Ti, ko imaš nadraženo ritno lukno, je logično, da te peče...Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pa Presneto ej, kaj potem, ko moraš srat, greš s hladilnim mazilom pa sproti mažeš al kako?
Velja. Upam, da Bhut Jolokia, Bhut Jolokia Lemon in Naga Morich kaj obrodijo. Zaenkrat dobro kaže.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Da se dobimo ljubitelji čilijev na nekakšnem srečanju, vsak prinese s sabo nekaj svojih proizvodov in se "zadanemo"...
Tiste svoje kinky farške ideje kar zadrži zase.Citat:
Uporabnik zabar pravi:
P a da vidmo, koga bo drug dan tit pekla!!!
Chilli, čili, feferon je vse isto.Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Čeprou čili se mi zdi, da laži prebavš in naj nebi mel tok učinka pol k greš k sosedu, bolj problem so feferoni. Saj pr men je tko, pa tud men osebno je čili bolš, ma mal bl arome pa tud drugač peče, feferon mi je bl bv, sam peče neki.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Olje, prah ni problem za rit.Problem je nerazgrajen pekoč material ala semena, kebab style posip
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Olje, prah ni problem za rit.Problem je nerazgrajen pekoč material ala semena, kebab style posip
Pa sej zadeva ni samo v semenih pekoča. Pekoča je tudi tista vzdolžna "žila", če se ne motim.
Mehičani zdravijo raznorazne prebavne bolezni (tudi razjede na želodcu) s čiliji oz. s hrano ter izvlečki, ki vsebujejo capsaicin. Torej je zadeva kvečjemu le zdrava za prebavo in prebavila. Zato imš po svoje prav glede bakra.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zato se pa čudim in gruntam, če imate notranjost že bakreno, da to jeste kot puter. Vsaka čast.