Habanero feferoni

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Ni loto, ni smrt, ni dediščina, je samo selitev
smile-1.gif
Na voljo bo dosti placa, rastlinjak... anyways..

Gledam, da imate nekateri že kar poštene sadike. Ali sem jaz za svojo setev že prepozen? V soboto šibam v semenarno po šotne tablete in une plastične okenske rastlinjake. Potem pa naprej. Upam, da bodo semena do 15.2. v zemlji.

LPM;

Nazadnje urejeno:

Wilbur

Pripravnik
2. dec 2012
137
19
18
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Ni loto, ni smrt, ni dediščina, je samo selitev
smile-1.gif
Na voljo bo dosti placa, rastlinjak... anyways..

Gledam, da imate nekateri že kar poštene sadike. Ali sem jaz za svojo setev že prepozen? V soboto šibam v semenarno po šotne tablete in une plastične okenske rastlinjake. Potem pa naprej. Upam, da bodo semena do 15.2. v zemlji.

LPM;

Nisi prepozen, če jih daš koncem feb.kalit bo čisto OK.
Sem ti pa ponudil sadike, pa jih očitno ne nucaš
rolleyes-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Trinidad Moruga Scorpion sem lani sadil okoli 20 marca, pa je bilo vse vredu. Verjetno je pa odvisno tudi od vrste čilija.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Citat:
Uporabnik Wilbur pravi:

rolleyes-1.gif

Najlepša hvala za ponudbo. Z veseljem sprejmem, samo do konca meseca zadeve še nimam kam dati, ker moram najprej selit
smile-1.gif
. Preveč vsega na kupu trenutno. Če boš še za, se javim konec meseca. Lahko se dogovorimo tudi za kakšno menjavo. Trenutno čakam semena iz "Sistemikove liste" od Petra s Kanarskih.

@igi- si ti semena že dobil?

LPM;

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Citat:
Uporabnik Wilbur pravi:

rolleyes-1.gif

Najlepša hvala za ponudbo. Z veseljem sprejmem, samo do konca meseca zadeve še nimam kam dati, ker moram najprej selit
smile-1.gif
. Preveč vsega na kupu trenutno. Če boš še za, se javim konec meseca. Lahko se dogovorimo tudi za kakšno menjavo. Trenutno čakam semena iz "Sistemikove liste" od Petra s Kanarskih.

@igi- si ti semena že dobil?

LPM;

jih še naročil nisem
wink-1.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
@igi: sem se nerodno izrazil oz. formuliral vprašanje. Maš ZS.

Drugače pa:
1700987-chil.jpg

Priponke

• 1700987-chil.jpg
    1700987-chil.jpg
    166,3 KB · Ogledi: 295

Penndy82

Zelenc'
12. feb 2013
1
0
1
Pozdravljeni!
Sem iz Obale in bi poskusil posaditi svoje prve chilije čimprej, zato bi vas prosil, če ima kdo kaj viška semen in bi mi jih lahko poslal po pošti, saj ne bi rad izgubljal časa s čakanjem pošiljke iz tujine. Semena in poštnino sem seveda pripravljen plačati! Za nasvete, kako je gojiti to pekoče čudo narave na Obali se tudi priporočam!
wink-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Res ne vem, kaj vas moti pri naročilu semen pri čilipippu, da prosjačite po forumu in naročate iz tujine? Razumem kakšno seme za izmenjavo in podobno, ne pa več semen.
Jaz ko sem naročal, sem enostavno naročil pri pippu, se zmenil še z dvema in smo razdelili!

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Tak, scotch bonnet lepo v zemlji da skali. Sm dal kr lepo tisto zemljo, ko je za papriko pa to, mal zalil, pa ono živilsko folijo prek, lepo na toplem v kurilnici.
Od 20 komadov pa bo menda ja vsaj en zrasu
cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
A si imel predlanske semenke? Meni so lanske (torej stare par mesecev) vzkalile od 8 do 10 dni, vse tudi močne sorte.. Stara semenapa potrebujejo ene2 do 3 tedne če je seme zdravo in prav slkadiščeno.

No sem bil prav presenečen, zdaj pa moram še UV lampo namontirat ker imam malo premalo svetlobe.