Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
O tem kako pri nas preganjajo barabe bi se dal pa debatirat ja. Če pravni sistem ne dela, ga mormo sami vzpostavit...očitno!!!!

majč

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nekaj je metat granitne kocke v stavbo , nekaj pa ljudi.Sicer pa vsi vemo kako bi zgledal če bi se takrat policisti spravl na une mulce. Meni je žal da se niso.
Ve se, kdo je lani sprovociral primerno nabite dijake za pohod na parlament: Katja Šoba, SDS.
smirk-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in ne mi nakladat da so edino mirne demonstracije demokratične....potem ne vem kako so lahko grki kjer je zibelka demokracije nasilno protestirali,

Ja... ker so 2500 let nazaj v parih polis imeli nekaj približno podobnega demokraciji, jim to sedaj daje neomejeno legitimnost za uničevanje vsega, kar jim pride pod granitne kocke.

Na trenutke se mi zazdi prav škoda, je Maister tisti severozahodni konec Slovenije priključil nazaj...
grin1.gif

P.s. Glede na to, da smo Slovenci imeli svoj čas ureditev najbliže popolni demokraciji, gremo zadaj lahk zažgat evropske institucije v Bruselj...
smirk-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.765
546
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nekaj je metat granitne kocke v stavbo , nekaj pa ljudi.Sicer pa vsi vemo kako bi zgledal če bi se takrat policisti spravl na une mulce. Meni je žal da se niso.
Ve se, kdo je lani sprovociral primerno nabite dijake za pohod na parlament: Katja Šoba, SDS.
smirk-1.gif

Po mulcih niso vsekal ker potem bi šle vse mame z vplivom ali brez v luft.

Sam tale RVT novinar je pa kr faca
zmaga.gif
komaj zadrževal kašelj...do zadnjih 10 sekund...pomoje je bruhnu za kamero

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in ne mi nakladat da so edino mirne demonstracije demokratične....potem ne vem kako so lahko grki kjer je zibelka demokracije nasilno protestirali,

Ja... ker so 2500 let nazaj v parih polis imeli nekaj približno podobnega demokraciji, jim to sedaj daje neomejeno legitimnost za uničevanje vsega, kar jim pride pod granitne kocke.

Na trenutke se mi zazdi prav škoda, je Maister tisti severozahodni konec Slovenije priključil nazaj...
grin1.gif

P.s. Glede na to, da smo Slovenci imeli svoj čas ureditev najbliže popolni demokraciji, gremo zadaj lahk zažgat evropske institucije v Bruselj...
smirk-1.gif

ja za maistra je meni tudi škoda, ker v kakšni drugi državi nebi bil potreben ljudski shod...

in ne vem kaj nekaj lapas brezveze o neomejenem nasilju...folk ma poln kufer vsega, kocke so še najmanj kar se je moralo zgoditi...

ti pa kr zivi v svojem bednem slovencelj prepričanju in lepo jamraj v ostariji kako si bog in kako se ti krivica godi...mi mariborčani pa bomo nekaj naredili za slovenijo in nas...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ti pa kr zivi v svojem bednem slovencelj prepričanju in lepo jamraj v ostariji kako si bog in kako se ti krivica godi...mi mariborčani pa bomo nekaj naredili za slovenijo in nas...

podpiram
zmaga.gif

majč

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

Vi bi lahko nekaj naredili zase že, če ne bi izvolili tega dupleškega cepca... dvakrat zapored.

Ampak je verjetno bolje potem kocke metat naokrog... pa še to samo zato, ker vam je nabil radarje na vsak vogal in ni znal tega zaviti v celofan. Ni kaj, cvet slovenskega intelekta.
grin1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
vracam se na varno, eni se vztrajajo, gotof si franca

Vojak hrabro pobegnil z bojišča. Kaj pa učke, še pečejo? Pljučka piskajo?

Nazadnje uredil moderator: