Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Apollo8

Sedaj si dokazal da vici o policistih sploh niso vici ampak čista resnica.
Očitno razen Alter pa youtube ne znaš uporabljat, ker če bi bi vedel za človekove pravice, kjer piše, da je zborovanje dovoljeno.
Prečitaj, da ne boš več pisal bedarij.
Policisti imajo pooblastila in tudi zakone, ki se jih morejo držat in eden izmed teh je tudi zakon o človekovih pravicah, ki pa so ga danes gladko poteptali.
Glede na to da si policaj in vemo kako gredo resnice, ki jim vi policisti pravite vici grema še enkrat skozi, da ne boš živel v zmoti:

Policisti imajo pooblastila vendar pa morajo upoštevati tudi zakone in poglej poglej kaj najde stric google:

Citat:
Splošna deklaracija o človekovih pravicah:

5. člen

Nihče ne sme biti podvržen mučenju ali okrutnemu, nečloveškemu ali ponižujočemu ravnanju ali kaznovanju.

7. člen

Vsi so enaki pred zakonom, vsi, brez diskriminacije, imajo pravico do enakega pravnega varstva. Vsi imajo pravico do enakega varstva pred sleherno diskriminacijo, ki bi kršila to Deklaracijo, kakor tudi pred vsakim ščuvanjem k takšni diskriminaciji.

8. člen

Vsakdo ima pravico do učinkovitega pravnega sredstva pri pristojnih državnih sodnih oblasteh proti dejanjem, ki kršijo temeljne pravice, priznane mu po ustavi ali zakonu.

Ta je še posebej za današnje ravnanje policistov in za @Apollo8, ki očitno živi v zmoti:

19. člen

Vsakdo ima pravico do svobode mišljenja in izražanja, vštevši pravico, da nihče ne sme biti nadlegovan zaradi svojega mišljenja, in pravico, da lahko vsak išče, sprejema in širi informacije in ideje s kakršnimikoli sredstvi in ne glede na meje.
20. člen

1. Vsakdo ima pravico do svobodnega in mirnega zbiranja in združevanja.

2. Nikogar se ne sme prisiliti k članstvu v katerokoli društvo.

Tako, da ne širi krive vere, da lahko policaj dela vse, ker temu ni tako, le narod žal ne ve vseh zakonov s katerimi se lahko obrne proti policistom.
Sem dobro podmazan z zakoni, če me kdaj ustaviš me boš spoznal takrat, ko me boš brez kakršne koli ovadbe ali kazni moral spustiti naprej.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Že zadnjič sem napisal da bi vas moral polcaji prefukat kot zajce ker ste kršili javni red in mir ne pa da samo opazujejo. Danes so ukrepali drugače , očitno le niso tako trapasti da jim po enem tednu ne bi prebilo kaj morajo storiti. Če hočete štrajkat dajte ampak so pravila katera je treba spoštovat.

Nazadnje uredil moderator:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.715
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
467716-post_slo.gif
pri vseh posnetkih se vidi da so policaji fasali od granitk, do steklenic, jajc....in potem nekateri to zagovarjate, lastnino je treba zavarovati, zakaj večina protestnikov ni anarhiste in vijole izročila policajem?
Kangler bo pa padel, pa še kdo, sedaj se bo folku odtrgalo, se Zoki že boji, sicer ne bi komentiral, saj ima svojih problemov viška, kaj šele da se mu ulica dogodi. Tudi Janša bo moral odgovarjati!

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Že zadnjič sem napisal da bi vas moral polcaji prefukat kot zajce ker ste kršili javni red in mir ne pa da samo opazujejo. Danes so ukrepali drugače , očitno le niso tako trapasti da jim po enem tednu ne bi prebilo kaj morajo storiti. Če hočete štrajkat dajte ampak so pravila katera je treba spoštovat.

a to una pravila ki se jih držijo politiki,tajkuni,tošiči in podobni
confused-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Evo. Se naredi še en ogled prelepega Maribora in ob istem času še ogled prelepega tromostovja in vse pade. Aja ne, v prestolnici je itak dovolj kadra med redarji, da bi red delal.

Bravo Mariborčani. Žabarji pejte na inštrukcije.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kje si bil Apollo8?
evil.gif

Smo te lepo povabili pa si bil očitno s sodelafci. No, za pojasnilo, napadla je policija, ne goloroka ulica.

krko

Guru
5. sep 2010
2.677
1.390
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
Enako velja če policija, folk ki sedi na tleh, začne s pendreki pretepat in jih sprejat, da bo se bo nasilje nasilje povečalo. To je stvar inteligence. Enako velja če ljudje na javnih položajih goljufajo kolikor se da, da to folku dopizdi. To je stvar inteligence.

467716-post_slo.gif
Bravo
zmaga.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Štajerci ne se jim pustit. Če bo treba, pridemo na pomoč.
Se pa na filmčkih lepo vidi, kako policajčki pri uporabi prisilnih sredstev lepo zakrivajo, da se čim manj vidi. hehe

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
bojim se da naslednjič ne bo milosti nad policiji..dejstvo je, da je med policaji dosti "rekerativcev" ki komaj čakajo da lahko pred spanjem koga "legalno" prefukajo. In to je to. Upam da bodo naslednjič ravno ti policaji orng fasali. Se bo pa potrebno bolje organizirat.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Hm. Zakaj je potrebno razbijat? Zakaj je potrebno žalit policijo? Temu jaz ne rečem mirni protesti.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Are-you-[cenzura]-kidding-me.
bonk.gif

Kul...,se pravi, po 7 clenu lahko Kangler ostane zupan dokler se mu ne dokaze krivda na sodiscu..

Aja, a to ne velja za vse?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kje je bil Apollo8?

Vljudno je bil povabljen k Florjanu ob 17.30. Če mu ne bi bilo do nas, bi se lahko srečal s svojimi kolegi, polno jih je bilo, božal službene pse ter vadil uporabo solzilca na ljudeh, včeraj so bile idealne okoliščine za trening
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Hm. Zakaj je potrebno razbijat? Zakaj je potrebno žalit policijo? Temu jaz ne rečem mirni protesti.

Jaz sem žalil policijo? Če me je brez vzroka napadla s solzilcem, jih naj hvalim?
Ne vem kdo je razbijal, verjetno so že imeli razlog.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
20 let smo mirno gledali kak nam kradejo ... in pol še oni cepec od gorenaka kao užaljen pa presenečen da mirno več ne bo šlo, zbudite se!

vsaj 10 let prepozno se to dogaja!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.507
1.221
113
Oni so že tak navajeni krast, da se jim to zdi nekaj normalnega..... zato pa so lahko presenečeni nad protesti
hysterical-1.gif