Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Dej ne pretiravi, lepo te prosim!!!![]()
Ne vem s čim pretiravam. Iskal sem recepte, našel omembo tega in omenil tukaj. Če te tako moti preskoči ali pa se še malo potolči po glavi.
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Dej ne pretiravi, lepo te prosim!!!![]()
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
to velja za mesoCitat:
Uporabnik ynos pravi:
Če ne pogreješ olja zadosti se lahko razvije botulism pri shranjevanju olja z dodatki. V enem od člankov sem prebral, da je še več možnosti z raznimi dodatki kot so česen ipd...
http://en.wikipedia.org/wiki/Botulism
![]()
http://www.msadventuresinitaly.com/blog/2007/03/19/how-to-make-hot-pepper-chili-oil/
Še malo se potolči po glavi, ker odraslega komuniciranja očitno ne zmoreš.
po klobasi je bakterija dobila ime...
če pa dobiš to potem lahko proizvajaš botoks in ga prodajaš kozmetični industriji![]()
doma delat hrano je varno in poceni, tako da te imam na sumu, da delaš za mutinacionalke ki prodajajo razno že vnaprej pripravljeno hrano sumljive kakovosti
ja ko piridejo čilijo v želodec se jim pH drastično znižaCitat:
Uporabnik ynos pravi:
The way round this is to reduce the PH level of the chillies
vrjetno s sladko parpikoCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Sodelavci so mi prbili, da se baje čiliji zlo radi kurbajo tut z drugo zelenjavo, a je to res?
Kao da naj bi se lahko delno skurbal s paradajzom in ostalo solato in pol kao dobiš rahlo pekočega pankrta hibrida.![]()
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Saj piše gor....![]()
Seveda ne. Samo rdeče. Čilije namreč.Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Rdečih in belih nikar.....
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Seveda ne. Samo rdeče. Čilije namreč.Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Rdečih in belih nikar.....![]()
Zdajle sem bil len za kuhat in sem si skuhal same makarone ter jih pokapljal z domačim "tabaskom". Žge ko svinja.![]()