Citat:
Uporabnik asko pravi:
Mah te tovarnjakarji so pa najhujši. Še zlasti vzhodnjaki. Jest bi vsem tem tovornjakarjem prepovedal voznjo cez dan al pa naj placajo visoke takse. Tovor lepo na zeleznico.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
daj ne glumi, kaj mislis da si lahko samo nekaj zmisljuje in postavlja omejitve?Prometni zakoni so mednarodni, in po tvojem razmislanju se nisi spomnil da bi ti vzshodnjaki iste omejitve uvedli proti nam.Smo pac v EU in tu je svoboden pretok blaga in storitev, na to bi prej mislili ko ste veselo glasovali za vstop v EU.Ko smo bili se samostojna drzava se je dalo tranzit nadzorovat z dovolilnicami, sedaj pa se lahko vsak pelje kje se hoce in kolikokrat se hoce.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Zakaj se šleparjem ne prepove promet med 6h in 9h in med 15h in 17h?
Vsaj v okolici mesta (obvoznica).
Samo ideja...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Med vikendi ne vozijo nikjer (problem rešen sam od sebe)
Če sneži se parkirajo po avtocestah (problem rešen, saj v tem primeru tudi drugi ne vozimo)
Tista revščina od tovornjakov, ki gre po Vipavski dolini, se preusmeri na Fernetiče (problem rešen)
Da bo vozili kje drugje, je pa sploh super ideja. Pomisli gužve po Tržaški, Dunajski, Celovški, Dolenjski ob konicah.
(na hitro zbran premislek, več jutri)
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če sneži se parkirajo po avtocestah (problem rešen, saj v tem primeru tudi drugi ne vozimo)
Tista revščina od tovornjakov, ki gre po Vipavski dolini, se preusmeri na Fernetiče (problem rešen)
Da bo vozili kje drugje, je pa sploh super ideja. Pomisli gužve po Tržaški, Dunajski, Celovški, Dolenjski ob konicah.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vedno bereš samo tisto, kar ti pri pametovanju ustreza?
Bilo je namreč izrecno napisano, da nimajo kaj delati v LJ (razen, če je v potnem nalogu izrecno navedena lokacija v Lj). Še dodala sem stavek, da se tako izloči tranzitarje, ne pa redno dostavo.
Celovška. Dunajska, Tržaška je pa vsaj nekoč bila v Lj.
Danes pa res nisem preverjala, če so še znotraj rumenih tabel.
nazaj. Ker kasneje ne bo več prilike (ne da se mi brati in še manj odgovarjati na natolcevanja, ki so posledica tega, da nekdo načrtno "spregleda" nekaj moji stavkov).
PS: Še prevod - drugje je npr. AC LJ-KP. In ne Karlovški most.
Tut ce se poscije bodo hlace cez 15 min suhe, v primeru da ima gretje sedezev se kako minuto prejCitat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Samo ideja...
Kot da bi jaz tebi prepovedal odhod na WC v tem času, pa ščij v hlače
Citat:
Nevem, kje na dunajski hudiča vidiš kakšnega tujca s kamionom? Ne vem. mogoce osebni avtomobil? Jaz še do danes nisem videl niti enega tujca na Dunajski. Na celovski veliko, saj je tam edina povezava med gorensko in primorsko AC!
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Zato, pa se gre od doma malo prej in teh skrbi ni....
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Samo ideja...
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Samo ideja...
Beri - vožnja je zate isto kot scanje?
A zato ti gre tako slabo - ker voziš tako kot ščiješ?
Mimo školjke?
Zanimivo.
BTW - Ne da se mi odgovarjat na take poste. Si na cesti toliko in toliko ur - če je tebi vseeno za prometno varnost (ker se baje apriori ne da nič naredit), verjemi, da je meni toliko bolj, ko gledam "trucks on fire".
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kaj se čudiš?
Saj ti delaš isto!
(človek predlaga, da bi na določenih kritičnih točkah veljala tiste dve uri omejitev, ti pa jodlaš o scanju).
Svoje k svojim.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Aham, se pravi zapremo ljubljansko obvoznico za 2 ure. Kul ni pene, sam ne pol krivit soferjev ker na gradbiscu ni bilo materiala, ker v stacunah ni bilo kruha itd itd...