Pa pravi prodajalec, zaprli smo, vsega je zmankal. WTF? Sm osel, ker sm šou dvakrat na led, ampak Hood burger ne dobi evra od mene.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
a pol ta burger v starem piskru je za kej?

Izgleda super, ampak po okusu je meni bil precej povprečen, pa nimam nekih visokih standardov. Sem ga sicer pojedel, ampak meso ni imelo nekega izrazitega okusa, štručka je meni delovala že kak dan stara, vseskupaj je delovalo presuho. Je pa res, da mastno pa res ni bilo, tudi reberce ne in pa tudi porcije so dovolj velike...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
ksz

Sem se odločil,da grem po dolgi poti končno probati hood burger. Prišel 21.45 in niso imeli več kruha. Osel gre samo enkrat na led, jst sem šel že drugič. Pfuj banda.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zaprejo ob 22:00. So v trendu. Se zgodi. Vedno imajo guzvo, podpiram njihovo filozofijo "in time nabave" - vedno sveze meso.
Dvojni clasic, s kevin bacon in dvojnim cheddarjem +pippova oranzana habanero omaka + double fried dolenjski krompir = win, win.
Pfuj nerazumljivi hejterji. Pojdi na plesko v HH, so vedno v župi na lagerju.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zaprejo ob 22:00. So v trendu. Se zgodi. Vedno imajo guzvo, podpiram njihovo filozofijo "in time nabave" - vedno sveze meso.
Dvojni clasic, s kevin bacon in dvojnim cheddarjem +pippova oranzana habanero omaka + double fried dolenjski krompir = win, win.

Kruha jim je zmanjkalo. Drugic v manj kot pol leta,da sem se obrnil pred vrati,prvic ob 20 drugic ob 21.45 in sel lacen od njih. Pfuj banda salabajzerska,nesposobna opravljati posla,ki ga promovira.

PS: 3dekleta so zavzeto pucale in ni delovalo kt da bi si zelele ponuditi alternativo kruhu (krompir,ki ga omenjas)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:

Ma jebeštrga, potem pa zapreš, ko ti materiala zmanjka...

Oz. realno gledano je iz marketinškega stališča bolje, da kaj stran zagonijo, ali pa šenkajo kraljem ulice na konc šihta, kot pa da jim zmanjka osnovne sestavine.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:

lahko jih zagovorajas kolko ces...kruha jim ne sme in ne more zmanjkat pred koncem delovnega casa...magari se odpeljejo po njega...cisto salabajzerstvo