Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Držte se!
zmaga.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
franca nas je zdaj napadel s solzilcem in helikopter nagaja, skoda da nimam vsaj minometa
smile-1.gif
ulica se je zgodila, gotof je, zdaj smo na glavnem trgu, po mestu je mladina pricela lamat, vidim granitke v rokah, ni predaje. Alter meet je bil, gremo nazaj je padel ukaz

Želim ti prijetno in užitka polno srečanje s pendrekom
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
franca nas je zdaj napadel s solzilcem in helikopter nagaja, skoda da nimam vsaj minometa
smile-1.gif
ulica se je zgodila, gotof je, zdaj smo na glavnem trgu, po mestu je mladina pricela lamat, vidim granitke v rokah, ni predaje. Alter meet je bil, gremo nazaj je padel ukaz

Cudovito.

Od kdaj ima pa zupan MOM pooblastila in moznost, da upravlja in ukazuje z Policijo RS? Ce bi vas mestni redarji "napadali" bi se razumel, tako pa... Huh.

Zdaj se bo zgodila pa se dodatna "ulica", ko bodo najbolj pogumni med protestniki ugotovili da z policaji s pendreki in solzilcem se pa ni zajebavat, ampak, lej no, tisle Mercator ima pa ziher alkohol.... "FUKN TISTO GRANITKO F OKNO OD MERKATORJA" je najvec pol ure stran...

Ja, cudovita je ta ulica.

I

Izbrisan uporabnik #488

zdaj sem pri stajercu, so napadli s konji, gotof je, posnetki sledijo

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Daj ne bluzi. Malo čudno si razlagaš revolucijo
smile-1.gif

Kaksna jebena revolucija? Revolucija bi bila, ce bi uspeli mirno protestirati kot obcani - VSI obcani.

Zdaj je ostalo se par nasilnezev, kaksna Vijolica ali 14, in lokalni nezadovoljnezi. Tisti, ki bi v resnici lahko izvedli revolucijo so pa odsli domov ko so se zavele petarde in zaziganje stvari.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
Tale "upor" je medijsko zelo slabo pokrit. Če ne bi kdo kej na alter napisal je skor tako ,kot da se nič ne dogaja...
sprasujem se.gif

Youtube? slike?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zdajle se baje nekaj dogaja v centru: celotna zasedba ansambla Gestapo baje juriša tja.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.344
2.387
113
Pomurje
Saj so mirno protestirali. Je pa treba malo poprprati, da se še ljudje bolj zganejo.

Da pa gre policaj za nekaj čez 800€/mesec držat glavo na prodaj za barabo, pa mi ni jasno.

Če so sodnik in tožilki vstran pogledali pri Balkancih, bi še polacaji lahko rekli kangla gotov si.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Namen protestov je samo en in jasen: da LOPOF odstopi. Pa mora ljudstvo neposredno vzet oblast v roke, ko vse drugo odpove. Sicer je ustava en flanc za mazanje oči.

Ni šlo za splošno nezadovoljstvo in nerede, je pa res, da se vedno kdo najde, ko hoče izgrede delat. Je pa bilo na koncu kot na fuzbal tekmi, oklepniki, solzivec in helikopter. Ampak stvar je resna, v ljudeh se nabira jeza. Podgana pa je stisnila rep med noge in šla na dopust, kot da bi se s svojimi občani soočila. Še Hitler je vztrajal do konca.

GOTOF je!

I

Izbrisan uporabnik #488

zdaj so policaje not spustili, puna vojska, okoli glavnega trga se moa dogajat, jaz sem ven prisel, center so zaprli, ne vem kaj je na obcini, tam smo solzilec dobili, tudi popotnik
smile-1.gif
gotof si prase duplesko

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Tale "upor" je medijsko zelo slabo pokrit. Če ne bi kdo kej na alter napisal je skor tako ,kot da se nič ne dogaja...
sprasujem se.gif

Youtube? slike?
Misliš, da "novinarji" nimajo navodil vsega skupaj čimbolj utišat?
smirk-1.gif

Če misliš, da so mediji pri nas vsaj malo neodvisni, sie hudo motiš.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.344
2.387
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
zdaj so policaje not spustili, puna vojska, okoli glavnega trga se moa dogajat, jaz sem ven prisel, center so zaprli, ne vem kaj je na obcini, tam smo solzilec dobili, tudi popotnik
smile-1.gif
gotof si prase duplesko

drži se tovariš!