Google Pay

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.843
672
113
To je bolj vezano po mojem na dosegljivost Google Store-a.
Je pa smešno da so "osnovne" komunikacijske tehnologije vezane na proizvajalce telefonov pa operaterje. V 2G in 3G tega ni bilo, je preprosto delalo. Enako velja za BT, WiFi.

Smešno mi je, da VoLTE ne deluje in da niti ne najde 5G omrežja, kaj šele da bi se nanj lahko sploh poskusil povezati.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Na strani piše da je omogočeno. Ali na njihovih strežnikih niso popravili dosegljivost ali se pa ura še ni povezala na strežnike da bi si prenesla nastavitev, da je Slovenija sedaj omogočena.

Pa tudi sam Google Pixel še ne ve, da je Slovenija omogočena. Ko bo, bomo Pixlaši dobili dodatne bližnjice za upravljanje plačilnih kartic za Google Payu v glavnem zgornjem meniju telefona.

Meni dela na pixlu...včeraj sem dodal curve

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.025
342
83
www.svetidej.com
To že. Ampak Pixli imajo integrirano plačevanje brez aplikacije. Dodatne bližnjice za odprtje aplikacije Pay, ki so sedaj nam onemogočene.

Plus tega morajo aplikacijo za nas preimenovati iz Google Pay v Google Wallet kot v ostalih državah.

Nazadnje urejeno:

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.025
342
83
www.svetidej.com
Torek verjetno. Če bi moral staviti še uro bi rekel 9:00. Ponavadi se vse nove stvari za Google Pay dogajajo takrat.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
cisto iz firbca: ze dobro leto uporabljam gpay z vivid visa kartico. Vse deluje (se vedno) ok, ampak preimenovanje aplikacije mi ni cisto jasno? V app drawerju imam app po imenu "Google Pay", enako ime vidim tudi pod Settings -> Apps and notifications.

Ce odprem Play store, mi najde app po imenu "Google Wallet" s statusom "installed". Klik na "open" mi zazene zgoraj omenjeni gpay app.

:sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: zagi

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.025
342
83
www.svetidej.com
V obstoječih podprtih državah je tudi sama aplikacija preimenovana v Google Wallet ali samo Wallet. Googlu za Slovenijo manjka ena kljukica, da spremeni podobo aplikacije v Google Wallet.

Pač aplikacija podpira oboje: Prikaz kot Google Wallet in še kot staro verzijo Google Pay-a. Odvisno pa je od enega parametra glede na državo.

Nazadnje urejeno:

pantertom

Zelenc'
9. jul 2019
13
5
3
Juhu, končno !!!
Vivid Visa je takoj delala s 15.11.2022, Revolut Visa od danes 18.11.2022 naprej, N26 Mastercard še ne, verjetno vprašanje dni...
Zdaj bo končno konec hekanj in kolobocij in lahko obdrržim samo eno fintech kartico in ugasnem ostale, dokler ne bodo tudi naše dinozavrske banke (NLB, NKBM, ...) spregledale.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.838
6.501
113
Vivid dela ze od starta... Revolut pa res danes startal. Pa zjutraj se ni slo dodati. Zdaj, ko odpres revolut pa kar sam ponudi opcijo, ni treba pes dodajati pa upati, da bo slo skozi. N26 mi tudi dela ze od zacetka, ker sem sla preko ovir do nemskega BINa.

Pa zdaj sem lahko gpay ge v samsungovo uro dodala. Lepo...

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.807
129
63
Katero kartico nabaviti za uporabo na Gpay? Po možnosti free, ker bo za backup na uri.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.025
342
83
www.svetidej.com
Juhu, končno !!!
Vivid Visa je takoj delala s 15.11.2022, Revolut Visa od danes 18.11.2022 naprej, N26 Mastercard še ne, verjetno vprašanje dni...
Zdaj bo končno konec hekanj in kolobocij in lahko obdrržim samo eno fintech kartico in ugasnem ostale, dokler ne bodo tudi naše dinozavrske banke (NLB, NKBM, ...) spregledale.
Lahko si aktiviraš Curve ter plačuješ kot da bi imela tvoja slovenska banka Google Pay.

Podobne teme