Grand theft auto 4

Mogoče bom pa še enkrat instaliral.

Čeprav sem po formatu pozabil save shranit, tako da sem padel iz 60% nazaj na 0
grin1.gif
Edin butast špil, ki nima save v My Documents.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Ma ja...so kompliciral s temi save game-i....
Jst sm pa skopiral save, samo kaj ko bi moral še ene datoteke s offfline profila, ki ga ustvariš prenest.
bonk.gif
Sm se je*al na polno, da mi ni blo treba začet z nule...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Savegame ne dela na izi. Shraniš si vse mape v documents & settings\tvoj acc\local settings ... pač tisti rockstar folder si shraniš, znova inštaliraš vse (igro in games for windows, updejtaš, če je potrebno) in s tem wrapperjem popraviš.
GTA praviloma zna prebirat save fajle, vendar javi nek disk error, ker games for windows save gamea, ki mu ga vsiljuješ, noče vzet.

Programček:
http://blog.gib.me/

Jaz sem jo že končal, zdaj grem še eno znova, da vidim, kako bo, če se ponekod drugače odločiš.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Jaz sem jo že končal, zdaj grem še eno znova, da vidim, kako bo, če se ponekod drugače odločiš.
wink-1.gif

To pa tudi mene zanima. Že v eni prvih misij (mislim da od Vlad-a) push/pull up tistega ki visi dol iz strehe ; Playboy ali Dwayne?

smile-1.gif
Bi znalo biti zanimivo.

Malo me je razočaralo da karakterjev iz mislij ne moreš pobiti. Roman, tista prva ženska - fbi...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
V vsakem primeru pustiš Dwaynea, ker ti nudi backup, Playboy pa nima special abilities.
smile-1.gif

Znebiti se je treba prve fuflje, ker te zašpeca ... Čeprav se to ne da - ne moreš je ustrelit, povozit, nič ... Če se ne javljaš na telefon, ti pač misije ne grejo naprej, dokler z njo ne končaš dejtat.
wink-1.gif

Mene zanima, kako je pri zadnji misiji (Pegorino). Jaz sem se odločil, da se uprem in jih postreljam ko živino. Keša je blo enih 250 jurjev. Mogoče jih dobiš še kaj več, če si na njihovi strani.
smile-1.gif

Glede na zajebancije s patchi in addiction level je GTA IV brezpogojno najboljši špil 2008/2009. Grafika dobra, fizika zelo dobra, misije so kul, razpleti so zanimivi, avantur je več kot dovolj v celem gejmu ... Pogrešam edino policaje na motorjih in običajna letala, mogoče tudi kaj več akcije preko internet date servisa. Je že kdo probal katero od pičk ustrelit na blind dejtu?
wink-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
ksz

Igrica je precej dodelana, marsikatera avto simulacija se gladko skrije pred njo. Če pogledaš lahko v igrici vsako luč razbiješ, vsaka manjša stvar (manjša od hiš...) se obnaša po fizikalnih zakonih, itd... In to zahteva veliko procesorske moči in velik pomnilnik na grafičnih.