O tem kako pri nas preganjajo barabe bi se dal pa debatirat ja. Če pravni sistem ne dela, ga mormo sami vzpostavit...očitno!!!!
majč
majč
Ve se, kdo je lani sprovociral primerno nabite dijake za pohod na parlament: Katja Šoba, SDS.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nekaj je metat granitne kocke v stavbo , nekaj pa ljudi.Sicer pa vsi vemo kako bi zgledal če bi se takrat policisti spravl na une mulce. Meni je žal da se niso.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in ne mi nakladat da so edino mirne demonstracije demokratične....potem ne vem kako so lahko grki kjer je zibelka demokracije nasilno protestirali,
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ve se, kdo je lani sprovociral primerno nabite dijake za pohod na parlament: Katja Šoba, SDS.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nekaj je metat granitne kocke v stavbo , nekaj pa ljudi.Sicer pa vsi vemo kako bi zgledal če bi se takrat policisti spravl na une mulce. Meni je žal da se niso.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in ne mi nakladat da so edino mirne demonstracije demokratične....potem ne vem kako so lahko grki kjer je zibelka demokracije nasilno protestirali,
Ja... ker so 2500 let nazaj v parih polis imeli nekaj približno podobnega demokraciji, jim to sedaj daje neomejeno legitimnost za uničevanje vsega, kar jim pride pod granitne kocke.
Na trenutke se mi zazdi prav škoda, je Maister tisti severozahodni konec Slovenije priključil nazaj...
P.s. Glede na to, da smo Slovenci imeli svoj čas ureditev najbliže popolni demokraciji, gremo zadaj lahk zažgat evropske institucije v Bruselj...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ti pa kr zivi v svojem bednem slovencelj prepričanju in lepo jamraj v ostariji kako si bog in kako se ti krivica godi...mi mariborčani pa bomo nekaj naredili za slovenijo in nas...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ti pa kr zivi v svojem bednem slovencelj prepričanju in lepo jamraj v ostariji kako si bog in kako se ti krivica godi...mi mariborčani pa bomo nekaj naredili za slovenijo in nas...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
vracam se na varno, eni se vztrajajo, gotof si franca