Ne, naslednjic ko bos na cesti opazuj dogajanje tako kot bi moral vsi drugi.
Lep primer je bila moja mati danes (nism bil zmozen se usesti za volan ker sem imel operacijo kolena)
Lepo sva se vozila po zaloski, in zenska se ma za umirjenega voznika ipd, ampak avtobus pred nama je hotel zaviti na najin pas, smernik mu je 4x blicnil, preden je moja mama opazila, ko pa je, je pa njena reakcija bila, bremza na ful pa ko jebe une zadi. Ko sem ji rekel kaj je naredila je njen odgovor bil, a nisi vidu kako je skocu ven pa to.....
V avtosolah ucijo, ko pospesujes, ko zaviras imas oci vedno na vzvratnih ogledalih.
Ampak 90% ljudi tega nejebe, Kolikokrat dnevno vidim ljudi ki vozijo z ogledali ki stran visijo, so pospravljena unicena ipd, o % ljudi ki jih pa neuporabljajo je pa skoda besed.
Prva stvar ki bi prispevala k varnosti v prometu je ta da bi v avtosolah zaceli uciti voziti in spremljati promet, ne pa uciti kako manevritati na mestih/progah kjer komisija mece kandidate. To je prva stvar!
Druga je ta da bo pocasi treba spremeniti mentaliteto drzavljanov slovenije, ker je mentaliteta taka, samo jaz sem tu, za ostale me bk. E ti ostali pocasi kupujejo vecje in tezje avtomobile, in mocnejse kamione. Pa ko voli nek izvoli, izsiljujte.
Tretja je pa ta da bi se ze enkrat te ceste uredile, cetrta pa ta da bi policaji bili bolj pismeni.