Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Starejši oz. družine so začeli odhajat ko so začeli z baklami pa lutke zažigat, no mogoče so se samo vmaknli nazaj proti kođaku. Glede samih protestov je po moje manjkalo neko vodstvo, neki govornik... Enih par se je sicer drlo preko megafonov, samo to ni to. Parkrat je množica kr potihnila, ko niso vedli kaj se naj derejo.

cheer.gif

Za borih 100 EUR na uro z veseljem organiziram naslednje demonstracije. Ce ne pridemo na CNN ni treba placati nic.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Špricat so začeli za brezveze, potem pa vrgli solzilec med otroke, starejše ljudi, 3x so ga vrgli, sem bil nekje okol vinaga ko je solzilec priletel pred in za mene in v momentu stampedo, ljudje so hodili od sile po drugih ljudeh, sem hotel snemat pa nisem mogel več dihat.

Bo dal Snecer ta video gor in boš videl kak je solzilec prileto, upam da je posnel celo dogajanje.
Bilo je noro, baje bi naj dali policisti opozorilo ampak pri Vinagu ga ni bilo slišat kjer je bilo največ otrok in starejših ljudi, ki so padli potem na polno v solzilec.

Gorenak pa je protestnike označil za drhal a Kanglera še z besedo ni omenil, da bi ga zaprli.

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
ksz...

pravi gorenak da so bili protestniki zlorabljeni iz strani organizatorjev
hysterical-1.gif

pa smo mislili da je NDR znala svojim državljanom prati mozak.tile so profesorji za njih.
malo pa se jim hlače tresejo

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Zdaj ko jih je tolko blo na kupu bi se na 30 skupin razdelili in vsaka skupina do svojega radarja pa ga zradirajo
zmaga.gif

grem poleg če rabijo več naroda
wink-1.gif

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Za zacetek kar dobre demonstracije, se malo bolj organizirano v naprej pa bo.
A tisti z sciti ki pretepajo nas narod pa imajo tudi zajamcene place ?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Gorenak
stupid-1.gif

Sem prepričan, da ima v teh posredovanjih policije veliko prstov vmes tudi Francejof brat Milan. Je neka živina v kriminalistiki oz. je bil nekoč, pa veliko se je in se še smuka po Gorenakovem ministerstvu. Veze so pa še vedno močne, bi naj kar nekaj duplčanov dobilo nove službe v Mariboru. Milan - Franca - šiht.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ker je dobil ukaz, da se umakne. Če je izredno stanje se pač vstaneš in greš vstran. Če sediš, izzivaš.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Gorenak pride v Maribor žaliti Mariborčane, da ne znajo misliti s svojo glavo. Da so zavedeni.
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Špricat so začeli za brezveze, potem pa vrgli solzilec med otroke, starejše ljudi, 3x so ga vrgli, sem bil nekje okol vinaga ko je solzilec priletel pred in za mene in v momentu stampedo, ljudje so hodili od sile po drugih ljudeh, sem hotel snemat pa nisem mogel več dihat.

Bo dal Snecer ta video gor in boš videl kak je solzilec prileto, upam da je posnel celo dogajanje.
Bilo je noro, baje bi naj dali policisti opozorilo ampak pri Vinagu ga ni bilo slišat kjer je bilo največ otrok in starejših ljudi, ki so padli potem na polno v solzilec.

Gorenak pa je protestnike označil za drhal a Kanglera še z besedo ni omenil, da bi ga zaprli.

U fak
crazy1.gif
Vido sem kasneje cel kup ljudi kak kašljajo pa vodo so si prek fac polivali, ko so prileteli nazaj proti trgu, samo nisem vedel, da je blo tak hudo. No mi smo se tudi umaknli ko je folk začel nazaj letet, hvalabogu nismo niti do parka prišli. Sem rekel, da ne mislim it dalje, ko sem videl cel kup zamaskiranih, eni so celo maske za dihanje meli preko, tak da so itak že vnaprej prišli samo zaradi fajta.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če si si vodo polival preko je samo še bolj žgalo.
S Snecerjem smo vmes malo šli poplaknit grlo in nato nazaj na trg in so bili vsi obrnjeni proti občini.
Uspelo pa nam je priti samo do Vinaga ko so iz helikopterja vrgli solzilec.
Sem nekaj malega gledal na Snecerjevem telefonu kaj je posnel in se lepo vidi.
Ko bo dal gor video boš lahko videl kaka tišina je bila potem pa naenkrat solzilec, v tisti megli sem bil not ko boš videl ko se Snecer od kugle nazaj obrne, ker sem iskal kje je moja, ker so mi jo iz rok vtrgali ko so začeli letet.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj bo objavljeno, ampak gremo lepo po vrsti
smile-1.gif

Prav je, da vidite celotno sliko, ne le napada miličnikove vojske. Helikopter pa je bil povsem brezveze, so 3x tankali kerozin al na kaj gre.
Škoda, da ni s kakšne strehe kdo ...