Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NOrmalno da so uporabili silo. A so pričakoval da jih bodo gledal kako delajo pizdarije?
Lani, ko so študentje metali svašta v parlament, so jih mirno gledali, ko so delali pizdarije. Dvojna merila? Jasno, da - takrat je bil PM Pahor, ki ga je bilo itak treba zrušit. Da ga sedaj taiste pičke podpirajo za predsednika.
smirk-1.gif

Samo v bivši državi Sloveniji.
smirk-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Valda. Policija je izzivala. Daj bodimo resni no.

Policaj se je zjutraj zbudil in si rekel, da bo dans izzival 5000 protestnikov, ker so mu "gori" tak rekli.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Nekaj je metat granitne kocke v stavbo , nekaj pa ljudi.Sicer pa vsi vemo kako bi zgledal če bi se takrat policisti spravl na une mulce. Meni je žal da se niso.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sej to je to. Meči granitne kocke v občino, če se že ne moreš zadržat. Ne meči jih v policiste, ki so tam po službeni dolžnosti.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.346
2.383
113
Pomurje
Policaj ni zato da misli, je zato da izvrši ukaz, če bi mislil ga ne bi bilo tam.

Abraham je lepo napisal in dal primerjavo med lanskim parlamentom in tem 2 shodom.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Kwa teb ni jasno? Nobenga nimajo, da se dotaknejo, jasno to?! Mislim kr neki.

majč

A se hecas?
smile-1.gif
Razgrajace in nasilneze naj pustijo pri miru?

Pendrek vabi.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
replicirala sem na tole: "zdej pa imate kar imate. Kar naj vas tepejo."

Da smo na jasnem, ne podpiram nasilja. Se pa sprašujem, če z mirnim prostestom prejšnji shod ni nič dosegu, ga je z nemirnim tokrat odstavu na dopust. Očitno lopovi zastopjo sam hard varjanto protesta.

majč

I

Izbrisan uporabnik #488

ni predaje
smile-1.gif
na glavnem trgu sem spet, gotof si dupleski milicinik

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Poglej še ure pri odgovorih. To je ameriški čas.

Potem je to objavil pred cca pol ure? V času, ko gosti v cankarjevem domu, oddaja je v živo na Planet TV. Moderen je tale naš predsednik...

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
Ker naj še malo ropotajo, da doživimo še mednarodni posmeh in "poziv" tujih diplomatov k odstopu naših brezmadežnih funkcionarjev

V LJ se kaj takega ne more zgoditi, ker bi vmešali trenirkarji še preden bi polcija začela posredovati
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Sej to je to. Meči granitne kocke v občino, če se že ne moreš zadržat. Ne meči jih v policiste, ki so tam po službeni dolžnosti.
LOL, a ti si bil tam priča, ko SO kocke letele v policaje?
smirk-1.gif

In tam v Ljubljani, ko kocke NISO letele v policaje?
smirk-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
daj ne nakladajte, danes je protestiralo ljudstvo, ne navijaci....vse je bilo cisto mirno dokler ni prisel helikopter in so policaji zaceli delati krog in preganjat mirne protestnike..nato pa so pac zacele letet tudi kocke in solzilec, ki smo se ga posteno najedli....

in ne mi nakladat da so edino mirne demonstracije demokratične....potem ne vem kako so lahko grki kjer je zibelka demokracije nasilno protestirali, pa francija italija ipd...edini nacin da nasi oblastniki razumejo je nasilje...in zal mi je da je tako....

ce koga zanima kaki filmcek iz prve vrste pa bom dal na net...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.346
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

Da smo na jasnem, ne podpiram nasilja. Se pa sprašujem, če z mirnim prostestom prejšnji shod ni nič dosegu, ga je z nemirnim tokrat odstavu na dopust. Očitno lopovi zastopjo sam hard varjanto protesta.

majč

Tudi jaz ne podpiram nasilja, ampak mirno reševanje problemov pri nas več ne pride v poštev, ker nimamo ustanove, ki bi sploh lahko preganjala obsodila barabe.

V kamero ti reče, da je zaslužil 150k€ s 3ha travnika, ko je prodal bale. Vse skupaj pa je dejansko vredno 1k€.
Ker je tip plačal 50k€ davka ta zgodba več nikoga ne zanima? Ku.rc vse skupaj, razfukat je treba bando pokvarjeno.