Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zaprejo ob 22:00. So v trendu. Se zgodi. Vedno imajo guzvo, podpiram njihovo filozofijo "in time nabave" - vedno sveze meso.
Dvojni clasic, s kevin bacon in dvojnim cheddarjem +pippova oranzana habanero omaka + double fried dolenjski krompir = win, win.
Pfuj nerazumljivi hejterji. Pojdi na plesko v HH, so vedno v župi na lagerju.
nikakor ne sme zmanjkat ničesar kar ponujajo. če mu po zaprtju ostane kaj neprodanega in se gre "svežo" ponudbo naj ostanek vrže proč, al pa sam poje. Vglavnem zmanjkat mu ne sme, če mu, potem je neresen. pojma nimam zakaj to zagovarjaš in se ti to zdi ok.
Prideš na tankštelo pa ni dizla, pa rečeš ok, imajo "in time" nabavo, bom počakal do jutri.
Ja, nikakor ne sme zmanjkti. Seveda... Ti si za McD idealna stranka. Meni je pa ravno ta "buticna" izdelava burgerjev fora in zagotovilo, da je roba dobra in sveza. V dobrih ostarijah tudi kdaj pa kdaj zmanjka kakega dobrega kosa mesa, ki ga imajo na meniju, se mi je ze veckrat zgodilo. Pa kaj, naj se na glavo mecem zato? Pri tistih ki imajo polne skrinje zmrznjenega ne zmanjka. Ampak ta pravi gostinci ti povedo, da je pošlo, hinavec ti bo pa zmrznjeno ribo prodal za frisno.
Pa, ce si ze na nafto presel... zakaj morm skoraj vedno cakat dan, dva na gume za moj avto pri vulknizerju, ce jih ima v ponudbi- "menuju" - ja vem glupa primerjava, ampak na nivoju s tvojo o dizlu.
Butična izdelava in to, da imaš dovolj zaloge, da ti ne par ur pred zaprtjem zmanjka, se med seboj ne izključujeta.