Habanero feferoni

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
meni so prvi že prišli vn...

in to zelo zanimivo - prvi je prišel ven moruga scorpion, potem bolivian rainbow, potem jalapeno, sedaj lezejo ven še habaneroti in ostali...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Medusa zgleda zelo zanimivo.
smile-1.gif
V menjavo lahko dam sorte tabasco, cayenne ali variegata.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz imam še dva semena od Numex Twilight in pet semenk od Habanero Orange. Letos ne bom imel teh vrst, pa lahk komu pošljem. Naslov na ZS.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Zdravo,

Obožujem pekočo hrano, se mi je pa lajf iz petka na danes spremenil za 100% in imam sedaj bo možnost za vzgojo tudi kakšnega feferona. Do sedaj nikoli ni bilo ustreznega prostora, sedaj pa s tem ni problema. S punco bi se lotila pridelati eno bero za letos, zato iščem kakšna semena. Glede na prebrane poste ste tukaj kar močne reference za te reči. Torej kupim semena za prvo eksperimentiranje, nekaj močnejšega, nekaj malo blažjega. Sistemikova lista mi kar lepo zgleda. Ima kdo kaj za šenkat ali prodati.

Lahko ZS.

LPM;

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Zdravo,

Obožujem pekočo hrano, se mi je pa lajf iz petka na danes spremenil za 100% in imam sedaj bo možnost za vzgojo tudi kakšnega feferona. Do sedaj nikoli ni bilo ustreznega prostora, sedaj pa s tem ni problema. S punco bi se lotila pridelati eno bero za letos, zato iščem kakšna semena. Glede na prebrane poste ste tukaj kar močne reference za te reči. Torej kupim semena za prvo eksperimentiranje, nekaj močnejšega, nekaj malo blažjega. Sistemikova lista mi kar lepo zgleda. Ima kdo kaj za šenkat ali prodati.

Lahko ZS.

LPM;

naročiva po sistemikovi listi od onega iz kanarskih? Sej ni fore v tistih par evrih, samo preveč bom imel semen. Vsaj men se zdi tako. Oziroma kolk ste si tega drugi nasejali, ker nimam občutka koliko je gor pol plodov?

Pa še ena zadeva. Koliko narazen jih moram nasaditi, da se mi ne "pomešajo" med samo? ker neki ful pa tudi nimam prostora

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Me ima, da bi vse to naročil pri nas. 1. rabim hitro, 2. skoz imam neko paniko v glavi, da ne posadim kakšnega "fake krša"
smile-1.gif

Jaz razmišljam, da bi kar pri Pippu kupil.

Katerega iz kanarskih si imel v mislih?

//Edit: sem našel link . Bom malo pretuhtal, potem pa javim.
LPM;

Nazadnje urejeno:

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Morda kdo ve kje se da kupiti manjše stekleničke primerne za kakšen čili v olju namočit?

Wilbur

Pripravnik
2. dec 2012
137
19
18
Torej Habanerotom se je sfuzlalo, očitno imam v prostoru pretoplo, tako da sem sedaj zmanjšal temp., da ne podivjajo.
Dve "starine" sta začele cveteti, tudi dodatni poganjki se lepo razvijajo, če ne celo preveč, obrezoval jih ne bom, reguliral jih bom z toploto.

Wilbur

Pripravnik
2. dec 2012
137
19
18
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Zdravo,

Lahko ZS.

LPM;
Odstopim ti 2 sadiki, če želiš.

Wilbur

Pripravnik
2. dec 2012
137
19
18
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Zdravo,

Lahko ZS.

LPM;

naročiva po sistemikovi listi od onega iz kanarskih? Sej ni fore v tistih par evrih, samo preveč bom imel semen. Vsaj men se zdi tako. Oziroma kolk ste si tega drugi nasejali, ker nimam občutka koliko je gor pol plodov?

Pa še ena zadeva. Koliko narazen jih moram nasaditi, da se mi ne "pomešajo" med samo? ker neki ful pa tudi nimam prostora
Če jih boš imel v prostoru jih boš tako ali tako mogel "sam" oplojevati, če jih boš pa posadil zunaj je pa dobro, da jih daš čim bolj narazen v izogib križanju.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
ne še, drug teden bom. Sem samo eno seme ki mi je padlo iz kuverte za hec vtaknila v zemljo in je že 2cm sadika! jej!

cheer.gif

srce-1.gif