Sem pred leti,kupil pralni stroj Gorenje.In mi je začela,kad rjavet.Kličem servis.Pridejo po njega,in mi ga odpeljejo v Gorenje.Da so mi zamenjal novo kad.In ko ga dobim nazaj,so mi prpelal,obtovčenega.Kličem v Gorenje.So mi rekli,da sem ga baje,sam po stopnicah ,obtolku,ko sem ga nesu gor v stanovanje,haloooo????
Jz pa stroja sploh nisem nesu še gor v stanovanje.Ampak,sem ga imel pred blokom,in čakal na pomoč...
Ga končno prinesem v stanovanje.Čez neki časa priklopim,dam prat perilo,katastrofa...Sploh ni mogu z perilom obrnat bobna..sam cvilu je ko miš...
Kličem nazaj v Gorenje,pravijo.Dajte zadnji pokrov dol,pa poglejte,če je jermen našponan.Če ni,ga našponajte in bo stoj deloval..halooo???,Mislim katastrofa...
Pol mi tist,pralni stroj ni dolgo deloval..je šel hiter na odpis..
In pride nova generacija,Simple&Logical.Waaaw,me navduši,dizajn,preprosto upravljanje,spet kupim Gorenje...
Z njim bil res zadovoljen.Je delu,par let brez napak.Dokler ni crknila elektronika.In še neki stator..pa sem ga dal ,enmu za dele.In šel po novi pralni stroj Miele.Mamo presenetu,in ga kupil,brez da je vedla...
Ko sem se, pred lani preselil,sem kupil Aeg.Ki sem ga po letu dni zamenjal Z Miele.Zamenju pa zato,ker mi je po letu dni uporabe,začelo vse perilo smrdet...al je blo prano na 90c ali majn...Kriva je bila,plastična kad stroja...in napaka kadi...
In ko sem začel uporabljat Miele,se je zadeva v kratkem rešla.Perilo,mi ne smrdi več,Miele pa uporabljam,leto in 4 mesece.Zakoon stroj