To je bolj vezano po mojem na dosegljivost Google Store-a.Mogoče bodo pa sedaj, ko so odkrili Slovenijo na zemljevidu omogočili tudi Pixlom 5g
To je bolj vezano po mojem na dosegljivost Google Store-a.Mogoče bodo pa sedaj, ko so odkrili Slovenijo na zemljevidu omogočili tudi Pixlom 5g
Je pa smešno da so "osnovne" komunikacijske tehnologije vezane na proizvajalce telefonov pa operaterje. V 2G in 3G tega ni bilo, je preprosto delalo. Enako velja za BT, WiFi.To je bolj vezano po mojem na dosegljivost Google Store-a.
Na strani piše da je omogočeno. Ali na njihovih strežnikih niso popravili dosegljivost ali se pa ura še ni povezala na strežnike da bi si prenesla nastavitev, da je Slovenija sedaj omogočena.
Where you can use Google Wallet - Google Wallet Help
Some features in Google Wallet are only available in certain countries or regions and on certain devices. We’re working to bring many of these features to more countries or regions. Check feature avasupport.google.com
Pa tudi sam Google Pixel še ne ve, da je Slovenija omogočena. Ko bo, bomo Pixlaši dobili dodatne bližnjice za upravljanje plačilnih kartic za Google Payu v glavnem zgornjem meniju telefona.
Fizična s SLO binom že deluje?Sem probal Google Pay s fizično kartico Revolut na bankomatu. Dela.
Ne dela pa virtualna na bankomatu.
Lahko si aktiviraš Curve ter plačuješ kot da bi imela tvoja slovenska banka Google Pay.Juhu, končno !!!
Vivid Visa je takoj delala s 15.11.2022, Revolut Visa od danes 18.11.2022 naprej, N26 Mastercard še ne, verjetno vprašanje dni...
Zdaj bo končno konec hekanj in kolobocij in lahko obdrržim samo eno fintech kartico in ugasnem ostale, dokler ne bodo tudi naše dinozavrske banke (NLB, NKBM, ...) spregledale.