Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.346
2.383
113
Pomurje
Na mladih svet stoji in naj si naredijo red.

Res je, da se red ne dela z neredom, ampak v Sloveniji je očitno šlo predaleč in je prepozno za mirno reševanje težav.

I

Izbrisan uporabnik #488

na leona stuklja sem, se je umirilo, kitajske kocke so letele, zdaj se pomikajo na zahod, zalostno da je duplecan spustil policaje na ljudstvo, cisto mirni smo bili, tu vidim vse generacije

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
As ti z Bližnjega Vzhoda, das tok ubrisan?

Nazadnje uredil moderator:

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ne morem rečt da niso bili policaji fer. So lepo dopustili, da se je folk zbral in protestiral.

Je pa treba lopovu dupleškemu tudi pokazat, kaka jeza je v ljudeh. Bo bolj resno jemal. Itak je že abonent pri psihiatru.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
V časih ko snemajo bedaste šove in kjer kažejo vse možne idiotizme po cele dneve, je zate "javljanje v živo" oz prispevek iz terena že preveč natančno poročanje...?

Itak, medijska blokada, kratka novica, nič pompoznosti pa večina niti ne bo vedela da je kaj bilo... Poteme pa udri spet naprej po starem
uf-1.gif

Medijska blokada? Pa v zraku so bili črni helikopterji, ane?
grin1.gif

Čez vikend sicer nisem nič spremljal slovenskih novic, ker sem bil v glavnem v tujini, tako da ne vem kako je bilo vse skupaj pokrito na tv programih, pa sem vseeno zasledil par novic na prvih straneh spletnih strani. Glede na to, da organizator itak 'ne obstaja', so dobili kar precej medijskega prostora. Sicer pa naj se civilna iniciativa zbere, organizira kakšno tiskovno konferenco, pošilja PR material, pa bo tudi več odziva medijev, ane?

Meni se 10+% medijskega časa v prime timu glavnih dveh slovenskih televizij odličen dosežek za kakršenkoli dogodek. Se bo pa treba sprijazniti, da gre konec koncev vseeno samo za proteste proti županu druge največje slovenske občine in ni ravno rušenje berlinskega zidu, ane...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
na leona stuklja sem, se je umirilo, kitajske kocke so letele, zdaj se pomikajo na zahod, zalostno da je duplecan spustil policaje na ljudstvo, cisto mirni smo bili, tu vidim vse generacije

Policaji vam niso čisto nič naredili dokler niso eni debili začel težit.

kajtebriga

Pripravnik
26. nov 2012
42
0
6
Okolica Maribora
Imaš prav. Nimam nič proti protestom. Sploh ne proti Kanglerju. Granitne kocke pa tudi za mene niso. Ne vem, mogoče sem že prestar za to. Kdo bo na koncu potegnil kratko, pa se tako vemo.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.213
1.712
113
40
Novinar na RTVslo se je javil v poročila ravno malo za tem, ko je fasal solzilec...je skor dol padu sred poročanja..
smirk-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Da pa gre policaj za nekaj čez 800€/mesec držat glavo na prodaj za barabo, pa mi ni jasno.

Treba je vedeti, da je policist državni hlapec, ki je pripravljen (ŽAL!) za 800 evrov špricat s solzilcem tudi po ženskah in trocih in tudi preveč udarit demonstanta in ga ubit. Namerno, ali po nesreči, to sploh ni bistveno.

Upam, da se kaj takega ne bo zgodilo, če pa se bo, bo vsekakor moral odstopiti Gorenak (in to brez interpelacije) in na ulicah slovenskih mest bomo hitro imeli 100.000 ljudi.

In potem? Skupine demonstrantov likvidirat z USA brezpilotnimi letali?

Po nasilju policije na tekmi Maribor-Olimpija in nocojšnjem policijskem nasilju vam mora namreč biti popolnoma jasno, da bo oblast branila svoje pozicije, če bo treba, tudi s strelnim orožjem.
Brez skrbi da eni in isti vzganjajo pizdarije, isto je bilo na tekmi. Po novem zakonu bo lahko srecn, ce bo priso 100m blizu kateregakoli stadiona, ker taki majmuni so dejansko krivi za posledice, ne policija, ki na njihovo zalost mora delat kar se od njih pricakuje. Je pa s polno ritjo lahko srat na alterju.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.346
2.383
113
Pomurje
Kaj si dragonse pričakoval?

Tudi sam se strinjam, da je šla zadeva čez rob.
Po novinarjih sodeč, so pa policisti uporabili preveliko silo, kar je rezultiralo še večje pizd.arije protestnikov. Žal.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
NOrmalno da so uporabili silo. A so pričakoval da jih bodo gledal kako delajo pizdarije?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Da niso bili spet kaki provokatorji? Ker v sredo so sranje delali Barada& Co.
Itak, da so bili provokatorji. Saj zato jih pa policija pošlje med demonstrante, da ima izgovor za posredovanje.
Govori se, da so policaji celo sami provocirali.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
NOrmalno da so uporabili silo. A so pričakoval da jih bodo gledal kako delajo pizdarije?

Točno to.

Dokler je bilo dogajanje na Trgu Svobode. je bilo mirno, ker ni bilo toliko policije. Potem pa se je dogajanje preselilo k občini kjer je bila zaprta ulica in policija in so se aktivirali huligani, ki niso tja prišli protestirat ampak se znašat nad policijo, ki jo sovražijo ne glede na situacijo v kateri se znajdejo.

In evo. Pizdarija je tukaj in spet so največji pobudniki tega navijači zaradi katerih bo zdaj zgledalo kot, da si vsi prišli tja delat sranje.