Hadova izkušnja z Oplnom

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.906
113
Cela drama. Not. A avto bi po njegovem moral vnaprej napovedat kdaj bo kaj crknil?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hecna stvar
smile-1.gif

Vprašanje, zakaj je se omenjeni sistem vklopil... Res pa je, da vrjetno nebo dobil kakega pametnega odgovora...
frown-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
A to je tisti opel ki je bil testiran po travi?!
grin1.gif

Sicer pa očitno se je sprožil varnostni mehanizem proti kraji, ampak ti mehanizmi delujejo tako da se lahko sprožijo samo ob zagonu oz. ne dovolijo zagona nikakor pa ne med vožnjo oz. delovanjem motorja.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.422
4.992
113
sej mu piše da ga je ukradel in da mora sedaj na servis... zaščita proti kraji
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
Priznal je, da je na AC vozil 150kmh, kje je policija, da mu spiše kazen?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.546
5.094
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:komentarji?
Na avtocesti crkne samo astra GTC. Ostali avti se ne ustavijo in ne crknejo. Sicer kaki drugi znamki kdaj pa kdaj pogledajo bati skozi ohišje ali rikne turbina, ampak tam avto brez težav še vozi 150 km/h do prvega izvoza.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
A to je tisti opel ki je bil testiran po travi?!
grin1.gif

Sicer pa očitno se je sprožil varnostni mehanizem proti kraji, ampak ti mehanizmi delujejo tako da se lahko sprožijo samo ob zagonu oz. ne dovolijo zagona nikakor pa ne med vožnjo oz. delovanjem motorja.

Ta je (po obratomeru sodeč) dizel, iz oglasa je bil pa bencinc

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...eni res niste gladki...
wink-1.gif

mogoče je pa samo nakladal,kolk se je peljal...
bonk.gif

Mogoče je potem tudi nakladal o vsem drugim, kar se je zgodilo ?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Res ste smešni.
Stvari crknejo, ne glede na starost avta.
Da pa ti avto "varnostno" zablokira na avtocesti, pa ne gre več za okvaro ampak za sistemsko napako, do katere ne sme pridet pod nobenim pogojem. Upam, da je bil edini do sedaj. Obvezno vpoklicat celotno serijo. Če so "varnostni" sistemi smrtno nevarni, potem jih naj raje izključijo.

netko

Guru
25. jul 2007
6.982
2.270
113
kakšna drama... en ****** senziacionalitični pisun je še pod nivojem rumneih medijev in temu primeren je tut članek....
men se je zgodil, da sem šel dons na sekret in hudiča je kakec padel direkt u vodo in me pošprical, da je stvar še bolj neugodna sem prej tut lulal in me je pošricala onesnažena voda, ker je pokvarjen kotliček nisem mogel vode potegnit....
če grem naprej v njegovem stilu... mater vam je.bem tam vsem na geberitu vi ste me hoteli zastrupiti... in zdej vas bom tožil...
mater kam smo prišli... in potem krivimo politike...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
ampak tm mu je napisal da je treba zadevo poservisirat. tudi na volvu se mi je enkrat zgodilo, da je javilo da je en modul potrebno poservisirat, gas mi ni več deloval. ok bremze in volan še. dokler se nisem ustavil. pomagal je ponovni zagon avta...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.137
14
38
Verjamem, da je zadeva v določenih okoliščinah in ob spletu naključij nevarna, ampak dokler te volan uboga in delujejo zavore ne vidim problema. Ustavil bi se za tovarnjakoma, kar se mi zdi varneje kot pa med njima, vsaj kolikor sem na brzino prebral kaj se je zgodilo. Se meni zdi tudi neumnost iz njegove strani, izvajat take manevre sploh če ni imel nikogar za seboj kot piše.

Sicer pa članek napisan tipično rumeno, da bolj rumeno ne more bit. Opel je smrten, drugim se to ne more zgodit. Lahko ti raznese gumo na audiju pri 150 gres okol osi parkrat in na zale. Nehajmo se vozit z audiji. Nekako se strinjam z netkotom oz. je zadeva nekje na ravni Jonasa, prodajajo svojo pozornost, hvalijo kar jim je podarjeno in pizdakajo cez vse kar se jim sprdne tisto jutro. Se spomnim enega zapisa, ko je ravno Had pizdil, kako lahko nekdo ne naredi aplikacijo za njegov prečastiti ultra dolg ajfon, za ostale OS pa obstajajo. Ej, go [cenzura] a duck! Pač niso naredil, tko je, face it.
smirk-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.657
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Ta je (po obratomeru sodeč) dizel, iz oglasa je bil pa bencinc

zmaga.gif

Kaj bi mel šele jaz za napisat ko mi je šel ležaj sklopke na AC pri 13 let starem avtu

Had bi se pomojem ubil
hysterical-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Men se je pa zajla za gas strgala (ford) v križišču pri zavijanju v levo. Pa en bi me kmal nabasal, ker je šel naravnost in sem mu zaprl pot.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.070
11.168
113
had vedno neke drugorazredne opelice fura, zdaj so ga pa odazdi na suho. tako pač to je,

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.102
1.276
113
42
Tema je pod avtomobilzmom in ne čvekom. Meni je vseen kaj si mislite o Hadu. Pravim samo da je to kar se je zgodilo nevarno. Ne glede kdo je za volanom.
Si predstavljate da je za Hadom en [cenzura] kot vi tu gor. Nek živčn nasilnež z BMWjem , ki vozi 1 m za ritjo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
Oba sta v prekršku in nista za naše ceste, kazen bi bila na mestu.

Glede na to, kdo je avtor tega članka, pa je vprašljiva kredibilnost le-tega, da ni morda marce prenapihnil zgodbo, zato nas večina ne polaga večje pozornosti na dogodek in ga jemlje zgolj kot popestrilo oz malce humorja.