Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
41
28
Držite se.
zmaga.gif
Ne provocirat in pustiti da vas sprovocirajo.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.136
319
83
Policija proti davkoplačevalcem, da ščitijo tistega ki krade iz proračuna. Naj nikar ne jamrajo da imajo slabe plače.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Da pa gre policaj za nekaj čez 800€/mesec držat glavo na prodaj za barabo, pa mi ni jasno.

Če so sodnik in tožilki vstran pogledali pri Balkancih, bi še polacaji lahko rekli kangla gotov si.
Očitno imajo še to preveč, ....naslednji protesti bi morali bit za znižanje

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Bolano je. Na Trg Svobode sem prišel okrog 17.00 je blo čisto vrei. Folk se je drl, tu pa tam je kdo kako baklo prižgal, malo so kurli. Nič pretiranega in zato sem šel na pijačo. In med pijačo zvem, da se je vse preselilo pred prvo gimnazijo in občino. Grem tja pogledat in valda norišnica.

Folk je bil raznovrstn. Stari, mladi, ... Ampak valda se najdejo bedaki, ki začnejo p*zdarije delat. Najdo se je pacient, ki je v policiste vrgel kanto za smeti. Eni so med policiste metali neke močne petarde, itd.

Takrat so se policisti zagnali v množico in množica valda v beg. Ko sem se odločil, da raje grem, ker ni blo več varno (preko glave so mi začeli metat granitne kocke) se je pri Florjanu začela združevati tudi množica, ki je bežala iz Trga Svobode.

Hvalabogu, sem odšel pred uporabo solzilca. Ko sem bil že čez stari most sem samo videl kako se je helikopter pomikal proti glavnemu trgu in zdaj vidim, da se je tam nadaljevalo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Neki ste sanjal o mirnih protestih. zdej pa imate kar imate. Kar naj vas tepejo. Sej zato je pa večino folka šlo tjale.Me zanima kdo je prvi začel...

škoda

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Tale "upor" je medijsko zelo slabo pokrit. Če ne bi kdo kej na alter napisal je skor tako ,kot da se nič ne dogaja...
sprasujem se.gif

Youtube? slike?

Na POP TV je bila to prva novica in čez 20 min ponovno javljanje, v poročilih ob 22.00 se bodo spet javili... kaj bi bilo zate zadostno obveščanje - 24/7 program na CNN, kot je bilo 11/9?

EDIT: 4 minutni prispevek (več kot 10% operativnega časa tv dnevnika) na rtvslo: http://tvslo.si/predvajaj/mariborski-protestniki-so-se-steli-v-tisocih/ava2.151532272/

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Zarad mene nej se tepejo in demonstrirajo kakor hočejo, samo ne potem jokat če jo boš s pendrekom po glav dobil.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
zdaj so policaje not spustili, puna vojska, okoli glavnega trga se moa dogajat, jaz sem ven prisel, center so zaprli, ne vem kaj je na obcini, tam smo solzilec dobili, tudi popotnik
smile-1.gif
gotof si prase duplesko

Malce postoj in globoko vdihni ... solzilec !
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zarad mene nej se tepejo in demonstrirajo kakor hočejo, samo ne potem jokat če jo boš s pendrekom po glav dobil.
Deda verjetno ni ponosen nate.

On se je nemcem uprl s silo!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
V Sloveniji je rešitev samo še državni udar z strani Vojske, samo kaj kdo ima to Vojsko sploh za svojo?

Policijo je sram lahko tako, da tako GAMAT varuje.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Da pa gre policaj za nekaj čez 800€/mesec držat glavo na prodaj za barabo, pa mi ni jasno.

Treba je vedeti, da je policist državni hlapec, ki je pripravljen (ŽAL!) za 800 evrov špricat s solzilcem tudi po ženskah in trocih in tudi preveč udarit demonstanta in ga ubit. Namerno, ali po nesreči, to sploh ni bistveno.

Upam, da se kaj takega ne bo zgodilo, če pa se bo, bo vsekakor moral odstopiti Gorenak (in to brez interpelacije) in na ulicah slovenskih mest bomo hitro imeli 100.000 ljudi.

In potem? Skupine demonstrantov likvidirat z USA brezpilotnimi letali?

Po nasilju policije na tekmi Maribor-Olimpija in nocojšnjem policijskem nasilju vam mora namreč biti popolnoma jasno, da bo oblast branila svoje pozicije, če bo treba, tudi s strelnim orožjem.

Nazadnje urejeno:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
Citat:
Na POP TV je bila to prva novica in čez 20 min ponovno javljanje, v poročilih ob 22.00 se bodo spet javili... kaj bi bilo zate zadostno obveščanje - 24/7 program na CNN, kot je bilo 11/9?

V časih ko snemajo bedaste šove in kjer kažejo vse možne idiotizme po cele dneve, je zate "javljanje v živo" oz prispevek iz terena že preveč natančno poročanje...?

Itak, medijska blokada, kratka novica, nič pompoznosti pa večina niti ne bo vedela da je kaj bilo... Poteme pa udri spet naprej po starem
uf-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Pizdarije so začeli delat zamaskiranci stari 20-25 let.

Drugi folk je samo gledal in se takoj ob večji zaostritvi dogodkov začel odpravljat domov.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mularija tečna. Kar nekaj.
Vidim da trenirajo teknadom.

Lepo mirno se odkoraka do mestne hiše in tam glasno protestira. Ne pa da v policaje z varne razdalje mečeš kocke.
bonk.gif