A si se razpisal, bemu miša.
Pa ti resnično verjameš v Slovenijo, da bi jim mi lahko kaj nudili? V Porotoržu nimajo kaj početi, ni solidnega kluba, ni ničesar, razen hotela Kempinski, to je pa vse. Obala nikakva, infrastruktura polom.
Sugurno so nekaj denarja pobrali, škode ne vidim, ker se jim to zdi zabavno, če so postopki bili korektni. Še bolj korektno bi bilo, da se jih spusti z opozorilom kar pa ne gre, ker pritiskajo šefi od zgoraj, ker je bil dogodek napovedan. To, da se jim limajo na rit ter jih spremljajo do meje se tudi meni ne zdi OK. Moj način bi bil sledeč, da bi jih počakal na meji z italijo, jih prijazno opozoril, da je potreben nakup vinjete ter da ne pretiravajo s hitrostjo, ker bi jih radi ponovno videli v naši lepi Deželici. Ne podpiram pa da se jih pusti kot nekakšno drhal, ki lahko šara kot jim paše.
Enako bi tebe obravnavali, ko bi prišel malo hitreje voziti, obravnavli bi te kot Balanca Softija iz jebene Slovaške, ki je s švercanjem orožja nabavil Astona. Navigacijo iz armature bi ti grabili, če ne bi želel plačati. Ne tako prosto po Prešernu sprejemati za samoumevno kar se spomne Zahod. Malo represije je pametno pokazati, seveda s premislekom kako pustiti pozitivni vtis. Poglej Švicarje, vsi gredo radi tja, a s priokusom, da ni zajebavanja.
Naj ti Mahoney postreže s podatki koliko vozniških se dnevno odvzame ter zakaj avtošole služijo zelo dobro s povratniki., ki kupujejo pakete po 10 ur.
Sam pa tudi veš, da represija ni učinkovita, če ni redno izvajana, če je miselnost drugačna, če so posledice zanemarljive in če se pomeša z Balkanskim razmišljanjem ter pametovanem.