Grand theft auto 4

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
sam kje so najdl junaka po imenu Niko Bellic z bratrancem Romanom
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz...

Igral včeraj kakšni 2 urci in imam zaenkrat mešane občutke. Po pravici sem pričakoval boljšo grafiko na PS3 v navezi z HDTVjem, igra deluje zelo zamegljena in temačna, res pa da sem morda preveč navajen grafičnega pogona iz prejšnjih GTA iger. Poročam kaj več ko še malo preigram.
wink-1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mam pa ja eno zanimivo izkušnjo. Stojim pred avtobusno in se mimo prpelje en mali z biciklom, star okoli 9 let. Prpiči, se vstavi in se začne dret:" raztrelu vas bom z bazuko, kot pri gta-ju..............". Pol je še oponašal strelanje strojinice in odbicikliral naprej.
Mejduš šmrkavce.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kolega ma na PS3. Grafika v glavnem oh in sploh, čefurski vložki so prav zabavni.
grin1.gif

Manjka samo še en sočen "Pi*ka ti m+rina", pa bi zmagali.
evil.gif

Avti imajo zelo dober poškodbeni model, praske so končno podobne tistim vsakdanjim. Orožja so pa tudi, ja.
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A je kaj boljs, kot v prejsnihi GTAjih, ko si se malo zakantal, pa je pol avta razpadlo, pa se zacela vrata odpirat, ipd?
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Evo, čez uro, dve grem v BigBang najverjetneje nabavit tole zadevo. Verjetno bom mogel nabavit še eno plazmo, ker jih bom drugače kakšen teden ali dva non stop "poslušal".
smile-1.gif

Kako pa je z downloadable glasbo v igri? Nekaj se mi zdi da sem slišal na to temo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kako misliš, boljši? Saj že prej ni bilo realistično, če primerjamo s stanjem na cesti, ko samo en robnik zajahaš pri brzini, pa avto ni več za upravljati.

Aja, nisem nič igral, samo videl sem. Čakam PC verzijo
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma v prejsnih si se malo naslonil nekomu na avto, pa se je hauba odprla
smile-1.gif

Prehitro so se razsul..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No zdaj je paziti treba tudi z motorjem. Malo nerodno zajahaš robnik, padeš po tleh in se močno poškuduješ. Prej si se lahko zaletel v avto pri 200 na uro, pa ti ni bilo hudega. Sedaj je drugače. Prav tako, če prevažaž dodatne osebe, se to pozna pri vodljivsti.

V glavnem, avtomobilizem je močno izboljšan.
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Pa smo dočakali dokaj veselo novico
cheer.gif

Citat:
Grand Theft Auto IV will be arriving on the PC this November, bringing all of the rich, immersive narrative experience found in the console versions, along with newly expanded multiplayer just for the PC.

Grand Theft Auto IV for the PC debuts on November 18th in North America and on Novermber 21st in Europe. Stay tuned in the coming weeks for more details.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz:

nabavil ps3 in legendaren spil.

Prve 4 ure so ble izredno "zabavne", zdaj po enem tednu in cca 25 preigranih urah pa,...

Mogoce prevec pricakovanja...

In da dozivim popolno "igro" smo si malo polastili LCD za 5k$, in zadevo preko laserskega kabla priklopli
na soround...

Sej je vse kul, samo malo prevec je blo govora in pricakovanj,... Igra sicer je vredna svojga dnara 59$ + davek,
ampak da bi pa zdaj reko da je to spil leta,...

Glede nato da je to neka DVD igra, katero je potrebno celo instalirat na konzolo, sem pricakoval vec.
Recimo v prvem mestu, oz. otoku (kopija menhatna) je premalo avtov, razlicnih znamk, ko bi vsaj ble lupine
razlicne, magari z istimi voznimi lastnostmi, tako pa lahko sedem recimo v korvetto ali SL-a (pod drugimi imeni)
in to je od same hitre voznje vse... Mogoce bo v drugih mestih vec (oz. bo) ampak vseeno, vsega skupaj je mogoce
20 razlicnih avtov... Avtobusov ni, ce mas sreco najdes kak sleper in smetarski tovornjak, to pa je to...

siaxis (al kako se ze imenuje) pa deluje tak-tak, motorja skoraj ni mogoce uporabno (beri: bezat pred plavci)
vodit, ker nekako analogno ne deluje, ali nagnes kontrolca malo ali fejst, je ista p++++ ovinek na polno.
Reload puske je neuporaben, ker je treba z levo roko spustit, z desno nagnit, ja pa seveda, sredi
mecevanja z policisti bom spustil kontolca, jaooo

V tem delu amerike sta pa mogoce 2, ki znata z siaxisom manevrirat helikopter. smo 4je mojstri probavali,
pa ni nobenemu pretirano dobro ratovalo, tako da, malo razocaranja seveda je, bomo pa spil okoli zasukali
pa pol porocamo vec.

Vsec mi je pa realnost pobega, ko resnicno zavijes 3-4 ulice, pa jim pobegnes.

Seveda pa so svetle strani tudi: mobitel, s katerim dostopas do misij, klices babo, frende za pivo, prejemas SMSe, itd...
Uporabljas internet, kjer si lahko kupis avto (zakaj ze kupit, ce pa mamo tisti zeleni gumbek z trikotnikom)
smile-1.gif

najdes dejt, ali pises prijateljem...

Dosti stvari je izboljsanih, predvsem vodljivost avtov, in ko nanovo pridobljeno korveto z 200 na uro zapicis
v prvi zid, se tvoja glava pozene skozi vetrobransko okno in potipa trdost objekta ki ga penetriras in ce imas sreco prezivis,...
Na motorju si model nadane celado in pokaze voznjo motorja v rossijevem stilu, je pa malo hecno ko motor vrzes postrani
ne zletis dol, ampak se nekako "ujames" v san andreasu si simuliral lastovko vsakic ko si preizkusal skok in drift v navezi...

Hudo vsec mi je tudi, da ko cuknes plavcem kocijo, lahko dostopas do tajnih podatkov, isces mafijozote po njihovem
kompjuteru in jih lociras na podlagi pridobljenih podatkov.

O grafiki pa... Zadevo smo kot omenjeno prikljucali na hud LCD, in soround.... Zvok je dober in realen, grafika pa, bo na
kompjuteru dost boljsa, ce ze ni,...

Kakorkoli priporocam nakup, ne pa pricakovat orgazmov med igranjem.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
ksz

GTA 4 je dons prišel v slovenijo, od oka ene 3500 kom za Videotop iz maribora, tko da bo vrjetno v prihodnjih dneh ze v trgovinah