Grand theft auto 4

Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Jaz že dva dni špilam brez težav, dokler nisem Michelle pelal na pijačo v en Irish pub... Tam sem se tako nalil, da se mi je spet kamera začela trest, Niko je pa komaj hodil... No po kaki minuti je bilo spet vse v redu. Sem že mislil, da so mi rockstarovci kako crack ferderbali...
smile-1.gif

Meni so v istem šusu še avto ukradli izpred puba
hysterical-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Hehe, ja včasih se tut to zgodi. Men se je tut enkrat zgodilo, da so mi ga plunli med dejtom...
Sem revco čez pol mesta šetkal (trimčkal), k nisem upal drugega "kupit", dokler je ona zraven.

Pol mi je blo pa vsega dost, pa sem skoču na prvi motor, ki je bil parkiran ob cesti. In ni nič komplicirala.
wink-1.gif
Me zanima, kaj bi rekla če bi na dejt pršu s policijskim avtom pa sirenami.
Je pa hecno, k vsakič vpraša, "Is this a new car? I like it. I like what you're wearing today." Ni treba poudarjat, da mam kt pravi čapac, isto trenirko in kavbojke že skoraj od samega začetka... Upam, da kmal na kako bolj fensi štacuno naletim. Bi mi pasal kak CK, D&G itd...
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
pa se je revca prestrašla in začela tečt domov
hysterical-1.gif

Zdaj mi je žal, da je nisem ustrelil. Bom šel še enkrat new game, pa jo na prvem zmenku štihnem s tistim pipcem. Packa hinavska

Jaz sem na romanu sprobal nanovo pridobljeni bejzbolj kij, nato pa se pumparco s pogovorne razdalje, da vam je videt kak debelinkota odnese, centrifugalni pospesek dedeka odnese cez cesto na drug plocnik skoraj
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
A lahko nekdo zdej prosim pove kaj je treba vse downloadat da špil dela normalno? Ker kako izklapljanje internetne povezave odpade. Že obstaja kaka verzija ki je easy za inštalirat? Torej če grem iz 0, kaj naj dol potegnem?

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ravnokar probal tisti crack, ki je na partisu in dela zadovoljivo. tudi špil sam mi teče normalno. benchmark mi je nameril 44 average fps pri 1680x1050.
cheer.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Sem si danes kupil original in samo
grin1.gif
Pa teh načinoje multiplayerja je milijon.
Pa windows live mi je kul ker imaš neke vrste messengerja v špilu in lahko dodajaš folk, kolege itd, lahko z njimi igraš bilijard, bowlaš ali pa gresta skupaj na striptizete...
grims-1.gif
pa ranki so...skratka ni da ni.
Aja pa sekvence in nasploh cel špil je
shocked-1.gif

Skratka ni mi žal teh 40 eur za tole.

E_Coyote

Zelenc'
6. mar 2008
8
0
1
A še komu šteka GTAIV na PC-ju?? Brezveze, kakšen mlinček je pa treba met za to sranje poganjat?! Totalno neoptimizirano sranje..
Mam pa Q9550@4GHz, 4GB ram, HD 4870 1GB.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz mam Intel Core2Quad @ 2,4GHz | Evga 8800GTS 320MB | 4x 1GB DDR2 Ram in mi tekoče dela na 1360x768, low, highest, 30, 100, 100, 16

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
q6600, nvidia 8800gts 512, 4gb ram, vista ne steka niti malo na 1680x1050 in medium.
Baje z novimi driverji in patchom dela se boljse.
zmaga.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
A je komu že uspelo usposobiti, da dela preko hamachija? Sva s frendom naredila vse registry hacke za windows live, vendar se na server ne gre povezat. Napiše 1 server found (nekaj takega), vendar ga na seznamu ne pokaže, če pa ga že pokaže pa, ko klikneš connect, par sekund piše loading in nato vrže nazaj v server browser.