Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
dejansko je bil oni bebec včeraj ono kao češ ... kak pa te zaj to
bonk.gif
nič jim ni jasno ... pa še manj jim bo

edit: napačno mesto so si zbrali ... uffff so si napačno mesto zbrali
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Hm. Zakaj je potrebno razbijat? Zakaj je potrebno žalit policijo? Temu jaz ne rečem mirni protesti.

Jaz sem žalil policijo? Če me je brez vzroka napadla s solzilcem, jih naj hvalim?
Ne vem kdo je razbijal, verjetno so že imeli razlog.

Nisem tega rekel. Na posnetkih se vidi protestnike, ki mečejo stvari v policiste, še preden se je zgodil solzilec.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
6. zborovanje ni bilo dovoljeno. v koncni fazi so vsi, ki so prisli tja to vedeli. in ko je zadeva usla izpod nadzora se je mnozico razgnalo.

a zdaj moramo od države, ki to SMO mi, državljani in DAVKOPLAČEVALCI, dobiti dovoljenje za zborovanje?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
20 let smo mirno gledali kak nam kradejo ... in pol še oni cepec od gorenaka kao užaljen pa presenečen da mirno več ne bo šlo, zbudite se!

vsaj 10 let prepozno se to dogaja!

Strinjam se. Ampak nisem pristaš nasilja. V nobeni obliki. Policisti in množice smo v istem "zosu", s policisti manipulira politika, z množicami agitatorji. V Ljubljani so bili protesti neuspešni ravno zaradi teh - ko so začeli vojni veterani težiti s partizanskimi parolami, je mladina spokala. Ko vas jebe, živimo v letu 2012, ne 1946.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.507
1.221
113
Če bi lepa beseda zalegla potem bi Slovenija že zdavnaj bila 2. Švica.

Tak pa smo kje? in posluša nas kdo?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
20 let smo mirno gledali kak nam kradejo ... in pol še oni cepec od gorenaka kao užaljen pa presenečen da mirno več ne bo šlo, zbudite se!

Strinjam se. Ampak nisem pristaš nasilja. V nobeni obliki. Policisti in množice smo v istem "zosu", s policisti manipulira politika, z množicami agitatorji. V Ljubljani so bili protesti neuspešni ravno zaradi teh - ko so začeli vojni veterani težiti s partizanskimi parolami, je mladina spokala. Ko vas jebe, živimo v letu 2012, ne 1946.

edina pot je to kar se je včeraj začelo, in se bo potenciralo, če bo treba bo v mb protestiralo 50k ljudi

se strinjam da zgodovina nima veze ... ampak sredinska pot bo možna šele ko se rešimo levih pa desnih, ki držijo zategjeno ročno zavoro tej državi zaradi lastnih interesov

čas za besede je mimo ...

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

edina pot je to kar se je včeraj začelo, in se bo potenciralo, če bo treba bo v mb protestiralo 50k ljudi

se strinjam da zgodovina nima veze ... ampak sredinska pot bo možna šele ko se rešimo levih pa desnih, ki držijo zategjeno ročno zavoro tej državi zaradi lastnih interesov

467716-post_slo.gif

v znak podpore bi se lahko po celi državi zgledovali po vam.ker očitno samo ulica zaleže v tej državi.folk upanja v policijo,sodišče in politiko nima že vsaj 10 let

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Levici se zaradi Kanglerja lahko samo smeji.

Levica bo prevzela oblast v Mariboru na lokalni ravni, na anslednih parlamentarnih volitvah pa tudi na državni. To bo rezultat mariborskih dogodkov.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

467716-post_slo.gif

v znak podpore bi se lahko po celi državi zgledovali po vam.ker očitno samo ulica zaleže v tej državi.folk upanja v policijo,sodišče in politiko nima že vsaj 10 let
467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Hm. Zakaj je potrebno razbijat? Zakaj je potrebno žalit policijo? Temu jaz ne rečem mirni protesti.

Jaz sem žalil policijo? Če me je brez vzroka napadla s solzilcem, jih naj hvalim?

Nisem tega rekel. Na posnetkih se vidi protestnike, ki mečejo stvari v policiste, še preden se je zgodil solzilec.

Pred napadom policije al v samoobrambi?

Včeraj sta bili dve tehniki najbolj učinkoviti:

1. Bežikaj = podobno budokaju in
2. Teknadom = podobno taekwondoju

Iz mojega zornega je policija pretiravala, v Mariboru je prišel tudi miličnik Gorenak, ki je očitno dal ukaz za napade, interpelacija sledi.

1.
Pretiravali oz. začeli so napad na pacifiste, ki so sedeli na tleh, ulica je bila itak že prej povsem zaprta

2.
Goloroke občane so brez povoda napadli s solzilcem, tudi jaz sem ga malo dobil

3.
Pri Štajercu so krenili na juriš, imam evidentirano, s konji so se zagnali med občane in mladež, ki se je branila pred vedno hujšim nasiljem. Pred tem je policija namreč obdelovala človeka na Slovenski ulici, je video posnetek.

4.
"Rezervne" enote so potem bil mirne in korektne, niso gnjavile občanov.

Prva linija pa je iskala spopad in vajo, ki bo očitno še kako potrebna za celo Slovenijo.

5.
Franca, gotof si!

Gorenak, tudi ti si gotof!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

Pred napadom policije al v samoobrambi?

Včeraj sta bili dve tehniki najbolj učinkoviti:

1. Bežikaj = podobno budokaju in
2. Teknadom = podobno taekwondoju

Iz mojega zornega je policija pretiravala, v Mariboru je prišel tudi miličnik Gorenak, ki je očitno dal ukaz za napade, interpelacija sledi.

1.
Pretiravali oz. začeli so napad na pacifiste, ki so sedeli na tleh, ulica je bila itak že prej povsem zaprta

2.
Goloroke občane so brez povoda napadli s solzilcem, tudi jaz sem ga malo dobil

3.
Pri Štajercu so krenili na juriš, imam evidentirano, s konji so se zagnali med občane in mladež, ki se je branila pred vedno hujšim nasiljem. Pred tem je policija namreč obdelovala človeka na Slovenski ulici, je video posnetek.

4.
"Rezervne" enote so potem bil mirne in korektne, niso gnjavile občanov.

Prva linija pa je iskala spopad in vajo, ki bo očitno še kako potrebna za celo Slovenijo.

5.
Franca, gotof si!

Gorenak, tudi ti si gotof!

Slovenija je premala da bi nekdo na veliko skrival.

Vedelo se je ze okoli kosila da bo v MB sle vse mozne interventne ekipe policije, tik pred protesti pa je bil befel policistom jasen. Ob najmansi provokaciji se pricne policijski obracun in ciscenje mesta. Nato so se iz LJ ukazali napotitev helikopterja.

Opoldan je JJ sporocil mariborskim SDSovcem da naj ne istopijo iz koalicije, medtem ko so ze bii nacelno dogovorjeni da odstop.

Hitlerejevski prijemi JJ-ja.
Zaplinivsepovrsti.press
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, Janša po moje brani Maribor, da ne pade še drugo največje mesto v roke levice.

Čeprav ne razume, da folk tu noče ne levice, ne desnice, ampak da se izterajo dupleški priskledniki in njihov vodja.