Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Kdo bo organiziral kraval pred Zorangutanovo rezidenco v LJ. Zdej k se začenja veseli december, zna bit prov fletno

očitno takrat ko bodo štajerci prišli na obisk.ljubljančani so itak že od pamtiveka znani kot največji brezjajčniki na svetu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.874
6.960
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Odprl sem novo temo, lahko po sklopih komentirate, tak kot se bo nalagalo
smile-1.gif

Prosim, da nekateri raje ne sodelujejo, če bo pretežko. Hvala, Gotof je!

Kaj sem slep al ne vidim
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Vsem se tresejo hlače, ker so začutili, da je vrag vzel šalo. Zdaj je nastopil trenutek resnice. Ne verjamem, da bo slogan Gotof.si kar tako zamrl.
cool-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.382
171
63
Ne vem zakaj bi štajerci sploh hodili v Lj.

No razen k dohtrjem in ostalo kar imamo v mestu ful v redu, na provinci pa malo peša
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
Citat:
Uporabnik olfa pravi:

No razen k dohtrjem in ostalo kar imamo v mestu ful v redu, na provinci pa malo peša
evil.gif

zato ker imajo očitno edini jajca za kaj takega

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.765
546
113
42
povsod malo
Intervencija 26.11 Požari in eksplozije
Demonstracije 2. ustaj v Mariboru Dne 26.11, ob 19.55 smo na Glavnem trgu v Mariboru, gasilci PGD Maribor-mesto posredovali, kjer je zagorel plastični zabojnik za papir. Gasilci so požar pogasili, zabojnik je zgorel v celoti. Izvozli smo z GVC 16/25 in GVC 24/50 Sodeloval je JZZPR

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Kdo bo organiziral kraval pred Zorangutanovo rezidenco v LJ. Zdej k se začenja veseli december, zna bit prov fletno

očitno takrat ko bodo štajerci prišli na obisk.ljubljančani so itak že od pamtiveka znani kot največji brezjajčniki na svetu

to je zato, ker v lj redno hodi riba pacu čebelica maja...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.673
5.855
113
Citat:
Uporabnik AIter pravi:
gotofi ste, kangla vas je zmago, v ponedelek nebo nikogar na ta trg svobode

par dni ste se repencli in konc
priden.gif

Kaj boš pa danes rekel pezde...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Obsojam nasilje, ampak to je lahko napisat. Take stvari vedno povlečejo za sabo vsaj malo nasilja. Ne bi bilo naključje, če bi bili ti, ki so metali granitne kocke, od Kanglice plačani provokatorji.

Kanglica je politično mrtev, to je jasno. Lahko on izvaja taktične umike, se skriva, ampak, če se slikovito izrazim, politično je on priključen na aparature. Dovolj je samo en klic generala Glanzkopfa v Maribor in ukaz, naj SDS izstopi iz mestne koalicije.

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
yess. Mariboræani.... gooooo.. vsaka čast. una dečva, ki je na 1,18 povedala, da je Kangla prvi na spisku ... Vsaka čast... SLOVENIJA JE Z VAMI

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Citat:
Uporabnik olfa pravi:

evil.gif

Ja lej kaj pijejo ( https://www.youtube.com/watch?v=2WPJsoIJ7lA&feature=player_embedded ), kaj veš kaj jih še vleče v to našo zapufano prestonico

Pa kaj ma veze kaj pijemo, sicer pa Union je kupila pivovarna Laško, ne eno, ne drugo pa ni mariborski pir, tak da se malo umiri.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo malo prej prišel domov. Še dobro, da nismo s kolegi šli do občine oz. smo bli na začetku parka, vidim zaj po posnetkih kako sranje je blo... Sem slišal od puno ljudi, da so policisti začeli sprejat še preden bi jih ljudje napadli ker so se vstrašli množice, ki je šla proti občini. Vsepovsod cel kup policije, zapore na cestah (ne vem sicer če spuščajo avte skozi ali ne), hvalabogu sem parkiral na desnem bregu ker sem čutil, da bo še sranje. Tolko policije na vseh derbijih z olimpijo skupaj ni blo
tongue-1.gif

Starejši oz. družine so začeli odhajat ko so začeli z baklami pa lutke zažigat, no mogoče so se samo vmaknli nazaj proti kođaku. Glede samih protestov je po moje manjkalo neko vodstvo, neki govornik... Enih par se je sicer drlo preko megafonov, samo to ni to. Parkrat je množica kr potihnila, ko niso vedli kaj se naj derejo.

Nič, grem malo posnetke pogledat, da vidim kaj vse sem 'zamudil'.