Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Tenforest

Hvala ti za nasvet, sem sedaj spil mleko in si dal mlečne obkladke na oči in pekoč občutek počasi izginja.

@Nobody

Tako kot na tvoji sliki je zgledalo pri Vinagu ko so padle na tla, čez par sekund pa vidljivost nična.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Poglej posnetek nad komentarjem "V središču dogajanja, tik preden je napadla policija s solzilcem" tam je šla v zrak pri 36 sekundah prva runda solzilca.

Jaz pa prepričan bil, da nekdo rakete v luft spušča proti helikopterju
bonk.gif
Sem še rekel zakaj niso večjih raket nabavli, bi lahko ognjemet naredli in odštevali do odstopa Kanglerja.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Saj tudi sam sem mislil isto, zato pa sem rekel glej, ko sem mislil da je raketa in sem stal čisto na miru tam in gledal, pol mi je pa bilo čudno kaj za vraga leti po tleh in zakaj se še ven kadi.
Pa če dobro poslušaš posnetek ugotoviš, da ni bilo nikakršne galame razen helikopterja potem pa naenkrat solzilec.

Na naslednjem posnetku boš videl v čem sem obstal tam pri tisti svetleči oranžni kugli.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo zgleda je nekdo vedel kaj je to, ker se sliši tik pred koncem posnetka: Solzilec.

Dim smo pol vidli, samo smo bli prepričani, da je od kakih bakel.

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
ampak šef MB policije pravi da ni bilo uporabljene pretirane sile
10.gif

sej pravim očitno smo se leta 91 le navidezno rešili represije

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Poglej posnetek nad komentarjem "V središču dogajanja, tik preden je napadla policija s solzilcem" tam je šla v zrak pri 36 sekundah prva runda solzilca.

Jaz pa prepričan bil, da nekdo rakete v luft spušča proti helikopterju
bonk.gif
Sem še rekel zakaj niso večjih raket nabavli, bi lahko ognjemet naredli in odštevali do odstopa Kanglerja.

Sej tam na posnetki se vidi, da je leto PROTI helikoterju. Tisto še ni solzilec pomoje.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Tisto je prva salva solzilca, tisto belo ko vidiš, ko za bliskom leti na tla so palčke z solzilcem, ki je potem naredilo pravo meglo.

Sedaj vsi pravijo, da je to priletelo iz helikopterja ampak stalno bolj se mi zdi, da so to izstrelili policisti na tleh.

I

Izbrisan uporabnik #488

jaz sem tak videl zadevo
smile-1.gif

Sem ta posnetek še tu pokazal, v oni temi se še nalagajo zadeve, tudi napad policije pri Štajercu s konji, ko je blo najbolj gusto

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Tisto je prva salva solzilca, tisto belo ko vidiš, ko za bliskom leti na tla so palčke z solzilcem, ki je potem naredilo pravo meglo.

Sedaj vsi pravijo, da je to priletelo iz helikopterja ampak stalno bolj se mi zdi, da so to izstrelili policisti na tleh.

Lej stvar zdrave pameti helikopter je nad dogajanjem in vidi celo sliko solzivec pa se vedno izstreli iz tal . Popolnoma isto velja da greš na neke proteste in računaš na to, da se ne bo nič zgodilo! Enako velja (do pojasnim bolje) če potegneš pištolo moraš računat da bo nekdo potegnila enako. To je stvar inteligence.

Nazadnje uredil moderator: