Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Modeli so se normalno peljali čez slovenijo in je že vse narobe. Prov ne moooorš. Pač oni imajo, vi pa ne, big deal. Jaz tudi nimam, pa se ne sekiram. Sem si ga pa lahko včeraj vsaj privoščil na magistralni, ko ni bilo nikjer nobenga, ko so lovili norce s hudimi avtomobili po slovenskih AC.
Včeraj na Barju so bile menada vse Škode kar jih premore PU Ljubljana. Pa vsi namrgodeni.
S tem, da je bil policaj z radarjem (ne vem kakšnim) na nadvozu Vrhnika, no in, ko so prišli na Gumaballovci na Barje, so jih naši smrkci že pričakali z A4 listi s slikami avtov in spodaj izpisano hitrostjo. Ne vem ali jim je ta z nadvoza direkt pošiljal podatke in so oni prinatli slike v Škodah, ampak dejansko so jih globili na ta način.
Gumballovci so se pa samo režali.
Ta, ki je vozil AM One 77 je imel prav fascikel zadaj za kazni. Seveda je plačal z nasmeškom in mahal z mapo
Poleg tega je bil radar tudi na Logu, pa dva na Dolenjskem kraku. Tam je letal tudi helikopter. Opazil sem pa tudi enih 5 provid.
Obsedno stanje v glavnem
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Samo je pa zanimivo, prehitro vožnjo gumball modelov (160-200) vsi opravičujete in odobravate, ker kao pač vozijo bolj varno kot mi, Slovenci (in imajo celo ene 10m varnostne razdalje po filmčkih sodeč)Ko pa Slovenci stisnemo do 140 ali pa bog ne daj 180 na uro po AC ali pa v naselju 10 več kot je omejitev (groza, katastrofa), smo pa morilci, kamikaze...potem sledi še vsesplošno zgražanje oz. veselje, ko nekdo dobi 1000€ kazni in odvzem izpita itd.
"Rahla" dvoličnost, sploh nekaterih osebkov tukaj.
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Samo je pa zanimivo, prehitro vožnjo gumball modelov (160-200) vsi opravičujete in odobravate, ker kao pač vozijo bolj varno kot mi, Slovenci (in imajo celo ene 10m varnostne razdalje po filmčkih sodeč)Ko pa Slovenci stisnemo do 140 ali pa bog ne daj 180 na uro po AC ali pa v naselju 10 več kot je omejitev (groza, katastrofa), smo pa morilci, kamikaze...potem sledi še vsesplošno zgražanje oz. veselje, ko nekdo dobi 1000€ kazni in odvzem izpita itd.
"Rahla" dvoličnost, sploh nekaterih osebkov tukaj.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Najvec imate za napisat taki, ki zadeve niste videli in doziveli od blizu. V kombinaciji s pregovorno fovsijo "naj sosedu crkne krava" se izkazujete za tipicne Janeze. Zaradi vas, ki ste v vecini in kjer vsak odklon od povprecja zelite zatreti v kali, ker to ni po vasih standardih se mi vedno bol dozdeva, da nisem rojen za to okolje. Po drugi strani mi je pa uzitek gledati vaso zaplankanost, ker mislite da ste tezki dzeki a se ne zavedate da zivite v kokoski in, da se vam ne sanja o svetu in ljudeh na ostalih koncih zemlje.
200 km/h po prazni avtocesti je nekaj drugega kot 60 km/h v kakšni ozki uličici v rush hour.Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Nasplošno pa nikogar ne obsojam, če na suhi, prazni in dobro poznani cesti (sploh AC) pritisne kak kilometer čez omejitev.