GTÜ-Gebrauchtwagen-Report 2012

dnagrafik

Pripravnik
10. sep 2010
89
0
6
Pozdravljeni,

Zanima me če kdo ve kje je možno kupiti pričujočo publikacijo online ?

Sigurno dobrodošlo branje za vsakogar ki se podaja v nakup rabljenega avtomobila
smile-1.gif

Lp

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Tukaj imaš nek draft: http://www.themenportal.de/wirtschaft/gtue-gebrauchtwagen-report-2012-81291

Majhni avtomobili:
1. mesto hyundai i10
2. mesto toyota yaris
3. mesto fiat 500

Kompakti:
1. mesto hyundai i30
2. mesto peugeot 308
3. mesto bmw 1

Srednji razred:
1. mesto opel insignia
2. mesto lexus is
3. mesto subaru legacy

Višji razred:
1. mesto vw phaeton
2. mesto bmw 7
3. mesto audi a6

Športni:
1. mesto bmw 6
2. mesto audi a3 cabrio
3. mesto porsche boxter/cayman

SUV/terenci:
1. mesto škoda yeti
2. mesto volvo xc60
3. mesto subaru forester

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
LOL-ajo zato, ker neki testi, podirajo tabuje...tolazijo se pa s tem, da je itaq vse prirejeno, zato ker ni na spisku tistega, kar bi radi videli.

se mi zdi da veliko ljudem na tem forumu hodi v nos Insignia...kot sem uspel prebrati.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Meni so te nemške raziskave itak čudne in jih sploh ne jemljem resno. Nemci so taki, da bodo svoje favorizirali, ne glede na vse. Kultura pač.
smile-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
no kar se objektivnosti teh testov tice imas tudi prav, tudi meni so doloceni testi malce smesni..sam vseeno je pa zanimivo kaksen odziv je na to po defaultu :D

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
ne mores verjet...ne enega, celo drugi po vrsti v 10-ih letih..in z nobenim problemov kot ga navajajo postrizene ovcice ...teta od stricevega prijateja zena, soseda rekla.PRESS

...se pa strinjam s tabo, da ne ispads tak Ðek, kot ce bi se z zglancanim Avdijem pripeljal v nedeljo zjuraj iz garaze k masi...po kosilu pa bi ga pred bajto pustil, kot pa jaz ko na leto delam 35K km od doma do sluzbe in sem sam z njim zadovoljen...TRUE TRUE

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na, bom se jaz napisal isto, da se bos lahko strinjal z mano; najvecji jack si ce se s zglancanim Avdijem v nedeljo iz garaze peljes k masi, po juzni ga pa na dvoriscu pustis.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ

Mater ste budale...kaj noben ne zna prebrat osnovnega vpašanja dnagrafika !?

"Zanima me če kdo ve kje je možno kupiti pričujočo publikacijo online ? "

ENEGA NORMALNEGA odgovora niste sposobni sproducirat, kregate se o avtih, kot, da bi jih delali sami in bi si bli med sabo kkonkurenca, tak pa ste samo eni navadni uporabniki avtomobilo, zagovarjate jih pa tak kot da bi spali z njimi....

totalno neuporabni ste!