Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Dej ne pretiravi, lepo te prosim!!!
Ne vem s čim pretiravam. Iskal sem recepte, našel omembo tega in omenil tukaj. Če te tako moti preskoči ali pa se še malo potolči po glavi.
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Dej ne pretiravi, lepo te prosim!!!
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
to velja za mesoCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Če ne pogreješ olja zadosti se lahko razvije botulism pri shranjevanju olja z dodatki. V enem od člankov sem prebral, da je še več možnosti z raznimi dodatki kot so česen ipd...
http://en.wikipedia.org/wiki/Botulism
http://www.msadventuresinitaly.com/blog/2007/03/19/how-to-make-hot-pepper-chili-oil/
Še malo se potolči po glavi, ker odraslega komuniciranja očitno ne zmoreš.
po klobasi je bakterija dobila ime...
če pa dobiš to potem lahko proizvajaš botoks in ga prodajaš kozmetični industriji
doma delat hrano je varno in poceni, tako da te imam na sumu, da delaš za mutinacionalke ki prodajajo razno že vnaprej pripravljeno hrano sumljive kakovosti
ja ko piridejo čilijo v želodec se jim pH drastično znižaCitat:
Uporabnik ynos pravi:
The way round this is to reduce the PH level of the chillies
vrjetno s sladko parpikoCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Sodelavci so mi prbili, da se baje čiliji zlo radi kurbajo tut z drugo zelenjavo, a je to res?
Kao da naj bi se lahko delno skurbal s paradajzom in ostalo solato in pol kao dobiš rahlo pekočega pankrta hibrida.
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Saj piše gor....
Seveda ne. Samo rdeče. Čilije namreč.Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Rdečih in belih nikar.....
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Seveda ne. Samo rdeče. Čilije namreč.Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Rdečih in belih nikar.....
Zdajle sem bil len za kuhat in sem si skuhal same makarone ter jih pokapljal z domačim "tabaskom". Žge ko svinja.