Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Evo, kaj se je vse dogajalo: (treba shranit za prihodnje rodove, da se ve): 1
1636546-livestreamingnaPresencecounts_2.JPG

Priponke

• 1636546-livestreamingnaPresencecounts_2.JPG
    1636546-livestreamingnaPresencecounts_2.JPG
    48,2 KB · Ogledi: 151

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ti pa kr zivi v svojem bednem slovencelj prepričanju in lepo jamraj v ostariji kako si bog in kako se ti krivica godi...mi mariborčani pa bomo nekaj naredili za slovenijo in nas...

Vi bi lahko nekaj naredili zase že, če ne bi izvolili tega dupleškega cepca... dvakrat zapored.

Ampak je verjetno bolje potem kocke metat naokrog... pa še to samo zato, ker vam je nabil radarje na vsak vogal in ni znal tega zaviti v celofan. Ni kaj, cvet slovenskega intelekta.
grin1.gif

saj se bos ti z intelektom boril proti lopovom z povezavami v vseh porah slovenske družbe, sodstva...itd...vso sreco

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Solzilec so prasci vrgli v 3 intervalih, tako, da si moral iti čez 3 oblake, da si prišel do Florjana.
Bili smo v ozadju tako, da ne vem kaj se je v ospredju dogajalo ampak naenkrat je zaiskrilo in ratal stampedo.
Sam sem obstal med dvema oblakoma tako, da sem na polno zajel ta preklet solzivec.
V Mariboru je pa še sedaj vojno stanje, helikopter je še kar v zraku.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ni pobegnil, ampak je izvedel taktični umik...

Evo me, zdaj bom nafilal video posnetke od začetka kak je blo.
Škoda da te ni bilo stieber, tvoje znanje bi bilo zelo koristno, da bi lahko sklatli helikopter
evil.gif

Oči me niso nič pekle, ker sem navajen, nosim leče, le malo sem kašljal in pljuval, ampak nisem bil prva linija, sem lahko snemal.

Zdaj bom vse naložil na youtube in sproti sem. Povsem nepotrebna uporaba sile, če bi ljudje to vedeli, bi se pripravili, maske in ostali material za samoobrambo.

priden.gif

Alteer meet, bilo nas je 5, 2x alter, 1x delno alter, 2 padalca.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
A si imel leče?
confused-1.gif
odkar nimam več punce v mb, nea hodim več tja kaj dosti...je pa zanimivo, da se je spontano zbralo več protestnikov, kot se jih je pred kratkim v Lj na sindikalnih demosntacijah....očitno imajo ljudje dovolj barabije

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem kje je moderacija.

Jaz bi odprl novo temo pa bi samo video posnetke objavil, okoli 60 klipov imam, bo kar nekaj časa nalagalo, 4,5Gb.

Pa pol ko vse naložim se komentira, ali?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Snecer naredi novo temo pa našibaj video in potem napiši kdaj boš dal gor zadnjega in potem se začne komentirat, če se tudi ostali strinjajo s tem.
Še kar vse megleno vidim tak, da cele klobase niti nisem čital.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
"MackRudder: Na avtocesti Lj-Mb ravnokar 7 maric s sirenami, ki hitijo proti Mb.
hej: zdej bi moral ljubljančani narest demonstracije k je vsa policija v maribr
BORIS: GREMO PRED PARLAMENT
BORIS: ce ma kdo kako info o trenutnem stanju prosim porocajte"

Hehe, res je - laibah je prazen policije - če kdo želi delati pizdarije: široko mu more, kot bi rekli Dalmatinci.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma objav že.
cool-1.gif

majč

P.S. A ni nekdanja notranja ministrica trdila, da ni dovolj policije, no pol maš Abraham prou, LJ je prazna, KR tud, KP tud!

Nazadnje urejeno: