Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Hm. Zakaj je potrebno razbijat? Zakaj je potrebno žalit policijo? Temu jaz ne rečem mirni protesti.
Jaz sem žalil policijo? Če me je brez vzroka napadla s solzilcem, jih naj hvalim?
Ne vem kdo je razbijal, verjetno so že imeli razlog.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
20 let smo mirno gledali kak nam kradejo ... in pol še oni cepec od gorenaka kao užaljen pa presenečen da mirno več ne bo šlo, zbudite se!
vsaj 10 let prepozno se to dogaja!
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
20 let smo mirno gledali kak nam kradejo ... in pol še oni cepec od gorenaka kao užaljen pa presenečen da mirno več ne bo šlo, zbudite se!
Strinjam se. Ampak nisem pristaš nasilja. V nobeni obliki. Policisti in množice smo v istem "zosu", s policisti manipulira politika, z množicami agitatorji. V Ljubljani so bili protesti neuspešni ravno zaradi teh - ko so začeli vojni veterani težiti s partizanskimi parolami, je mladina spokala. Ko vas jebe, živimo v letu 2012, ne 1946.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Strinjam se. Ampak nisem pristaš nasilja. V nobeni obliki. Policisti in množice smo v istem "zosu", s policisti manipulira politika, z množicami agitatorji. V Ljubljani so bili protesti neuspešni ravno zaradi teh - ko so začeli vojni veterani težiti s partizanskimi parolami, je mladina spokala. Ko vas jebe, živimo v letu 2012, ne 1946.
edina pot je to kar se je včeraj začelo, in se bo potenciralo, če bo treba bo v mb protestiralo 50k ljudi
se strinjam da zgodovina nima veze ... ampak sredinska pot bo možna šele ko se rešimo levih pa desnih, ki držijo zategjeno ročno zavoro tej državi zaradi lastnih interesov
čas za besede je mimo ...
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
edina pot je to kar se je včeraj začelo, in se bo potenciralo, če bo treba bo v mb protestiralo 50k ljudi
se strinjam da zgodovina nima veze ... ampak sredinska pot bo možna šele ko se rešimo levih pa desnih, ki držijo zategjeno ročno zavoro tej državi zaradi lastnih interesov
čas za besede je mimo ...
v znak podpore bi se lahko po celi državi zgledovali po vam.ker očitno samo ulica zaleže v tej državi.folk upanja v policijo,sodišče in politiko nima že vsaj 10 let
Citat:
Uporabnik shift pravi:
poba je zgleda še bolj neumen kot se lahko dela neumnega
http://www.rtvslo.si/slovenija/kangler-proteste-povezuje-s-politicnim-dogajanjem/296733
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Hm. Zakaj je potrebno razbijat? Zakaj je potrebno žalit policijo? Temu jaz ne rečem mirni protesti.
Jaz sem žalil policijo? Če me je brez vzroka napadla s solzilcem, jih naj hvalim?
Nisem tega rekel. Na posnetkih se vidi protestnike, ki mečejo stvari v policiste, še preden se je zgodil solzilec.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Nisem tega rekel. Na posnetkih se vidi protestnike, ki mečejo stvari v policiste, še preden se je zgodil solzilec.
Pred napadom policije al v samoobrambi?
Včeraj sta bili dve tehniki najbolj učinkoviti:
1. Bežikaj = podobno budokaju in
2. Teknadom = podobno taekwondoju
Iz mojega zornega je policija pretiravala, v Mariboru je prišel tudi miličnik Gorenak, ki je očitno dal ukaz za napade, interpelacija sledi.
1.
Pretiravali oz. začeli so napad na pacifiste, ki so sedeli na tleh, ulica je bila itak že prej povsem zaprta
2.
Goloroke občane so brez povoda napadli s solzilcem, tudi jaz sem ga malo dobil
3.
Pri Štajercu so krenili na juriš, imam evidentirano, s konji so se zagnali med občane in mladež, ki se je branila pred vedno hujšim nasiljem. Pred tem je policija namreč obdelovala človeka na Slovenski ulici, je video posnetek.
4.
"Rezervne" enote so potem bil mirne in korektne, niso gnjavile občanov.
Prva linija pa je iskala spopad in vajo, ki bo očitno še kako potrebna za celo Slovenijo.
5.
Franca, gotof si!
Gorenak, tudi ti si gotof!