Grand theft auto 4

Ok, dela tisti GTA.4.REAL.PROPER.Crack.ONLY-FCUKTHESCENE
+
Uporabnik DrM007 pravi:
Odstrani datoteko GTAIVGTF.dll
--------------------------------------------

Zdej pa res ne vem a mam že tako zastarel comp, ker tole je grafično porazno
crazy1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Pa imaš pijan pogled? Sem poskusil malo morje vseh mogočih crackov in fint (med drugim tudi GTAIVGTF.dll delete) in moj karakter še vedno "postane pijan" kakšno minutko po zagonu igre.

P.S.: link do slike ti ne deluje.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Pa se vi zavedate, da če se bo to piratstvo nadaljevalo kmalu ne bo več iger za PC? Ekskluziv itak skora ni več. Zdaj so še realnočasovne strategije začeli delat za konzole.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Mja...
menda deluje izmenično. enkrat si pijan in enkrat nisi. zalaufaj še enkrat pa poročaj
wink-1.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
še moj benčmark (shrani se tudi v mydocuments/rockstar games/gta/benchmark, tako da ni treba screenov popat
wink-1.gif
) nisem še nič prestavljal, vse je na defaultu...

Statistics
Average FPS: 44.49
Duration: 37.13 sec
CPU Usage: 45%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 91%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
Intel Pentium III Xeon processor

btw tole zadnje, s procesorjem so mem usekali... cpu je core2quad q9450, ostalo pa v predstavi.se

glede nakupa se bom odločil po tem, ko vidim potencial koliko časa jo bom igral...

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Forza 2 je super špil. Občasno igram (ne vsak dan), ne utegnem več, ker imam kronično pomanjkanje časa
grin1.gif

Glede GTA 4 sem prav vesel, da imam orginal za xbox 360, dela super. Zdaj bi še naj 4 prijatli kupili nov xbox 360
grin1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
The_Red_Devil jaz imam isti problem z grafiko, če bo tako pa res tega nebom igral.

Nazadnje urejeno:

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz ne... ker mi je uspelo usposobiti zadevo z enim crackom s partisa, tako da nimam potrebe preizkušat srečo.
smile-1.gif

Sem tudi sam gledal ta release (crack only) in nakor vidim ni nič novega - še vedno se je treba mal namatrat da usposobiš igro (ni klasični replace .exe).

Če gre za pravi release (in mislim, da gre, saj na nfohump ni nukan), potem skoraj zagotovo deluje. Komur še ne dela, naj proba, zgubit nima kej.
Menda avast najde trojanca notr... Verjetno gre za false positive.

Jaz že dva dni špilam brez težav, dokler nisem Michelle pelal na pijačo v en Irish pub... Tam sem se tako nalil, da se mi je spet kamera začela trest, Niko je pa komaj hodil... No po kaki minuti je bilo spet vse v redu. Sem že mislil, da so mi rockstarovci kako crack ferderbali...
smile-1.gif